Najprije pitanje za Stjepane sto dobijam kao pobjednik za prognozera, mozete mi neko fino vino donjeti kad nam dolazite u goste (za mjesec dana)

Sto se tice meceva koji su se odigrali, zelio bi cestitati Ivanu na dobivenoj partiji protiv Hađića.
Nadalje, kako su odigrali Vukovar i Granicar, to nisam vidio, mozda je vec na stranici, da tocno vec je na stranici Vukovar dobio 4-3, sto znaci da je to kraj za graničar, ne znam fakat ove sezone se dosta hukta oko tih zadnjih pozicija.
Sto se tice Petrinje sa nama, moram reci da me ekipa jako ugodna iznenadila i vratila se nakon mog poraza od Knezevica, zbog kojeg jos danas hodam pognute glave puj puj puj, nakon toga Simon dobio njihovog treceg igraca ispricavam se jer mu ne znam ime, jedan je igrao u kutini, a drugi tu kod nas, s tim da je ovaj bio slabiji koji je igrao kod nas i onda mec of the day, Jurinec dobiva Arapovica, ovaj covjek nije u prva dva seta stavil prvi spin na stol mislim na Arapovica i Jurinec lagano dobiva taj mec. Par klasika nula bodova, ja dobivam kasnije treceg igraca i rino dobiva Kneza bez po frke, tak da na kraju iznenadjujuce lako, ali mislim da je Arapovic jako pao u formi s obzirom na mogucnosti koje ima.
Kutina - Šenkovec
Šimon prvu partiju sa Franeom nije imao nikakve sanse i Frane dobiva lagano tri nula, klasika, dobar prijem, solidna serva i prvi spin su jaka oruzja Frane Runjica, ali sve u svemu jedan od igraca koji se moze jos poboljsati ako ne ostat ce na drugoligaskoj razini, sto mu nikakno ne zelim.
Drugi mec Jurinec - Marin Runjić, Rino je imao sve, zalet jos od jutra i dvije partije vec dobivene (junak suserta protiv Petrinje), Marin opet vraca loptice ispod stola itd itd, no Jurinec kod 1-1 ima 8-2 i servis i sjecam se ko da je sad dizem se s klupe i vicem (i sami ste me vidjeli vec u nekoliko navrata kod Vas

) i vicem Rino za svaki poen igraj za svaki poen, jer znam kakav je Marin igrac, dobro znam, i na kraju nos me nije prevario, taj set ljudi moji zavrsava 11-8 za Marina i na kraju je bilo tocno to cega sam se pribojavao kod 8-2, jurinec se vise ne vraca i Marin dobiva 3-1 kao bez po frke.
Bogdanovic i ja klasika, ko i u kutini 3-0.
Nakon toga slijede parovi, ono sto sam toliko najavljivao tokom tjedna, rapsodija ping pong, spin na spin sa jedne i druge strane, stopovi ziceri, na kraju dobivamo parove 3-2 i gle cuda nakon prvog kruga 2-2.
Šimon drugu partiju sa Marinom nema puno šanse, Marin igra klasično za sebe, bez borbe i izgleda ko da mu je muka od ping ponga ali u njemu gori vatra i samo ceka da protivnik napadane a onda je ubojit, njegova elegancija, prirodni talent i sjajan osjecaj u ljevoj ruci, svaki put me navode da se zapitam .... Uglavnom nakon ovog poetskog uvoda, Simon gubi 3-0 bez problema
F.Runjic - Baric klasika od meca, s tim da je rezultat morao biti 3-1, 4. set sam vodio 9-5 na kraju izgubio u fixu, ali 5. set ne dozvoljavam igru i kroz par poena koji su bili krucijalni, mogu reci da relativno lagano dobivam 5. set.
Zadnja partija ista ko i svaki put puno drame koje opce nije trebalo biti, Jurinec najprije tiska Damira u kut i prije nego se gledatelji vracaju u klupe, Jurinec vodi 2-0, nakon toga potpuni preokret Damira i mislim da ni u jednom trenutku osim na kraju treceg seta Jurinec nije mogao nista i gubi 3-2, a samim time i mi gubimo 4-3 cijelu tekmu. Šteta šteta i šteta trebali dobiti Kutinu.