4. kolo (02.11.2013.)

Moderator/ica: stjepan

4. kolo (02.11.2013.)

PostPostao/la stjepan » 29 lis 2013, 23:53

U 4. kolu 1. HSTL - istok, u subotu 02.11.2013., igraju se slijedeće utakmice:

11:00 IGEA ŽELJEZNIČAR - GRANIČAR
11:00 RR STARR - OŠB
11:00 VUKOVAR '91. - ŠENKOVEC
11:00 MSTC ČAKOVEC - MLADOST

17:00 IGEA ŽELJEZNIČAR - OŠB
17:00 RR STARR - GRANIČAR
17:00 VUKOVAR '91. - MIHOVLJAN
17:00 PODRAVKA II - MLADOST

Kolo derbija i kolo u kojemu će nepobjedivost OŠB biti na velikim kušnjama. RR Starr, Igea i OŠB vjerojatno su 3 najkvalitetnije ekipe lige i subotnji će ishodi uveliko utjecati na konačni plasman. Uz dobru taktiku, igru na maksimala razini, veliku borbenost i malu dozu sreće, OŠB može ovo proći i tako istaknuti kandidaturu za najviši plasman. Prognoziram 2 pobjede OŠB, obje rezultatom 4:3.
stjepan

Re: 4. kolo (02.11.2013.)

PostPostao/la tomi » 30 lis 2013, 23:02

bit ce ovo nama tesko gostovanje. Prosle sezone ako se ne varam, smo jako dobro funkcionirali u gostima, cak smo imali vise pobjeda u gostima nego kod kuce. Ocekujem dobru igru svojih igraca, u formi smo, samo da nam se potrefi dobar dan, uz dobru igru i ponesto srece, uopce ne sumnjam u pobjedu. Ono sto ce mozda biti i presudno u ovim mecevima je igra u paru. Za sada nam to samo fali, ako dobijemo par, 90% da pobjeđujemo. Ovo nam je veliki test, nadam se pobjedama, a ako i ne pobjedimo, vrlo ce vazno biti sa kojim rezultatom izgubimo. jer ipak imamo iducu polusezonu uzvratne tekme.
tomi

PostPostao/la stjepan » 02 stu 2013, 14:36

RR Starr - OŠB 2:4

0:1 Taboršak - Arbanas 1/3
0:2 Horvat - Garić 0/3
1:2 Golob - Jurković 3/2
2:2 Taboršak/Horvat - Arbanas/Garić 3/2
2:3 Taboršak - Garić 1/3
2:4 Golob - Arbanas 0/3

U prvom meču dana, u utakmici dviju neporaženih ekipa, OŠB slavila vrlo značajnu i sigurnu pobjedu protiv direktnog konkurenta sa 4:2. :-bd Garić i Arbanas briljirali sa po 2 nove pojedinačne pobjede i još uvijek su bez poraza u ligi. Sve 4 pobjede OŠB sigurne i vrlo uvjerljive, a oba poraza su sa tijesnih 2/3 i u oba ta meča "obrtnici" (Fićo pojedinačno i par) su vodili sa po 2/1 u setovima što znači da je moglo biti i uvjerljivije.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 02 stu 2013, 21:39

IGEA Željezničar - OŠB 3:4

0:1 Barić - Arbanas 1/3
1:1 M.Vidaček - Garić 3/2
2:1 Hrelec - Jurković 3/2
2:2 Barić/M.Vidaček - Arbanas/Garić 2/3
3:2 Barić - Garić 3/1
3:3 Hrelec - Arbanas 1/3
3:4 M.Vidaček - Jurković 1/3

Još jedna velika i sjajna pobjeda OŠB nad direktnim konkurentom za 1. mjesto. U pravoj drami dečki su dobili i neugodnu Igea-u. Danas su potučeni svi prvoligaški rekordi iz kuta OŠB, najbolji start u sezonu u povijesti sa 6/0 (to je sad već trećina prvenstva), a do sada je bio 4/0, prvi puta je igraš OŠB (Arbanas) dobio Matiju Barića, Arbanas ima nevjerojatnih i maksimalno teoretski mogućih 12/0 iz 6 utakmica u pojedinačnim partijama i superuvjerljivo je najbolji pojedinac lige. Junak utakmice protiv Igea-e ipak je Filip Jurković koji je presudio u sedmoj partiji i to protiv (uz Arbanasa) jednog od samo dvojice neporaženih igrača lige Marka Vidačeka. Fićo je bio najbolji kad je najviše trebalo i samo mu se vratilo dosta nesretno izgubljenih mečeva sa 2/3 (protiv Hreleca je propustio 2 meč loptice !). Zapravo, junaci su svi igrači i trener Tomi koji su sad na najboljem putu ka Superligi ! ^:)^ :-bd

Valjda će ostaviti i pokoji komentar ovdje da čujemo iz prve ruke kako je to danas bilo ...
stjepan

PostPostao/la Mata » 03 stu 2013, 09:18

Dok čekamo da se jave dečki iz OŠB Stars-a pokušati ću ja opisati kako je to izgledalo jučer.
Naravno iz navijačke perspektive.
Prva utakmica.
Vijesti stižu u komadima pa tako dolazi ona o vodstvu 2:0 i relativno lakim pobjedama Jope i Ivana.
Oho, eto glatke pobjede no druga je već dramatičnija. Porazi Fiće i para od 2:3
Ufff...čupavo. Opet vedra vijest Ivan dobio Taboršaka i još mora Jopa Goloba, ali Fran je osvojio juniorski memorijal Saša Paar
i često je Jopa dobivao tijesno, a ako se dogodi poraz igraju Fićo i Horvat. Dok ja tako razmišljam dolazi zapisnik u kojem se vidi da je Jopa pobjedio u stilu kako ono Maminjo kaže...kao plitak potok. :-bd

Super..ide se u Varaždin.

