1. kolo (02.10.2010.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 1. kolo (02.10.2010.)

PostPostao/la tomi » 04 lis 2010, 10:30

hehehe.... bit ce bolje... prvi mec, nedostatak meceva i sugrnosti servisa u mecevima zato sam i servirao mekse da ne fulam previse... lol :-D
tomi

PostPostao/la stjepan » 04 lis 2010, 11:55

Bilo je vrlo malo pogrešnih servisa naših igrača, čak i kod Tomija poznatog po "avion polijeće" servisima... Ali bio je jedan Adamov, vrlo bitan: Adam je vodio protiv Jurinića 2:1 u setovima i na 9:10 opali servis kraj stola, Jurinić ode na 2:2 i na kraju pobijedi. E sad, da ga nije fulao, MOŽDA bi dobio taj poen i izjednačio na 10:10, MOŽDA bi nakon toga dobio set i meč sa 3:1, a mi poveli sa 3:0, a MOŽDA bi onda i konačni rezultat bio uvjerljiviji, MOŽDA i 4:0. No, previše je tih MOŽDA, nije se dogodilo i gotova stvar. Htio sam reći da svaki poen može biti presudan, osobito je u završnicama setova potrebna koncentracija, a nekad i prevelika želja odvede do pogreške.

Mati odgovor na termine s Petrinjom i Kutinom. Igra se u 11,00 i 17,00 sati i tu neće biti promjena. Prvi meč može biti dug, dok se završi meč i sve ono poslije meča, dok dečki odu kući na ručak, malo se odmore i vrate u dvoranu, nema tu baš prostora za raniji početak. Jednom smo to napravili da iziđemo u susret gostima (više se i ne sjećam kome) pa ste nas ribali na forumu Slast, kao ono, potegnemo iz daleka, platimo skupe ulaznice, a vi već odigrali prvu partiju prije reda ... Sada cijenimo svoju publiku i navijače, počinjemo u službeno vrijeme.
stjepan

PostPostao/la ttp » 04 lis 2010, 20:55

Mislim da je to pametno da ne igramo odmah, vec u 17 h :D . Iako bi se moglo izdrzati vise to nije to... :| gubi se draž. I jedan meč ono izludiš gledajući... ;)

Meč izmedu Jurinića i Adama bih usporedio meču između Adama i Lončara u Koprivnici ?!
Stjepan se sjeca ?! Nekako kolika je vjerovatnost da Adam dobije Lonačara tolika je i da.....

Slažem se sa ovim što je Stjepan napisao za možda i to...

Nisam ja lud kada sam ono napisao kao bapske priče ili istinite... Potvrđeno je da "neki" (neću reci tko) govori da Božo nije kiksao da bi dobili 4:2 ! Iako se sa tim ne slažem jer tako mi možemo govoriti da nije Adam kiksao... Naravno, da vrijedi spomenuti (i treba jer je zanimljivije, nije suhoparno ), možda ili da je, ako je samo jedan, dva takav... no previse je tih da je i možda, da bude vrijedno govoriti da bi dobili OŠB. D No, svatko misli što hoće.... Njegovo pravo, kao i moje da to komentiram. Bodovi su u dzepu. To je najbitnije, a ovo rekla-kazala mačku od rep mogu objesiti. Da je babi..........
Sa tim se ne zamaram, ne vrijedi, samo eto postalo mi zbilja smješno :D

Markane, znam kako Vam je bilo tesko navijati jer ruke se zacrvene i nije bas to tako lagano... mislim da cu smisliti za sljedecu tekmu tj. donijeti navijačke rekvizite :mrgreen: :P :D

Pozdrav CARU JANČU :) Živio, uživaj u zg... studentskom zivotu 8-)
ttp

PostPostao/la Mata » 04 lis 2010, 21:17

Kod: Označi sve
stjepan prozbori

Mati odgovor na termine s Petrinjom i Kutinom. Igra se u 11,00 i 17,00 sati i tu neće biti promjena

Primljeno na znanje... ;) polako već pripremam ruksak u koji ću staviti šikar slanine,pola šunke i dvije vekne kruha :o šatorsko krilo za malo odmoriti i to je to.
Jbg ljudi u jednom danu odu na izlet npr na Plitvice,a ja na dvije utakmice OŠB-a :roll:

opet stjepan

Jednom smo to napravili da iziđemo u susret gostima pa ste nas ribali na forumu Slast

joj jako ribanje bilo kad se čak ni ja ne sjećam :mrgreen:

ttp zalaprda

Potvrđeno je da "neki" (neću reci tko) govori da Božo nije kiksao da bi dobili 4:2 !

