Što se tiče prvog dijela sezone,. iznenadio sam se kada sam vidio da su Mihovljani pobjedili Šenkovc, ali tu mislim da je najveću ulogu odigrala dobra postava, odnosno što je Bujan izbjegao Barića tako što je stavljen mislim pod najslabijeg...
OŠB i Šenkovec su negdje slične i podjenake ekipe, recimo jer 3. igrač jako slabi pravi partije, i zbog "lošeg" para. Jedino je razlika što kod Šenkovca imaju jednog jakog igrača, drugi je slabiji, a kod OŠB-a su dva podjenaka... Sve u svemu, nije nikako lagano igrati ako 3 igrač ne pravi rezultat i ako je uz to još i par loš... No, da se vratim na ovo kolo. Usprkos što se Graničar pojačao sa sokazovcem Thammom, mislim da smo i dalje bolji, no do sada, rekao bih, najslabije spremljeni. Prezadovoljan sam svojom igrom na treningu, i trening mečevima, no ipak na meču je sasvim to neka druga priča. Možemo vrlo lako pobjediti 4:0, ali i izgubiti 4:3, postava bi mogla igrati ključnu ulogu, kao i par (ovisno tko bude igrao). Ipak je ovo sport, nema velikog favorita, pa ne treba čuditi ni čak moguća pobjeda GRA. Mislim da OŠB može i treba igrati opušteno, jer nema što puno za izgubiti za razliku od GRA kojima je ovo ključan meč. Zato, samo polako, zna se tko je bolji....