8. kolo (05.02.2011.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 8. kolo (05.02.2011.)

PostPostao/la mcs » 07 vel 2011, 14:55

Imam i ja par stvari reci o namjestanjima, znam da ih je bilo i za jednu tekmu sigurno znam da je bila namjestena (sad ste mislili da cu reci koja ... will not happen), a za drugu sam cuo cak i iz visih krugova i radi se cak o 1. HL. Ne znam ako vi znate ali nije nista sluzbeno potvrdeno, ali ima pristalica da je pustena tekma bila i to u playoffu cak, e sad kak znam da je pustena, pa evo igrao sam s tom "osobom" u ligi i nema sanse da ga neko dobije cak je do onda imao skor xy - 0, sto znaci 0 poraza... Ali ajmo zatvorit tu ruznu temu, ipak smo tu zbog sporta.
mcs

PostPostao/la stjepan » 07 vel 2011, 15:03

Tako je, već sam to i rekao, pustimo puste priče, bavimo se sportom, zaboravimo na ružne stvari i na one koji ih čine ...
stjepan

PostPostao/la Mata » 08 vel 2011, 00:23

Ma da prijeđimo na zahebanciju :)

Kod: Označi sve
tomi

moji suigraci su sve rekli kako je bilo na gostovanju u petrinji i kutini, tako da ja nemam vise nista za reci... osim da smo dobro rucali u subotu!

A po rezultatu u Kutini bi se rekli da se nije samo jelo...već i popilo :o

Kako sam ja stolnoteniski laik i ne baratam nekim pojmovima sajd,spin itd,onda me ttp ponekad poučava :) i provjerava koliko sam naučio.
I tako pita me jučer:
ttp: Mata znaš li ti što je FLIP
Mata:Znam
ttp: Reci
Mata: to je ono što tomi stalno forsira ,a uspije mu 1 od 8 :o
ttp: bravo Mata čista petica :!: :!: :!:
Mata

PostPostao/la stjepan » 08 vel 2011, 10:48

Ažurirani su svi rezultati i statistika 8. kola 2. HL - istok na web stranici Saveza. To je sve super, mislim vremenski. Na Regiji još nema ništa o 3. HL prošlog vikenda, niti o 4. HL pretprošlog vikenda, niti poziva i propozicija za Regijski turnir seniora narednog vikenda, riječju, nema ništa ... :x

Kod pojedinaca u 2. HL - istok, Barić Matija (ŠEN) podebljao je svoje vodstvo s 3 nove pobjede i uvjerljivo je prvi s omjerom od 20/2, čak 5 pobjeda više od drugoplasiranog Belić Krunoslava (POD) koji ima 15/2. Barić je u ovom kolu tek drugi puta poražen (od Lončara iz Podravke), a i dalje je jedini neporaženi igrač lige sa omjerom od 12/0 Hadžić Edin (OLI) čija je ekipa ovo kolo bila slobodna. Kod OŠB je Dabić Dario preskočio Klaić Tomislava i sada je 6. s omjerom od 13/8. Još 3 igrača ispred Darija imaju po 13 pobjeda, ali i manje poraza. Tomislav je na 9. mjestu sa 12/7, u svakom slučaju obojica su u "top ten". Ivan Garić je s 2 subotnja poraza pao za nekoliko mjesta i sada je 27., a Adam Smuda nije igrao pa nije ni mijenjao svoju poziciju.

Kod parova su Kutina i Podravka s po 2 pobjede u ovom kolu preskočile Olimpiju ID koja je bila slobodna. Obje ekipe sada imaju 10/2, ali Olimpija ID sa 9/1 ima bolji postotak, no, svi još trebaju međusobno igrati pa ćemo vidjeti. Ostali su dosta izjednačeni, čak 4 ekipe imaju po 5 pobjeda u paru, najbolji je Vukovar sa 5/5, ostale tri ekipe su na 5/7. OŠB je i dalje na 8. mjestu sa 4/8, ali smo se proljetos bitno popravili. Jesenas smo imali mizernih 2/7, a proljetos vrlo dobrih 2/1 s tim da je taj jedini poraz od odličnog kutinskog para. Pobijedili smo parove Graničara i Mladosti od koji smo jesenas izgubili, znači da se bitno popravljamo. Tu očekujem još naših pobjeda i pristojan omjer na kraju jer aktualna proljetna kombinacija fino funkcionira. U ovom kolu je Nostro, koji je do sada imao 1/9, dobio oba meča u paru i sa 3/9 preskočio šenkovečki par koji je u ovom kolu izgubio oba meča i sada je najslabiji par u ligi s omjerom od 2/10.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 08 vel 2011, 12:38

I još jedan zanimljiv statistički detalj. Jedino je novinar Ivan Salantić na SBplus portalu u potpisu slike istaknuo Darija Dabića sa 3 pobjede u Petrinji. Dakle, ovo je Dariju bila prva "trica" (2 pojedinačne pobjede i pobjeda u paru) u 2. HL. Zavirio sam malo u klupsku statistiku nastupa u 2. HL, baš po pitanju ostvarenih "trica" naših igrača pa to izgleda ovako:

Ovo nam je peta sezona u 2. HL i do sada smo odigrali ukupno 84 utakmice, preciznije rečeno 83 jer smo jednu utakmicu dobili bb - baš protiv subotnjeg protivnika Mladosti (P) kada su oni nakon jesenskog dijela odustali od natjecanja. Ukupno su 4 naša igrača ostvarivali "trice", a to su ostvarili ukupno 16 puta.