valjda nisam ja taj "neki" jer sam ti danas,veličajući tvoju pobjedu nad Božom,rekao da bi bilo "usrano" da si izgubio :)...naravno dok nisam pogledao meč na youtube gdje sam vidio da si dominirao cijeli meč i nije bilo šansi da izgubiš :shock:
Mata

PostPostao/la ttp » 04 lis 2010, 21:29

Ma kakvi..... ne zanimaju mene komentari sa strane, izuzev tebe i mozda jos nekih... ovo je posebno, jer se ne radi o nikome od navijaca :)
ttp

PostPostao/la boško ošb » 04 lis 2010, 21:32

dario dogovoreno... ti smisli neku koreografiju, a mi ćemo dati sve od sebe da ju izvedemo na najbolji mogući način :D
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la ttp » 04 lis 2010, 21:43

Ok, pripremi se... Bit ces bacan u zrak :lol:
ttp

PostPostao/la boško ošb » 04 lis 2010, 22:01

hahahah, žao mi je, ali radnje opasne po život ne preferiramo, tako da... smisli nešta drugo... ajmo malo mašte, u tom si bar dobar... kad se samo sjetim svih ideja s priprema... :D
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la stjepan » 06 lis 2010, 18:41

U komentarima i osvrtima na 1. kolo ovdje, zatim pod temom "2. HL - Sezona 2010./2011." također ovdje te na forumu SLAST povela se rasprava na temu "što bi bilo kad bi bilo" i to ovdje na naš meč s Graničarom, a na SLAST forumu povela se živa rasprava između Vukovaraca i Osječana o njihovom meču. Za nas je bilo komentara da je Graničar mogao pobijediti da je Božo dobio Darija i da bi tada bilo 4:2 za Graničar što uopće ne stoji. To je isto kao da kažeš "da smo dobili prva 4 meča bilo bi 4:0 za nas" ili "da su Perkovci zabili Dinamu 7 komada, pobijedili bi". Bi, ali nisu. U redu je reći "da mo dobili taj i taj meč koji smo izgubili u fiksu 5. seta ...", ali reći za mečeve riješene sa po 3/0 i u prosjeku 5,6 osvojenih poena igrača koji je izgubio, da se mogla dobiti utakmica nije realno. Naš je meč bio tijesan samo po ukupnom rezultatu, ali se nikako u ovom rasporedu koji je igran nije mogla dogoditi pobjeda Graničara i zapravo je Graničar izvukao maksimum. Mi smo sva 4 meča dobili sa po 3/0, u tih 12 setova nije bilo niti jednog fiksa (!), a Graničar 2 puta sa 3/2 i jednom sa 3/1 i u tom meču sva 3 seta u fiksu, od 9 osvojenih setova Graničar je 5 dobio u fiksu. Ja vjerujem u statistiku jer je ona egzaktna i neoboriva. Koliko je bilo "napeto" i "dramatično" govori i podatak da je OŠB osvojila gotovo dvostruko više setova od Graničara (17:9), da ima set razliku (+ 8) bolju i od Olimpije (+6) koja je kao lako pobijedila Vukovar sa 4:2, a poen razlika OŠB (+50) bolja je čak i od Podravkine (+45) koja je sa 4:0 u meču pomela Nostro ! Naravno, može se dobiti meč, a imati manje osvojenih setova ili poena, ali brojke u meču protiv Graničara govore da se nikako nije moglo izgubiti. Osim toga, svakako je veće iznenađenje poraz Adama od Jurinića nego Božin poraz od Darija. Uz to Adam je bio u 5. setu, a Božo je skupio ukupno samo 16 poena i došao je najdalje do 7. Stvarno ne znam kako je onda Božo mogao pobijediti...a onda i Graničar... Toliko o napetosti i "napetosti". Treba se okrenuti Petrinji i Kutini i tu pokušati nešto dobiti, a u arhivu pospremiti 1. kolo i gradski derbi.
stjepan

PostPostao/la ttp » 06 lis 2010, 20:17

Bravo Stjepane. Svaka čast. Ja potpisujem svaku rečenicu.
ttp

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.