U 17.33 dobivam vijest da je Jopa dobio mog imenjaka 3:1. E to je već nešto. Naš prika Barić baš i ne gubi često, a kroz misli prolazi lanjsko demoliranje Jope u Brodu od strane Barića. Bravo Jopa.Veliki korak, a još kad sam skužio da je Jopa izbjegao svog crnog mačka Markića Vidačeka, osmijeh se razvukao.
No dok su mi se brkovi smijali stiže vijest u 17.57...Markić sredio Garića nakon 0:2.
E Marko, Marko...pojeo si mi živaca ove godine. Upoznao sam tog dečkića na TOP-u 12, izgleda kao anđelčić, a toliko puta nas je razočarao svojim pobjedama nad našim igračima.
I onda tajac...nema vijesti, ali nema ih dugo. Vjerujem da još ima nade. Pa mora i par jednom pobjediti, mora i Fićo dobiti nekoga, makar 3:2...nije on tako loš igrač ... čak štoviše.
I onda oko 19.22 zvoni mobitel.
3:3 je i Fićo igra s Vidačekom.Imao je 2 meč loptice protiv Hreleca. To mi daje nadu. Mislim si prvo...OK je ako je i poraz dobar je jer je 3:4, a ne kako je moglo biti 1:4.
Želim više..želim pobjedu. Čuo sam za neke taktičke poteze koji prolaze protiv "malog" Marka i nadam se da to Fićo može odraditi.

19.59.16 sec stiže poruka:

"...Fico dobio Vidačeka 3:1..."

19.59.33 zovem Tomija i "napadam ga" ... "... hoće li više taj zapisnik, već ste trebali biti gotovi davno..."

A Tomi jadničak skrušeno odgovara :p "...ma evo Mata samo da slikam, tek smo završili i pobjedili smo..." ^:)^ ^:)^
Ma znam Tomi zato i zovem da čestitam, pusti zapisnik hahahah idite proslavite pobjedu samo se nemojte urokati jer već u subotu dolazi Vukovar 91. Treba i to pobjediti

Dok vi tulumarite idem ja odraditi "odu radosti", napisati i objaviti velike vijesti i obraditi statistike. Oko 23.30 stiže vijest da su dečki sretno stigli.
Javljaju se preko facebooka. To je to...dečki uživajte , a čika Mata ode na počinak.

Još jednom iskrene čestitke na pobjedama i idemo dalje.... :ymapplause: :ymapplause:...Fico dobio Vidačeka 3:1...
Mata

PostPostao/la tomi » 03 stu 2013, 09:26

uh kakav dan, kakva drama od meceva, teske utakmice, ovo se jednostavno ne moze opisati rijecima. Krenit cu prvo od starra. Iznenadili su nas sa postavom, oni su isli "u glavu" sto znaci da je Horvat isao pod B, a realno smo ocekivali pod C. Međutim utakmica je krenula kao iz snova. Arbanas pobjeđuje vrlo sigurnom i uvjeerljivom igrom protiv taborsaka, jednostavno je pokazao razinu vise i taborsak nije pronalazio rijesenja za jopinu igru. Sta god je ovaj pokusao jopa vrati na stol. Poena svakakvih, vrhunskih i superligaskih. Zatim Garic pobjeđuje Horvata, i to doslovno Horvat je izgledao nemocno protiv Ivana. U jednom trenutku Horvat je bio ocajan jer ne moze nista. Odlicno takticki odigrano protiv jednog vrlo dobrog igraca. Ivan sa lakocom osvaja jos jedan poen za Osb. Utakmica nije mogla bolje poceti za nas. Nakon toga slijedi drama. Fico ima dobiveni mec u rukama, vodio 2:1 u setovima i gubi. Zadnji set kod rezultata 8:7 za Goloba, ja zovem time-out. Serviro je golob i treba jos jednu servu odservirati i onda fico ima dvije serve. Nakon time-outa, sudac kaze da fico servira. Ja kazem sudcu nije tako, treba Golob servirat. Sudac veli 7:8, umjesto 8:7. I jbg. Fico gubi poen i 9:7 za goloba i jos fico ima prijem servisa. Ali nakon toga svega fico dodje do 9:9. I Fico ima dvije serve. Ja u sebi kazem, pa vidi na kraju super ispalo, imas 9:9 i svoje dvije serve. I fico prokocka i izgubi. Zatim dolazi par. Par gubimo tijesno 3:2, ali ono sto me je veselilo, da je konacno par progiro. Super su igrali, pristup je bio drugaciji i sama igra je bila na puno visem nivou. Onda dolazi mec Garic - Taborsak. Ivan djeluje potpuno nadmocno protiv Taborsaka. Jednostavno kad netko pokusa vuci spinove iz petnih zila, a Ivan samo lagano pobloka ili preuzme. Nakon rezultata od 2:0 i 4:2 za Ivana, Ivan fula jedan servis i dolazi do opustanja. I evo problema, Taborsak se vraca u zivot. Ivanova igra pada i poena u poen. Ali kod rezultata od 2:1 za Ivana i 12:11 za Ivana ja uzimam time-out i velim ajde samo jedan poen. Skupi snage za to. I mec je isao sve do 20:18. Igralo se sa puno preokreta. Ali na kraju smo ipak mi slavili. Zadnji mec Josip sa Golobom. Ovdje nemam nista puno napisati, Jopa je pokazao da je klasa iznad.
tomi

