8. kolo (05.02.2011.)

Moderator/ica: stjepan

8. kolo (05.02.2011.)

PostPostao/la stjepan » 02 vel 2011, 22:31

Odmah nakon 7. kola (međukola), nastavlja se 2. HL - istok utakmicama 8. kola, igra se u subotu, 05.02.2011.. Evo svih parova 8. kola:

MLADOST (P) - OŠB
KUTINA - GRANIČAR
MSTC NOSTRO - ŠENKOVEC
PODRAVKA - MIHOVLJAN

KUTINA - OŠB
MLADOST (P) - GRANIČAR
PODRAVKA - ŠENKOVEC

MSTC NOSTRO - MIHOVLJAN

Ekipe OLIMPIJA ID i VUKOVAR '91. slobodne su u ovom kolu.

OŠB će na teška gostovanja u Petrinju i Kutinu, kod ekipa od kojih je jesenas izgubila u Brodu, u teškim i neizvjesnim mečevima. Posebno smo dobru šansu imali protiv Petrinje, ali je stari lisac Knez dobio sedmu partiju protiv Adama. Objektivno, protiv njih imamo veće šanse za pobjedu nego protiv Kutine s kojoj smo izgubili 4 zadnje utakmice i koja nam baš nekako ne leži, ali su i jaka ekipa. Meč s Petrinjom trenutno je meč za 4. mjesto, tko dobije lako bi mogao biti i 4. na kraju. Posebice dobije li OŠB boljim rezultatom od 4:3 koliko smo jesenas izgubili ili sa 4:3 i boljim omjerom setova jer bi tada imali bolji međusobni omjer. Protiv Kutine će biti teško, iako nekada izgubiš što se ne nadaš, a isto tako i dobiješ...

U ostalim mečevima očekujem pobjede Petrinje i Kutine protiv Graničara iako u meču između Petrinje i Graničara može biti i čupavo što može zavisiti od postava. Podravka bi trebala dobiti Mihovljan i šenkovec, a u okršajima susjeda Šenkovec će dobiti Nostra, a Nostro će dobiti Mihovljan, imam takav predosjećaj, iako bi se po ovom kolu moglo naslutiti da bi Mihovljančani trebali dobiti Nostra...
stjepan

Re: 8. kolo (05.02.2011.)

PostPostao/la mcs » 03 vel 2011, 08:30

Anliza od B.M.:

MLADOST (P) - OŠB
- mec od kojeg se najvise ocekuje, nadamo se da ce biti dobar, moglo bi biti dobrih meceva osim toga to je borba za 4. mjesto.

KUTINA - GRANIČAR
- kutina cisti tip 1, i cista pobjeda

MSTC NOSTRO - ŠENKOVEC
- veliko srozavanje i pad Senkovca. Senkovec je dosta nisko potonuo ovu sezonu, sto zbog razlicitih ozljeda ili jos uvijek kod nekih treme, ova ekipa je najvise pala i u subotu se vade protiv MSTC-a, koja moraju dobiti ne zele li se dovesti u situaciju u kojoj nikad nisu jos bili [kvalifikacije za 2.HL].

Subotnja utakmica protiv Mihovljana jasno je ukazala na probleme koje muce cijelu sezonu Senkovca, igraci su laganom knock downu cijelu sezonu, nemojmo zaboraviti da je sa istom ekipom Senkovec prosle sezone trebao igrati Play off za prvu ligu sa podravkom i velikom goricom. Od cega se naravno odustalo!

u prvoj utakmici 4-1 za Senkovec, 2 Baric, PAR i to cu BOLDAT i mislim da je Rino dobio jednu partiju, slican rezultat ocekujem i ovog puta, samo mislim da ce biti 4-2 ovaj put za Senkovec.

PODRAVKA - MIHOVLJAN
- Mihovljanska pobjeda nad Senkovcem sve je iznenadila, ali ovaj put protivnik ima 2 jaka igraca i par, sto ne daje mihovljanu nikakve sanse

KUTINA - OŠB
- blagi favoriti Kutina, ali i s njima se moze igrati tak da bi se trebalo pofajtati

MLADOST (P) - GRANIČAR
- Petrinja apsoltuni favorit u ovome mecu

PODRAVKA - ŠENKOVEC
- Okraj dviju momcadi, gdje je u prvoj tekmi bilo 4-3 za Podravku, naravno da takav rasplet ne ocekujemo ni u Koprivnici, ali vidim dobre meceve u tekmama Barica protiv Belica i Loncara, naravno ako bude takva postava.

