Svjetsko rukometno prvenstvo - Švedska 2011.

Moderator/ica: stjepan

Svjetsko rukometno prvenstvo - Švedska 2011.

PostPostao/la matteo94 » 16 sij 2011, 22:39

evo tema za svjetsko prvenstvo...malo mi je čudno što ju nitko nije prije otvorio...moj dojam iz prve dvije utakmice: ovako nikako ne smijemo igrat protiv boljih reprezentacija...jedno poluvrijeme užasno loše, jedno na našem nivou...oba igra me posjeća na moj meč u kojem ima puno oscilacija...nadam se da će to biti još bolje kada budemo igrali protiv srba, danaca i španjolaca...da nije bilo raspoloženog ivana balića, bojim se da nebi pobijedili alžir...tako smo blijedo djelovali...uglavnom, držimo fige za naše rukometaše i nadamo se da će se vratiti kući sa zlatnom medaljom oko vrata...
matteo94

Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Švedska 2011.

PostPostao/la mcs » 17 sij 2011, 11:10

Dobra analiza matteo94, Balic i njegova solo proigravanja i ulazi su za rukometne knjige, covjek je genijalac. Mislim da decki preopusteno ulaze jer znaju da su protivnici losi, evo i danas australija.

Vidjet cemo kak disu Danci i Srbi danas.
mcs

PostPostao/la stjepan » 17 sij 2011, 20:40

Dobro si se sjetio Matteo da smo ovdje komentirali aktualne događaje iz ostalih sportova, a ovo je sad najaktualnije. Danas je bila laganica protiv "klokana", + 27 na kraju, mislim da bi ove Australce bez problema nabio i naš RK "Brod". No, sad tek slijede prave tekme: Srbi u srijedu i Danci u četvrtak i tek ćemo vidjeti kako i koliko naši mogu. Ja mislim da mogu puno i da će finale biti ono iz zadnjih godina, dakle, mi i Francuzi, mislim da je red da ovaj puta mi osvojimo to zlato ...
stjepan

PostPostao/la boško ošb » 17 sij 2011, 22:22

matteo, baš sam se ja danas sjetio i krenuo otvoriti tu temu, ali onda sam vidio da si me preduhitrio... što se tiče dosadašnjeg tijeka, mislim da smo u prve dvije igrali koliko nam je trebalo, a protiv slabe australije bi pobijedli i da ne želimo :D ... i još što se tiče finala, mislim da kod križanja grupa i svega toga ždrijeb želi da se hrvatska i francuska sretnu u polufinalu, ali to nije 100% sigurna informacija...
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la matteo94 » 17 sij 2011, 23:03

danas sam nešto primjetio...u prvih 10 min smo igrali odlično, balić svaki napad na terenu, a čim se on ošo malo odmorit između 10. i 15. min, odma su nam klokani radili serije od 2-3:0...bez balića na terenu smo mi slabija momčad za 60%...što se tiče danaca i srba, mislim da ćemo srbe dobiti bez većih problema 5-6 razlike, a protiv danaca će biti jako tijesno...čak bi malu prednost dao njima, mogao bi biti i X, ali nadam se da će balić i društvo, i još kad se oporavi duvnjak, napokon razbit to proklestsvo zvano francuzi i osvojiti svjetsko zlato...idemo DIZELAŠI...:D
matteo94

PostPostao/la mcs » 18 sij 2011, 08:08

Slazem se Mateom, Srbe dobivamo bez problema ili uz male probleme, sa Dancima cemo se muciti ali cemo dobiti ako budemo na nekoj malo visoj razini jer nisu tolko jaki kolko proslih godina. Vidjet cemo vec sutra. Kao sto smo vjerojatno mnogi predvidjeli Danci dobili Srbe no frx.
mcs

PostPostao/la stjepan » 18 sij 2011, 14:16

Malo sam gledao Dance i Srbe sinoć. Danci lete kao avioni, nevjerojatno su brzi i kombinacije u napadu su im uigrane, dobri šuteri izvana, proigravanja na crtu i krila strelovita, opaka realizacija... U obrani nisu tako dobri kao u napadu, a mi smo čini se jači u obrani nego u napadu ... S Dancima će biti zeznuto, ali smo ih uvijek nekako dobivali, no, najprije treba isprašiti Srbe ...
stjepan

PostPostao/la mcs » 18 sij 2011, 15:18

Danci su strasni ali fali im nekolicina igraca ponajprije Knudsen (znate onaj div od pivota), Boldsen, ali sve jedno su brzi i opasni, uvijek je knap s njima ali mislim da ih dobijamo.
mcs

PostPostao/la mcs » 19 sij 2011, 13:18

Danas tekma sa Srbijom, pa ajmo navijat. Naravno nakon sto odradimo posao i konzumaciju jela i jos par stvari i tek onda tekma... :)
mcs

PostPostao/la stjepan » 19 sij 2011, 23:21

Osobno sam razočaran remijem sa Srbima, očekivao sam našu pobjedu i to sigurnu, na kraju je neriješeno najpravednije jer smo bili blizu poraza iako smo na kraju mogli i dobiti, ali realno Srbi su zaslužili taj bod. Vodili su 2 razlike 5 minuta prije kraja, a nama je prijetio pasivan napad i da jedan Srbin nije bio malo previše glup i zaradio isključenje, danas bi se feštalo na Terazijama... Sad se još više bojim Danaca koji su razvalili Srbe, iako ne mora ništa značiti u odnosu na nas, to je opet nova utakmica. Pobjeda bi anulirala remi sa Srbima, a poraz bi dosta zakomplicirao naše ambicije...
stjepan

Sljedeća

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.