PostPostao/la tomi » 03 stu 2013, 09:41

drugi mec protiv Igee. Kada smo stigli u Varazdin, sjeli na rucak i dogovarali smo taktiku. I dogovorili Jopa ide na Barica, Ivan ide pod najjaceg, a Fico pod Z-e. Tako je na kraju i bilo upravo onako kako smo prizeljkivali. Sve se poklopilo. Utakmica je krenula kao iz snova, Baric je legao. Jopa odlicnom taktikom dobiva Barica. U zadnji setu, Baric jednostavno nema rijesenja. Vodstvo od 1:0 nam je dalo velika krila. Međutim Garic kod vodstva od 2:0, gubi od Vidaceka. Ivan nije pronalazio rijesenje kod vracanja servisa. Imao je velikih problema. Gledam Ivana i vidim pad u njegovoj igri. Ali sta je tu je, stisni zube i odradi. No na kraju je Ivan dozivio svoj prvi poraz ove sezone. Nakon toga opet fico i opet drama. Ma ne bi to bio fico, da nema drame. Za vrijeme ovog meca, fico je dobio 10 novih nadimaka hahahaha. Od čofi, do jurki itd. Klupa je navijala i bila glasnije od domacih gledatelja. Svi su navijali i nadali se pobjedi. Kada smo mislili da je gotovo kod rezultata 2:2 i 10:8 za ficu, ali fico je na kraju izgubio. Nema veze. Ja sam rekao fici nakon prvog meca protiv starra, fico bitno je da si progiro, rezultat ce doc, bitna je igra. Ali ni ovaj put nije rezultat dosao i igra je bila odlicna. E sad opet drama. Par konacno da smo pobjedili. Na rucku sam se mislio ovako, pa jebemu progiro je fico, progiro je par, mora jednom i par pobjediti ako mislimo dobiti. I tako je i bilo uz tesku muku i navijanje sa klupe smo ipak izvukli par i tako poravnali rezultat na 2:2. Ali onda Ivan igra protiv Barica. Ivanova je igra dosta pala, vjerovatno je i izgubio koncentraciju i snagu i Ivan relativno lako gubi taj mec sa 3:1. Najvise problema je imao sa vracanjem servisa, opet? da opet, vjerovatno nedostatak koncentracije. Međutim sada dolazi na scenu nas Jopa koji igra vrhunski, gotovo briljantno protiv Hreleca. I vrlo sigurno pobjeđuje Hreleca za rezultat 3:3. I zadnji mec fico. Opet drama. Navijanje nikad glasnije, orila se dvorana od nase klupe. Fico gine na terenu, igra u transu. Velika zelja za pobjedom kako njega tako sviju od nas. I na kraju moram reci da nas je pratila sreca citav dan. A to je ono sto sportase i treba pratit. Poklopio se dobar dan, dobra taktika i malo srece. I evo uspjeli smo.
tomi

PostPostao/la tomi » 03 stu 2013, 09:43

Na kraju samo mogu cestitat deckima, na vrhunskom stolnom tenisu, decki su pokazali najbolje sto su mogli, imali smo zelje, ginili su na terenu. Ali kad sve uzmemo u obzir, najveci dobitak jucerasnji je fico je progiro, par je progiro, ali najvise od svega je to sto smo bili ekipa. Svi za jednog jedan za sve. E to je najveci dobitak.
tomi

PostPostao/la tomi » 03 stu 2013, 09:44

I na kraju smo otisli na pivo u jedan kafic u sklopu stadiona Varteksovog, ja naravno nisam pio pivo jer sam vozio :D
tomi

PostPostao/la stjepan » 03 stu 2013, 15:39

Evo i službenih zapisnika s weba HSTS-a:

RR Starr - OŠB 2:4 (zapisnik sa HSTS): http://www.hsts.hr/images/stories/PDF/2 ... -osb24.pdf

IGEA Željezničar - OŠB 3:4 (zapisnik sa HSTS): http://www.hsts.hr/images/stories/PDF/2 ... -osb34.pdf
stjepan

Natrag na Sezona 2013./2014.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.