Ekipno i Pojedinačno PH za kadete, Zagreb, 15.-17.04.2011.

Moderator/ica: stjepan

Re: Ekipno i Pojedinačno PH za kadete, Zagreb, 15.-17.04.201

PostPostao/la ttp » 19 tra 2011, 00:04

"... da se naši kadeti mogu postidjeti što se tiče odnosa prema treningu..." za dečkiće koji su drugi u državi

Tu mali ispravak. Citiram se opet
što se tiče odnosa prema treningu, truda, znoja koji je proliven kod nas
fali mi jedna rijec: u odnosu na nas ! ---> to se i vidi po ovome, jer sam napisao kod nas...samo sam malo nejasno se izrazio. I iza toga stojim. U odnosu na nas, mogu se postidjeti ! Dakako, to je samo moje mišljenje.
Eto to, ali mogu se ugledati i na Jopu, na Mattea, na Boska.
Ja sam poznati fanatik, i to sam napisao, ali sam obrisao... jer ja sam takav, ne ocekujem niti mislim da ostali trebaju biti takvi, i glupo bi bilo... Svatko je po necemu poseban.
I jos jedna stvar. Naravno da je i sam odlazak na trening odricanje. Svi su to sportaši. Dok neki idu u "kafanu" naši treniraju, pa kako god, i bolje da su u dvorani.... I to je odricanje. Nemojte misliti da to ne znam. Naravno da je na bitnom mjestu samo bavljenje sportom, a rezultat sam po sebi te vuče, ali nekog i odvuče, nažalost. Kako koga. Ipak, kad si vec dosao na trening, i kad si se vec toliko odricao, svega i svacega, pa daj onda odradi do kraja zbog sebe samog, a u konacnici, nitko ne ocekuje da postanes europski igrac, ali iskoristi svoj potencijal. I to, nije problem, jednom tjedno, ne da ti se. Ok. Jer puno je to odricanja, i drustvenog zivota na neki nacin. Da sad ne pisem o tome... Svi znamo. Meni je stolni tenis pomogao u mnogo čemu, u komunukaciji, druženju, stjecanju prijatelja, zdravlju... I pripreme, ovo sto smo ljetos isli, pa to je fantasticno bilo. Radiš, a uživaš. Zbog takvih stvari, putovanja, društva, volim ovaj sporta, a ne nikako zbog prebacivanja loptice. Tko se još samo od toga usrečio ?

Pa normalno da je to tako, da nam se ne moze uvijek jednako dati nesto raditi. Ljudi smo. Mjenjamo raspolozenja. Pa vjerujete mi, mislite da se meni dalo i da uvijek ici na trening ? Haha. Naravno da ne,nije.
Ali daj, nikako nije isto ako ti se ne da jednom mjesecno, jednom tjedno, ili 3 tjedno !!! Odredi si prioritete i gotovo. Bolje nemoj doci na trening, odmori, nego nesto mrljaviti. zezati sebe i druge.
I danas žalim što nisam išao u Škotsku, i to besplatno... jbg, pogriješio sam, posebno jer na tim kvalifikacijama nisam ni igrao. I zato kažem i njima,tko me pita, ako imaš priliku, želiš ići sa razredom, ma daj, bit će turnira ko u priči, moj je savjet, idi na ekskurziju, ne podvrgavaj sve stolnom tenisu.
To je samo hobby, na nekom višem nivou...

Idem sad u cetvrtak kod Casla na trening, nisam planirao ici, ali me pitao Arapovic, pa sam rekao da cu doci. Idem zato jer volim. Zbog sebe. Kasnije ce im to biti najbitnije. Shvatis da od stolnog tenisa nema kruha, i onda ti ostane samo ono sto ti je, ako je, ako to imas, usađeno dok si bio i ostao mlad, igrati jer to voliš... svi se volimo baviti sportom. Netko će se okrenuti posve karijeri, netko isključivo samo ženi i djeci, bez vremena za sebe... Svatko sebi bira. I dan danas žalim, i mislim da nisam uvijek trebao ici poslije skole na trening, vec da sam trebao ostati sa drustvom u cacaduu jer su to bili prijatelji vrijedni tog vremena. A dobro, greške se rade. I u konačnici, ne bi ni naši klinci igrali da ne vole... Opet, mjestu za napredak itekako ima... naravno, tko želi. Tko ne želi, ne mora. Treba razumjeti, biti tolerantan, ali sve ima svoje granice... Nije ni njima lagano, stalno neka sekiranja, nervoze, stresovi, vidjet cemo tko ce koliko izdrzati. Neki su skoro odustali, ali ipak nisu. Sve uhvati kad tad kriza....Sto je i normalno.
Kad ti stolni tenis postane mrzak, i ništa više ne radiš sa onim užitkom koji si nekad imao, negdje postoji problem...
ttp

PostPostao/la stjepan » 19 tra 2011, 02:02

Na webu HSTS-a objavljeni su rezultati PH za kadete, za sada samo s pojedinačnog turnira, a slijedit će i ekipni turnir te prvenstvo u parovima. Rezultati pojedinačnog PH su na donjem linku.

