5. kolo (04.12.2010.)

Moderator/ica: stjepan

5. kolo (04.12.2010.)

PostPostao/la stjepan » 01 pro 2010, 18:29

Ipak već danas otvaram ovu temu i najavljujem 5. kolo 2. HL-istok u kojoj nakon 5 tjedana pauze ponovo nastupa OŠB. Tko se još sjeća pobjede u Vukovaru pa dana "Otvorenih vrata" u Vukovaru ili meča s Olimpijom ID u Osijeku... Valja pogledati u budućnost koja je za koji dan. Evo svih parova 5. kola:

OLIMPIJA ID - MSTC NOSTRO
VUKOVAR '91. - PODRAVKA
OŠB - MIHOVLJAN
GRANIČAR - ŠENKOVEC

OLIMPIJA ID - PODRAVKA
VUKOVAR '91. - MSTC NOSTRO
OŠB - ŠENKOVEC
GRANIČAR - MIHOVLJAN

Naravno, najviše smo fokusirani na naše mečeve gdje bi, nadam se, trebali podebljati bodovni saldo. Nekako imam osjećaj da svi dečki jedva čekaju subotu, da su dobro pripremljeni i spremni, a i da su motivirani, posebno neki (mislim na Adama), da pokažu da su slabiji rezultati u dosadašnjem dijelu sezone splet raznih okolnosti, a ne takve razine kvalitete kakvu pokazuje trenutačni skor.

MIHOVLJAN - mislim da smo tu favoriti i da bi to trebali dobiti iako sam i maksimalno oprezan jer to nije onaj Mihovljan od prošle 2 sezone (potpuno nespreman, čak neozbiljan) iako su isti igrači u pitanju, sada su bolji i spremniji što su i pokazali pobjedom protiv Šenkovca. Imaju lošiji omjer (2/5) od OŠB (2/3), ali njihova eventualna pobjeda stavlja ih u bolji položaj u odnosu na nas. Nas pobjeda stavlja u još dominantniji položaj u odnosu na njih. Nino Bujan svakako im je prvi igrač, napravio je "dvice" protiv Šenkovca i Nostra, dobio je još i Horvata iz Vukovara, ali i propustio nemoguće protiv Tomića jer kod 3:1 za Mihovljan ispušta dobiveni meč. Igrao je dobro, "al pari", protiv još nekoliko respektabilnijih igrača lige. Jedna pobjeda nad Bujanom odvodi meč u sigurne vode za OŠB jer su ostali dosta slabiji. Tomislav Marušić ima 2/7, a Davor Matotek 0/4, no, nikad ne znaš kako se stvari mogu razvijati. Par igraju u kombinaciji Marušić/Bujan i to vrlo dobro, ostvarili su 3 pobjede. Odigraju li svi naši na svojoj razini, tu bi ipak trebali do pobjede.

ŠENKOVEC - od njih mi se kosa diže na glavi, ovo što još imam, prije svega zbog 2 lanjska 3:4 poraza i jer su nam uvijek neugodni, inače su dečki OK. Jedina ekipa koju nismo NIKADA pobijedili u 2. HL, bili su i prvoligaši, ali to su bili ili jesu i Podravka i Mihovljan i Olimpija i Igea Željezničar i sve smo ih pobjeđivali, ali Šenkovca nismo nikad. Možda je došlo vrijeme za rušenje tradicije i čini se da su sada slabiji nego prijašnjih godina, slabiji nego lani kada su se dva puta provukli. Matija Barić je prvi igrač lige sa 11/1, prvi poraz u prošlom kolu od Dragana Kneževića, nekoliko godina u samom vrhu lige, nikada ga ni jedan naš igrač nije dobio, njegov meč s Dariom bi trebao biti poslastica dana. Rinaldo Jurinec nam je također neugodan, sada ima omjer 5/6, nije na lanjskoj razini, ali je popravio formu od početka sezone. Lani naš krvnik, dobio obje sedme odlučujuće partije protiv OŠB. Djeluje pomalo nezgrapno, kao da je nepokretan, ali zna opako udarati. Treći im je igrač Eugen Šimon koji ima 2/9, ali on ne smije (a nikada ni nije) napraviti partiju protiv naših. Kada bi sada došli do sedme, mi bi sigurno dobili uz pretpostavku da postavljaju igrače po jačini.

