VIDEO: "Kada ovo bude izvodio Dario ..."

Moderator/ica: stjepan

VIDEO: "Kada ovo bude izvodio Dario ..."

PostPostao/la stjepan » 16 ruj 2010, 14:44

Kada Dario bude ovako vraćao, uz "salto mortale" i kontru s penjanjem na stol, Obrtnička će u 1. ligu ! Pogledajte što sve ljudi mogu napraviti od stolnog tenisa, pogledajte donji video !

http://www.youtube.com/watch?v=hxZ-5wELSJM
stjepan

Re: VIDEO: "Kada ovo bude izvodio Dario ..."

PostPostao/la ttp » 16 ruj 2010, 22:41

Kada na treningu igramo Tomi i ja, tu ima izvrsnih poena, za nepovjerovati... no kada su mecevi sluzbeni, to je druga prica hehe... Obecajem da cu snimiti.

Ima na you tube još boljih snimaka, pronaci cu negdje...
A i imam na kameri snimljene neke meceve, stavit cu... a bera je stavio onaj stari video kada je akan igrao, bas fora... to je jos zanimljivije,
A najbolji mi je stolni tenis prije 50 i vise godina.... Kada bi barem danas dopustili da dvije gume imaju istu boju, eh, kada bi...
ttp

PostPostao/la sportikus » 10 sij 2011, 15:51

Hmm..ili je čudo montažne tehnologije ili je frajer zbilja FRAJER!!!

http://www.24sata.hr/cudne-vijesti/najp ... enis-34747
sportikus

PostPostao/la stjepan » 10 sij 2011, 22:38

Mislim da nije ni jedno ni drugo, niti je montaža, niti je tip frajer... Mislim da je kameru stavio na stalak i pustio da snima i da je svaku situaciju pokušavao nekoliko stotina puta dok nije "potrefio". Zatim je smontirano sve uspješne pokušaje u jednu cjelinu pa se dobija dojam da tip rastura. To ti je kao ono kad menadžer prodaje nogometaša i nudi CD s njegovim postignućima, golovima i fenomen potezima, naravno da na taj CD neće staviti promašaje s pola metra i ostale igračeve blentavosti ...
stjepan

PostPostao/la sportikus » 11 sij 2011, 13:57

da, i ja vjerujem da je tako, ima sličnih stvari sa košarkom, nogometom.. i napreave the best of :).. u svakom slučaju nije loše :)
sportikus

Natrag na Foto & Video

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.