Vlak u snijegu

Moderator/ica: stjepan

Vlak u snijegu

PostPostao/la Mata » 13 lip 2013, 23:57

Citat sa facebook grupe OŠB-a , autor Tomi Klaić :

KONACNO 3 NOVA STOLA BUTTERFLY SU DOSLA U KLUB!!! Zelio bi se zahvaliti u osobno ime i ime kluba svim ljudima koji su sudjelovali u ovakvoj jednoj lijepoj prici, a narocito nasem Dariju Dabicu koji je ulozio puno svog truda, vremena, zivica i jos puno toga da bi na kraju sve ispalo kako treba. Zahvaljujem se i Adamu Smudi koji je također dao jedan ogroman doprinos svemu ovome, isto tako Mati Recicu, i posebno gosp. Antunu Stanicu iz Klakara koji je svojim kombijem prevezao stolove i bez toga covjeka sada stolovi ne bi bili u dvorani. Nadam se da ce djeca zajedno sa roditeljima znati cijeniti sav ulozeni ponajvise trud određenih ljudi, ali i novac te tako cuvati klupsku imovinu jer na kraju krajeva ovo je ucinjeno za nasu djecu.

Eto, kako bi rekao naš prijatelj Janč, dečki su odradili Sizifov posao. Zašto sam temu nazvao kako sam nazvao? Vjerujem da su svi čitali ovo djelo ili gledali taj dječji film u kojem je hit pjesma "...kad se male ruke slože, sve se može sve se može...".

Kako je Tomi na kraju napisao da se nada kako će se ovaj rad cijeniti i čuvati imovina dodao bih i ja koju riječ.
Poznajem Daria jako dugo i znam koliko je sebe samoga uložio za boljitak kluba. Ima i ona poznata uzrečica, ne baš doslovno, ali ide ovako: "...ne pitaj što klub može učiniti za tebe , već što ti možeš učiniti za klub..." ovo što je on prošao u proteklih tjedan dana , a možda i više zaslužuje samo ^:)^ ^:)^ Oni koji olako prelaze preko ovakvih stvari ili ne znaju o čemu se radi neka slobodno pitaju. Na žalost, prema mojim saznanjima plodove ovog rada će najmanje uživati upravo Dario. Zato ako je pogriješio što se toliko trudio dečki uzmite čekić i udrite po Octetima :-t

Znam da se forum baš i ne čita, ali možda se ipak pokrene nekakva rasprava :ymdaydream: . U današnje doba kad su ljudske vrijednosti srozane na najnižu razinu ipak se pronađi i neki pravi ljudi spremni na normalne ljudske postupke.
Adam je odradio svoj dio :ymapplause: , a Antun Stanić hm...što reći? Na moj upit da li je slučajno u Zagrebu i kad bi mogao odgovorio je:
"Mata, ja mogu u nedjelju, ali ako treba mogu i sad samo da popijem kavu sa ženom..." sve ostalo je sad već povijest
Mata

Re: Vlak u snijegu

PostPostao/la Mata » 14 lip 2013, 00:00

Blitz krieg u 3 slike:

slika

slika

slika

foto by Adam :ymapplause:
Mata

Natrag na Ako ima još nešto...

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.