HRVATSKA - TURSKA (dodatne kvalifikacije za EURO)

Moderator/ica: stjepan

Pobjednik dodatnih kvalifikacija i putnik na EURO u Poljsku i Ukrajinu 2012. godine bit će:

Anketa je završila: 10 stu 2011, 14:16.

TURSKA
2
40%
HRVATSKA
3
60%

Ukupno glasova : 5

Re: HRVATSKA - TURSKA (dodatne kvalifikacije za EURO)

PostPostao/la stjepan » 16 stu 2011, 08:23

Ništa Matteo od junačke utakmice, ništa od borbe do posljednjeg daha i ništa od još jedne pobjede ... :-q Ništa od ništa, vraćam palac nazad dolje ! Znam, svi će reći, najvažnije se plasirati i to je točno. Ali jedno mi nije jasno - kako nismo u stanju, nakon 3:0 u gostima, odigrati rasterećeno i lepršavo, bez grča ? Mnogi se neće složiti, ali za mene je najveće razočarenje Luka Modrić i kako je taj dečko odigrao ove 2 utakmice. A novinari ga hvale, kao da nismo gledali iste utakmice. Baš sam pozorno pratio njega u ove 2 utakmice. Čovjek je imao 90 % krivih dodavanja, a dosta ih je bilo "kroz čovjeka" ili bačeno među same Turke ?! Da ne govorim o petljanjima na sredini terena i gubljenju lopte nakon kojih su slijedile turske polukontre. Samo je pitanje tko to vidi i hoće li u analizi utakmice to uočiti i htjeti priznati ili se praviti slijepi. Lukin se učinak može mjeriti i posjedom lopte naše ekipe koja je u 2 utakmice imala posjed do 40 %. A on je trebao povezati redove, nametnuti se itd. I vidim dobio "sedmicu" u novinama, strašno... Iz svega, nažalost, izvodim zaključak da je Istanbul bio slučajnost, sretni gol Olića na početku je sve usmjerio i to nas je poguralo na EP, ali ovakvom igrom tamo nemamo što tražiti. #:-s

Možda sam prekritičan, ali to je moje mišljenje iako znam da se većina neće složiti jer nam euforija zbog plasmana zatvara oči pred činjenicama.
stjepan

PostPostao/la mcs » 16 stu 2011, 09:42

Ma rekao sam ja odma da ih je prvi gol tamo pokopao, Turci se od tog šoka nisu mogli naci s loptom posle. Sto se tice Modrica, oduvijek mi je bio najdrazi igrac, ali sto pokazuje zadnjih godina nije niti sjena onoga sto igra u engleskoj. Ah nista barem Ozujsko nece pusiti pare sad.... jer mislim da se nismo plasirali da bi i oni nakon JAR-a stavili kljuc u bravu.
mcs

PostPostao/la matteo94 » 16 stu 2011, 15:11

žalosno je što mi nismo n pokušali pobijediti... išli smo na čuvanje rezultata... prežalosno... :/
matteo94

PostPostao/la Mata » 16 stu 2011, 15:27

1.ova dvojica luzera neka trče bosi kad padne prvi snijeg :-j ...mislim na turske glasače u anketi :-h
2.kad se sjetim utakmica u Gruziji i Grčkoj ne mogu se složiti s Matteovom ocjenom da nismo željeli pobjedu [-x
3.a administratoru foruma neću proturječiti,ali mislim da pretjeruje u kritikama %-( .
Euforičan nisam nikad bio,niti mislim da smo odigrali nešto specijalno.
Moje je mišljenje da smo odigrali koliko možemo i gotovo.
Ovo je realnost i tako na to treba gledati.Pokušati ostvariti plasman ,to se i uspjelo.
Sad letvicu treba podići samo malo pa prolazak grupe smatrati uspjehom,a ne misliti da smo Bogomdani za nekakve prvake ;))
Mata

PostPostao/la Mata » 16 stu 2011, 15:32

a baklja u zadnjim minutama prema našem golmanu je bila kao šlag na tortu :-?? ...toliko o divnoj publici ~x(
Mata

PostPostao/la boško ošb » 16 stu 2011, 16:52

evo javljam se, upravo su me pustili iz pritvora zbog one baklje na Pletikosu, ali nisam namjerno :))
uskoro slijedi i ekskluzivni viedo tog čina kojeg sam osobno zabilježio na svoj mobitel :D
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la boško ošb » 16 stu 2011, 16:58

bojim se da ne mogu zalijepiti video... ako neko zna nek mi kaže :)
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la boško ošb » 16 stu 2011, 17:23

ne treba ipak, postavio sam na youtube pa evo link za znatiželjne :

http://www.youtube.com/watch?v=RxQDlM6dKQI
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la stjepan » 16 stu 2011, 18:03

Mogao si sinoć nadrapati po tri osnove:

* Nakon bačene baklje mogla je ubanuti policija i sve vas napendrečiti, dok ti objašnjavaš da nisi ti, rebarca već pomodrila. :((

* Mogli su te nabrijati zato jer si snimao, oni iznad tebe nisu te baš blagonaklono gledali. [-x

* Mogli su saznati da si hajdukovac da ti je Hajdukov šal ispao ispod jakne. :p

No, ipak, ti si valjda jedini hajdukovac koji je bio na sjeveru Maksimira. :-bd I važno da je živa glava na ramenu i da nema modrica ... ;)
stjepan

PostPostao/la ttp » 16 stu 2011, 18:38

Mislio sam da ne ideš na utakmicu tj. da se zezaš... od svih zezancija, više ne znam kad je istina... :-? #-o Eto, da sam znao, mogao sam ti srediti da sjediš pokraj Maminja... odmah bi te desetak plavuša između 20-30 g. zapazile, pa ti rođo biraj... :D Kakvi su dojmovi ?
ttp

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.