Prognozirati je nezahvalno jer se radi o najopakijem sportu. Jedna pobjeda bi bila solidan učinak (Šenkovca ipak nikad nismo dobili), a nadam se i dvjema što bi nas pogurnulo u sredinu odnosno čak i u gornji dio ljestvice. S obje bi pobjede polusezonu završili na 5. mjestu sa šansama za još boljim plasmanom. No, prije treba odraditi subotu pa ćemo biti malo pametniji.

U subotu je i derbi kola i prvenstva između neporaženih Olimpije i Podravke. Iako su Belić i Lončar odličan par, uvjeren sam da Olimpija to dobija, naravno da će prije toga lako dobiti i Nostra. I Vukovar će dobiti Nostra, a u meču Vukovar - Podravka veće šanse dajem Podravki. Graničar će, mislim, izgubiti obje (Šenkovec i Mihovljan), a OŠB će, naravno, obje dobiti !
stjepan

Re: 5. kolo (04.12.2010.)

PostPostao/la sportikus » 01 pro 2010, 22:32

E da...slažem se da neki :) jedva čekaju to, treniralo se,protivnik je po mjeri. Ne znam što bi rekao da očekujem.. Jednu (Mihovljan) sigurno, a ako njih dobijemo, popodne bi moglo biti svašta. Nadam se da će i mene krenuti..
Vrlo važan meč, svjesni smo da neće biti nimalo lako, pogotovo jer su bolji nego prošle godine, neugodni.. Protiv MArušića, nećete vjerovat, prošle godine sam gubio 2:0, al neću reći tko je dobio :)) hheh!!
Bujan, lijevak, najbolji i najneugodniji igrač, a treći ne bi smio praviti partiju, ali opet..
Par će nam također puno značiti!
Moglo bi biti nešto slično kao u Vukovaru, jedan meč će usmjeravat na njih ili na nas..

Šenkovec- bolja ekipa su od Mihovljana po meni, definitivno imaju prvoligaškog igrača Barića i igrača koji pravi gotovo svaki put dvicu, ali nije nemoguće ga skinuti, još ako dođe na Daria..uf.. Pametan igrač, borben, iskusan, svaka mu čast. Jurinec, prošle sezone naš krvnik.. Meni je pasala njegova igra, i dobio sam nekako, naravno 3:2 čini mi se, nezgodan igrač. A Šimon..meni mala nepoznanica, dečki sigurno znaju bolje.

Eto, vidimo se u subotu na adrenalinskoj terepiji :P Bez aviona (Tomi), bez bombanja (Adam), bez brzoplete igre (Dario), bez nerviranja(Ivan)!
Pozzzz
sportikus

PostPostao/la ttp » 01 pro 2010, 23:36

Slažem se sa sportikusom. Lijepo je sve to opisao. Protivnik i više nego po mjeri. Realno, ako mi dobijemo par, i Bujan bude igrao sa mnom, ne znam što se mora dogoditi da mi izgubimo… No, u subotu se dokazuje, pokazuje. I ja jedva čekam da odradimo ovu subotu, više da znam na čemu smo… i ostale obaveze da ne čekaju.
Da, kada bismo barem tako postavu pogodili da igram sa prvim i trećim igračem… i naravno ostali da izbjegnu s kim najradije ne bi igrali. Imam želju sa svima igrati, ali ipak ovo nije pravo vrijeme za nadmetanje, tko to može sigurnije riješiti , ipak nek rješava… Nekad se ne može uživati u stolnom jer je na pameti samo pobjeda, taktiku moraš provoditi… tako da, istina je da imam želju sa Barićem odigrati, mogu 3:0 izgubiti, mogu dobiti, može sve biti u fiksu, jedino što znam da ću dati sve od sebe, i to je to. A ovaj put ću tuđa očekivanja zanemariti… pokušat pružit lijep meč za gledanje. Protiv Kneza sam to radio, htio sam se „nadmetat“ da vidim koliko mogu piliti… to je sa taktičke strane bila greška. Morao sam napadati, opakije serve servirati, a ne samo da stavim na stol, više riskirati… ali dobro, što je tu je. Ionako mi tamo ni u primisli nije bila pobjeda. Idemo dalje.