Najviše je "trica" ostvario Damir Bogdanović - ukupno 9. Damir je po 3 puta napravio "tricu" protiv bivšeg drugoligaša Lokomotive (Vinkovci) i protiv Mihovljana. Po jednom mu je to uspjelo protiv Mladosti (Petrinja), Kutine i Vodovoda-mlađi uzrasti (Osijek). Tomislav Klaić je ostvario ukupno 4 "trice" i to protiv 4 različite ekipe: Nostro, Podravka, Marof i Šenkovec. Božidar Kraljević ima 2 "trice" i to protiv Vukovara i Nostra. Sada je i Dario ušao u ovaj "klub" na čemu mu čestitam uz želju da to ponovi još koji put do kraja sezone.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 08 vel 2011, 13:49

[Mata]
A po rezultatu u Kutini bi se rekli da se nije samo jelo...već i popilo

Pojelo se i popilo dobro, ;) ali samo bezalkoholno, uostalom sve se može vidjeti na fotkama koje su u Fotogaleriji ...

Sad, naravno, uvijek se može reći, pa nećete staviti baš sve fotke ... :lol:
stjepan

PostPostao/la stjepan » 08 vel 2011, 14:51

Još jedan red statistike: dvojica najboljih obrambenih igrača lige Barić (ŠEN) i Dabić (OŠB) ujedno su i igrači s najviše pojedinačnih mečeva. Barić ima 22, a Dabić 21 odigrani pojedinačni meč od teoretski maksimalno mogućih 24 u 12 odigranih kola. To je posljedica činjenice da su najčešće prvopostavljeni igrači svojih ekipa, ali i da njihove ekipe igraju najduže mečeve s puno 4:3 ili 4:2 rezultata pa odigraju 2 partije i ako su drugopostavljeni.

Dabić je propustio 3 meča do maksimuma - 2 u metlama protiv Podravke i Kutine i jedan protiv Šenkovca kada je zamijenjen Garićem baš u meču protiv Barića. Barić je propustio 2 meča do maksimuma - u metlama danoj Nostru i dobivenoj od Olimpije ID. Dosta se tijekom lige "naradio" i Klaić (OŠB) koji sa Kraljevićem i Jurinićem (oba GRA) dijeli 3.-5. mjesto po broju odigranih pojedinačnih mečeva - svi po 19. Zanimljiva je ta statistika. Na kraju sezone ćemo napraviti sve "naj, naj" o sezoni, ekipama i igračima.
stjepan

PostPostao/la ttp » 08 vel 2011, 18:18

[quote][Mata: to je ono što tomi stalno forsira ,a uspije mu 1 od 8/quote]
hahahaha, razlog zašto smo u paru dobri => zamolio sam Tomija da se okani tih svojih flipova, ako otflipa dobivamo poen, a zna se kako to šaroliko zna završiti, ko kladionica, riskantno :D :P
Šalu na stranu, ipak, tako i je nekako. Nema koristi sa defanzivcem flipati...
Još mi nikako nije jasno gdje smo pogubili to vodstvo u paru protiv Kutine !? Mislim, zanima me zato da se to više ne ponavlja. Ali uopće se ne sjećam 8-) :?

Što se tiče ovih trica, ova moja nije prava trica, trebala je biti (da je barem bila) protiv GRA, ova je malo klimava... No, nadam se da će biti u nastavku sezone...

Što se tiče skorova, to mi nije nešto bitno. U jednom trenutku su dobro došle pobjede, no realno, drugi sam igrač koji ponekad može uskočiti kao prvi, ali i kao 4. Više bih volio da sam dobio neke mečeve gdje je bilo bitno, tipa protiv Nostra... a ne gdje je manje bitno kao npr. ili u prvom kolu protiv Kutine. No, ne možemo birati. I nešto sam shvatio. Bolje da zadržim za sebe, ali ne stidim se priznati da sam pogriješio. Mogu samo reći, dok te ide, ne mjenjaj drva, gume . Stvarno sam idiot. Sve super, i onda promijenim gumu, pa drvo, možda je posljedica toga 0/4 skor ! To se baš dogodilo u tom periodu :| .

Da Stjepane, zanimljiva je statistika :D . Baš me zanima koliko ću mečeva odigrati tokom cijele sezone, recimo negdje 30-ak sa parom, možda i više. To je jako lijepa brojka i jedno dobro iskustvo. Meni prvo pravo. A tko zna zadnje ili ne, ali svakako, nezaboravno. Pozzz
ttp

PostPostao/la Mata » 13 vel 2011, 20:30

slika
Mata

PostPostao/la stjepan » 13 vel 2011, 21:17

Što reći nego: BRAVO MATA, uspio si ! :D :D :D
stjepan

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.