Postao/la stjepan » 16 tra 2011, 19:37
Ufff, evo konačno sam na web stavio sve današnje rezultate pojedinačno i parovi te jučerašnje ekipno finale. Nisam prije imao vremena, a i nisam bio na compu. Malo sam dojavljivao "bošku ošb" pa je on nešto stavljao. Uglavnom, može se reći već sada da su naši odigrali odlično PH. Ekipno su drugi, a danas je pala i druga medalja u parovima samo još ne znamo kakvog će biti konačnog sjaja. Trenutno je bronca, a nadam se da će Ivan i Fićo dobiti sutra u polufinalu Bakača i Mustapića i tako se i drugi puta posrebriti jer u finalu vjerojatno opet čekaju Zeljko/Pucar. Nadamo se i trećoj medalji jer mislim da Ivan može dobiti još jednom Bakača za ulazak u polufinale čime bi ostvario nešto nevjerojatno i do jučer nezamislivo: 3 medalje na PH ! Fićo će tečko preko Pucara, no, čini se da igra odlično na ovom prvenstvu pa ne bih dao ruku u vatru za Fićin poraz. A može biti rasterećen jer igra protiv favorita, a već ima 2 medalje u džepu. Možda se sve ovo nekome čini normalno, no, ovo što su ovi dečki napravili je veliko, jako veliko postignuće !