Sreće možda nismo imali na kraju,ali glava je presudila...barem ja tako gledam.Pustimo pričeo golmanima,obrane kad ih se pogodi u tijelo..
Koliko bezveznih dodavanja i ostalih gluposti za ne povjerovati.I to ne od mladih igrača nego najiskusnijih.
Lacković puca bezveze početkom utakmice...u obrani krade loptu i baca kontru Švedima u ruke
Zrnić danas odličan,ali pravi isključenje na brzom centru
Balić baca 3-4 lopte u aut
Balić je jedinstven u svijetu,najbolji pregled itd....ali jbg nisu svi on tako da mislim da je on pogriješio u tim dodavanjima.
Šlag na torti od njega je bio kad je htio zabiti gol u padu iz neke piruete
I za kraj...imamo igrača više i onda naša dva igrača prave faule za isključenje u 10 sekundi.
Stvarno da se čovjek zapita jesu li normalni.
Ovo je samo komentar,ne pljuvanje po ljudima koji su osvojili sve živo.Puno je tih natjecanja i ne možemo uvijek biti u polufinalu.Sada treba zapeti i plasirati se na OI jer gubljenje takvih natjecanja može biti kobno.
Suđenje je bilo kako smo i očekivali,bilo bi i gore da je trebalo...mislim da su se i Srbi žalili na dug napad Švedske s igračem manje.
I ovakvi kakvi smo bili smo ipak bili blizu da se okrene utakmica,ali tada je ponestalo i sreće jbg
Šteta !