HRVATSKA - TURSKA (dodatne kvalifikacije za EURO)

Moderator/ica: stjepan

Pobjednik dodatnih kvalifikacija i putnik na EURO u Poljsku i Ukrajinu 2012. godine bit će:

Anketa je završila: 10 stu 2011, 14:16.

TURSKA
2
40%
HRVATSKA
3
60%

Ukupno glasova : 5

Re: HRVATSKA - TURSKA (dodatne kvalifikacije za EURO)

PostPostao/la stjepan » 11 stu 2011, 23:07

Mislim da se Turci sad međusobno tuku u svlačionici :p tako su izgledali na terenu, gotovo su se svađali. A ljutiti navijači vjerojatno čekaju ispred stadiona da ih nalemaju. :lol: Naši iznad svih očekivanja ^:)^ :ymhug: ranim golom sve im je krenulo, na kraju je to mogao biti masakr Turaka, ali i ovako je više nego dobro. Slavonska (davorsko-brodska) veza :ymapplause: još je jednom spasila Hrvatsku i odvela nas na EP. Mislim da ne treba više piliti naopako izjavama tipa "ovo je tek prvo poluvrijeme", ko zna hoće li Turci uopće doći na uzvrat u kakvom su raspadu... :p :D :lol: Vrijeme je za euforiju x_x i mislim da smo glavni kandidati za zlato na EP, a finale je minimum koji očekujem. :)) :-j

I da, vrijeme je da se palac uspravi ka gore i to na kvadrat. :-bd Naravno, na slijedećim se predsjedničkim izborima Bilić treba kandidirati za predsjednika države, a stigne se još ubaciti i na listu za Sabor. :lol: :-h
stjepan

PostPostao/la ttp » 11 stu 2011, 23:53

Kad sam pročitao ovo oko poluvremena, pa da ne treba piliti naopako, i da ovo nije samo poluvrijeme, nego da cemo uvijek ovako igrati itd., nije mi bilo jasno otkud sad odjednom optimizam...
Iznenadio sam se da mislite to ozbiljno :-? :mrgreen: :D

Da sam imao 100 kn, stavio bih na nas, i u to sam bio uvjeren. Naravno, bez veze sam rekao, čista sreća, ali i zakon vjerojatnosti, moramo i mi pobjediti, red je. Ipak, zaslužili su iskrene čestitke... (iako je red bio da se iskupe...)
ttp

PostPostao/la ttp » 11 stu 2011, 23:56

Matteo se još jednom pokazao kao izvrsni prognozer :)) =))
ttp

PostPostao/la Mata » 12 stu 2011, 05:34

Ma Turci su slabi :ymdaydream: ako im ne damo 5 komada u utorak nismo ništa napravili [-x :-o
Mata

PostPostao/la boško ošb » 12 stu 2011, 11:26

iskrene čestitke našima na fantastičnoj predstavi sinoć... jedna od boljih, ako ne i najbolja, u zadnje 2 godine.... imam neizmjernu sreću da ću nazočiti uzvratu na maksimiru (i to na sjeveru) i vjerujem kako će atmosfera biti usijana i nabrijana.... prenijet ću vam tračak te atmosfere :lol:
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la Mata » 13 stu 2011, 08:47

Očekujemo iscrpno izvješće :ymdaydream: :ymdaydream:

Nadam se da se nećeš "zabuniti" pa otići na maksimirski sjever sa šalom iz potpisa x_x već u bojama reprezentacije :-j

A što se tiče utakmica,Stjepan je dobro rekao već kujemo planove o osvajanju EP nakon jedne prosječno dobre igre reprezentacije.
Mislim da sam negdje pročitao naslov:
"Marković i Štimac se napokon u jednom složili :
"ovo je najbolja utakmica naše reprezentacije"
Ma dajte molim vas...opet ćemo gurnuti pod tepih sve loše stvari.
Olić je veliki dobitak jer uz njega i Mandžo postaje zvijer.
Golovi su nam bili smiješni.Nije nas briga što su Turci upadali sami od sebe i posrtali kod prvog gola,golman spavao kod drugog,a cijela obrana kod trećeg (kao mi u Grčkoj)
Nadam se da u utorak možemo ponoviti borbenost od petka i da možemo još jednom pobijediti.

U svakom slučaju i od mene sve čestitke za rezultat :ymapplause: :ymapplause: ,pa donekle i za igru :-bd
Mata

PostPostao/la boško ošb » 13 stu 2011, 11:35

Nadam se da se nećeš "zabuniti" pa otići na maksimirski sjever sa šalom iz potpisa x_x već u bojama reprezentacije :-j

ma Mata, kockasti rekviziti su već spremni, nema šanse da se zabunim :D
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la Mata » 13 stu 2011, 11:47

Nisam ni sumnjao,ali rekoh da napomenem :-h :-h

Inače za nas koji ćemo iz naslonjača pratiti susret u utorak u 20.00 sati obavijest da taj dan u 22.00 sata igra Portugal-BiH koji ću nadam se pogledati u miru i blaženstvu našeg plasmana na EURO.
Pretpostavljam da će i ovaj meč prenositi neka od satelitskih postaja uz analogni BHT1
Mata

PostPostao/la mcs » 13 stu 2011, 17:38

Prva stvar, cestitke Bilicboysima, a sada cu se malo okrenutni prema Turcima, prelosa i kriminalna utakmica s njihove strane, definitvno ih je izbacio rani gol iz sustava, ali ovako labavo i neborebeno se predati nisam to fakat od njih ocekivao... Mislim da se ovo jako tesko moze ispustiti, jer 3 komada ne mozemo primiti ja mislim na Maksimiru, tak da cemo ipak nase decke gledati sljedece proljece... Cestitike jos jednom.
mcs

PostPostao/la matteo94 » 14 stu 2011, 22:14

Očekujem sutra još jednu junačku utakmicu naših i borbu do posljednjeg daha... očekujem pobjedu i nadam se da ćemo je dobiti...
matteo94

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.