Baš smo komentirali, rekao sam Adamu kad on bude igrao da ovu pjesmu treba pustiti hehe
http://www.youtube.com/watch?v=M43wsiNB ... r_embedded

Za Tomija i mene je ova pjesma http://www.youtube.com/watch?v=u-rJ-6hBfSo
To je poruka gledateljima !
A Tomiju želim što sigurnije slijetanje http://www.youtube.com/watch?v=LMAts2f1 ... re=related
ttp

PostPostao/la Mata » 02 pro 2010, 13:07

Evo da vam se i ja malo javim...
Kao i uvijek,Stjepan to napiše sve pa se nema puno toga dodavati.
Mihovljan-gledajući onaj zapisnik s Vukovarom,očigledno su jači od prošle godine...valjda više treniraju .Kako ih nikad i nisam gledao mogu samo reći...opreza nikad dosta.Naravno očekujem pobjedu :o
Šenkovec-ako zanemarimo lošu tradiciju,mislim da i tu možete do pobjede.Neka moj imenjak i dobije dvicu,ostalu dvojicu svi možete dobiti.Ako je mogao Adam lani :P mogu i ostali :o
Šalim se malo...htjedoh reći da sam tog Jurineca gledao i čovjek je samo jedan od....dakle od krvi i mesa.U tom lanjskom "opjevanom" meču s Adamom imao je i svijetlih i mračnih trenutaka.Ja sam zapamtio kad je promašio oba svoja servisa za redom i vratio Adama u meč...po tome je tomi za njega kišna glista :o :) jer tomi je ipak pametniji...on kad opauči onu svoju "avionku" slijedeću se odmah namjesti i servira iz backhanda samo da ne promaši obje :lol:
Možete do obje pobjede ako budete unutra u mečevima,nabrijani za svaki poen itd....ja se nadam da će tako i biti :!:

p.s.-tomi znači prepoznao si se na slici ,ali ne razmišljaš o tužbi :o
Mata

PostPostao/la stjepan » 02 pro 2010, 14:16

Naravno Mata da ćeš, kao i uvijek, SMS-om od mene biti izvještavan o tijeku meča (mečeva), ukoliko i sam ne budeš nazočan ...
stjepan

PostPostao/la stjepan » 03 pro 2010, 13:04

Ukoliko pak sve propustiš, detalje ćeš moći vidjeti idući tjedan u Dnevniku SB-TV čija će ekipa doći na prvi meč s Mihovljanom negdje iza 12,00 sati ...
stjepan

PostPostao/la tomi » 03 pro 2010, 13:36

znaci doci ce sb-tv... ttp sad moras opet ispast junak meca da pricas na tv-u pa mozda se koja zgodna dama javi... :lol: :D ;)
tomi

PostPostao/la ttp » 03 pro 2010, 18:00

Bolje ti sve pobjedi... za mene se nemoj brinuti :P
A javljaju mi se sa sb-tv i bez... svejedno je :lol: :D
Sretno nam sutra
ttp

PostPostao/la Mata » 03 pro 2010, 22:19

Ne sumnjam u izvještaje ...vjerujem u pobjedničke ...ttp ako bi mogao snimati pa da ja to na miru pogledam i bacim kakav kritičarski rezime...

Inače kako nada umire posljednja imam pitanje...meč sa Šenkovcem je planiran za 17 sati ili...????
Mata

PostPostao/la sportikus » 03 pro 2010, 22:22

Znači ništa id metele?! Jer ako dobijemo 4:0 sbtv neče doći na vrijeme.. A dobro, znači ja se moram pobrinuti da ipak ne bude glatko..nema problema :))
sportikus

Sljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.