PH KADETA 2011. (pojedinačno): http://www.hsts.hr/images/stories/PDF/r ... nacno_.pdf
stjepan

PostPostao/la marko » 19 tra 2011, 11:46

Kadsmo već pričali o tim "starim" imenima koja su prošla vašu školu,neznam koliko se sjećate da ste vi imali nekad i žensku ekipu OŠB u sastavu Čerjek,Pranjić i još je davno bila jedna s njima u ekipi,zaboravio sam joj ime,možda bi joj Gigi znao ime? on je koliko se sječam nešto ofiro oko nje, :lol: koliko me pamćenje služi;Baš bi volio da se Gigi javi na forum,sigurno čita.
marko

PostPostao/la tomi » 19 tra 2011, 17:08

evo da se i ja malo ukljucim u raspravu... Prije svega pozdrav novom forumasu marku!

Kad citam ttp-ove postove ubijem se...heheh sala mala... decko je iskreno reko sta misli i to postujem.. Nazalost danasnje vrijeme se malo radi sa djecom (mislim na klubove ozbiljnije: zagreb (izuzev pucara i zeljka), pula, zadar, dubrovnik, osijek, cakovec, mihovljan). Da li je to stvar krize financijske ne znam, ali cinjenica je da samo par ozbiljnijih klubova radi sa djecom.

Rezultat koji ima trenutno obrtnicka skola je dosad stvarno najbolji ako gledamo rezultatski (bez konkurencije gledano), vremena se mjenjaju. Nisu kriva nasa djeca sto nema bolje konkurencije, cinjenica je da donose medalje sa prvenstava hrvatske ne samo kadeta vec i drugih mladosnih kategorijama.

Ne zelim puno pricat o proslosti i praviti neke usporedbe jer se nikako ne moze uspređivati danasnje stanje i stanje prije 10-15godina.

Sve u svemu ponavljam ttp-ove rijeci, druzenje i ljubav prema sportu kasnije ipak prevlada... toliko od mene...pozz :)
tomi

PostPostao/la Mata » 20 tra 2011, 16:39

Uh puno je napisano,za odgovaranje bi mi trebalo barem duplo nego što to ttp može pisati.
Ja ću pozdraviti Marka,novog člana i Damira1988 koji eto "nije čovjek od foruma" :P ,ali ne bi mu ruka valjda otpala da nam je malo dočarao meč Olimpija ID-Kutina.

Što se tiče rezultata oni su za svaku pohvalu i kako je Stjepan naveo trebala bi arhiva rezultata da bi se vidjelo kako ste vi svojevremeno nastupali.
U današnje vrijeme je puno veći protok informacija nego kad ste vi bili fićfirići pa se dečki zastupljeni malo više u medijima.
Ali vjerujte ni oni ne bi bili toliko zastupljeni da ih "glavni meštar" ne obasipa informacijama.Ma vraga bi se neki novinar zajebavao s tamo nekim stolnim tenisom...žalosno ali istinito.

ttp je opisivao neke situacije o ponašanju i slično.U mnogo čemu je u pravu.Ali oduvijek je bila teza "...ovi mladi ništa ne slušaju..." ...pa čak i kad sam ja bio mlad.
Da..da..i ja sam imao nekad 20 godina :o ...pa čak i manje ;)
No vremena se mijenjaju,a tako i sustavi vrijednosti i shvaćanja.
Nekada je nastavnik smio u školi upotrijebiti šibu i bio hvaljen od roditelja...danas kad bi to napravio slijede možebitne batine od roditelja "nestašnog" djeteta koje nije problematično nego je hiperaktivno.

Uh sad sam ga baš zabrijao... :? ...najbolje da odustanem na vrijeme hehe
Mata

PostPostao/la Mata » 21 tra 2011, 20:49

Evo da malo skinem paučinu s dokumenata i pogledajte naslovnicu biltena regije iz prosinca 2006.

slika

slika
Mata

PostPostao/la Mata » 21 tra 2011, 20:53

Ovako je izgledala tablica na kraju sezone 2006/2007

slika
Mata

PostPostao/la Mata » 21 tra 2011, 20:54

I scoreovi igrača:

slika
Mata

PostPostao/la Mata » 21 tra 2011, 20:56

A za hajdukovca boška scoreovi igrača 5 MŽL iz iste sezone:

slika
Mata

PostPostao/la Mata » 21 tra 2011, 21:55

Ne znam zašto mi je odrezalo desnu stranu slika....kad sam stavio sve se lijepo vidjelo,a sad nema Daria s čuperkom :o
Mata

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.