Postao/la ttp » 06 ožu 2011, 23:08
Što se tiče snimanja, prvo je Perica snimao, ima snimljeno dva, tri seta sa Tošićem... I nešto Ivana sa Zeljkom, ali to se slabo vidi jer je izdaleka pokušano snimati...
Zatim kako sam bio slobodan jedno kolo, snimio sam meč Garić : Vidović. Na stalku je stajala kamera. Mislim da ćete mnogi biti oduševljeni, ako stavim na you tube, bit će dosta puta pogledamo, zanimljiv meč, bilo je izvrsnih poena.. Nažalost, ne igra ljepota... ali falilo je i sreće da bude 2:2 u setovima, onda bi vjerovatno drugačiji tok susreta bio, a ne ovako 4:1 kao glat pobjeda izgleda !
I ima snimljen moj meč sa Mataijom. Isprva, u subotu sam bio jako nezadovoljan, pomalo i razočaran, ispalo je ko da nisam bio ni blizu seta, da me razbio... no, evo danas, pogledao sam dvaput meč, i sve je jako jasno i razumljivo. Točno se može vidjeti gdje su se gubili poeni. Mogu konstatirati da jedna do dvije bez vezne greške, jako utječu na tijek meča. Npr. odserviraš slučajno dugu servu, pobjegne ti, naravno bomba ide poslije toga, zatim, dva pimpla zaredom u mrezu, ono, to je stvar više koncentracije. I eto, odoše set, po set. A protiv takvog igrača, to si ne smijem dopustiti, zato i rezultat nije mogao biti bolji...
Meč sa Tošićem, nisam ga puno respektirao do te granice do koje često puta nije dobro. Prvi set jesam malo ušao neznajući što me očekuje, kasnije ok, bolje je bilo. Pričali smo poslije o tom meču.... Tošić me ugodno iznenadio. Nije umišljen, kao što to mnogi znaju biti... I nema toga da on pušta poene. Ako može, pobjedit će te da se ne umara, ali ako ne može, onda igra svom snagom. Tako mi je puno igrao spinova po laktu. Zatim, ja napadnem, i dobijem višlju lopticu, i ono povučem spin ali malkice sporiji, a on od stola jer je previsoku dao, i nema, tu se odmah preuzima... e tko mi je kriv, kada igram kukavicki. Rekao mi da se javim nekad, ako bude slobodan, za "trening", malo da odigramo... uglavnom, bilo je zanimljiv poena. Sve će se vidjeti na snimci. Uspio sam prodati 5, 6 poena na guranje travom...