MSTC NOSTRO - MIHOVLJAN
- jos jedan derbi zacelja, dobi li ovo nostro, stvari se jos vise kompliciraju na zacelju
mcs

PostPostao/la tomi » 03 vel 2011, 11:22

evo i mojih prognoza:
MLADOST (P) - OŠB (uvijek mi je tesko nase prognozirati, ali bit cu optimista 3:4 za osb)
KUTINA - GRANIČAR 4:0
MSTC NOSTRO - ŠENKOVEC 2:4
PODRAVKA - MIHOVLJAN 4:0

KUTINA - OŠB (opet, ne znam, zadnji put smo izgubili 4:2, nadam se ovaj puta boljem ishodu)
MLADOST (P) - GRANIČAR 4:1
PODRAVKA - ŠENKOVEC 4:3
MSTC NOSTRO - MIHOVLJAN (ovo je mec po meni najneizvjesniji dajem blagu prednost domacinu) 4:3
tomi

PostPostao/la luka94 » 03 vel 2011, 11:30

hmmmmmmmmm...po mojoj procjeni mi ćemo dobit obe partije..( naravno ako nam ne zakažu prva dva igrača)..hahah...to je bila šala...ma samo ako se opustite pobjeda je vaša...pa samo trea dobit tri seta po meču i to je to...to je tajna taktika coucha...
luka94

PostPostao/la matteo94 » 03 vel 2011, 11:36

de luka tišina...ti odjednom postao neki stručnjak...ma ako svi odigraju na svom nivou, kako znaju, mogle bi biti obje pobjede, ako ne, onda je moja procjena: MLADOST (P):OŠB 3:4, KUTINA:OŠB 4:2...
matteo94

PostPostao/la tomi » 03 vel 2011, 11:37

hahahahaa.... joj luka jesi mudar... hahah... pa to ti je ono, samo dobi poen i tako svi 11... i pobjedit ces :D
tomi

PostPostao/la luka94 » 03 vel 2011, 11:46

hahah...pa naravno...de mateo pokopaj se ti nikad nisi optimist...jbt...pa ko zna u kaku će depresiju past naša prva ekipa kad to vidi (šta si ti napiso)...pa moš nekad malo i slagat...hahahaha...ja sam napiso ono što mislim tak da znate (nisam slago) hahaha
luka94

PostPostao/la mcs » 03 vel 2011, 11:49

Kutina je jako ne zgodna jer svo troje igraca su negdje podjednaki, sto se lige tice naravno, ni jedan previse ne odskace, ali ona cista prava cvrsta 2. ligaska ekipa za prvu su ipak preslabi i trebat ce proci jos dosta vremena do probaju uci u 1. hl. Sjecam se da je tadasnji Mundus ili se mozda vez onda rename-al u Varteks igrao svojevremeno sa 3 jako dobra mlada igraca : Prpic Maro, Kranjac Dinko i Vesenjak Igor, ne znam kolko ih se vi mladci sjecate, ali igrali su jako dobro i bez problema osim protiv NAS :D :D protutnjali 2 ligom i cini me se cak odrzali jednu godinu u prvoj ostalo je bilo za zaborav i na kraju od njih igra jos samo Vesenjak i to 3. HL, evo igrao sa mnom nedavno na turniru. :) Tak da sto se Kutine tice i oni bi mogli to isto napraviti ali mislim da nemaju tu kvalitetu kakvu je svojevremeno imao Varazdin. Inace ekipa koja mi se jako svida uz naravno OŠB, jer igraju mladi decki, a u ostalim ekipama polako je to vec stara garda i to oni bolji koji jos igraju.

Hvala Tomi-u na optimisticnom rezultatu POD-SEN 4-3, ali mislim da ce biti 4-2 u najboljem slucaju ne vidim da neko jos dobiva nekog, osim ako Jurinec mozda dode na Jurasica.
mcs

PostPostao/la ttp » 03 vel 2011, 15:55

Prpića Maru znam. Bio je odličan igrač, ali neke druge stvari su ga odvukle na potpuno krivi put. Ostalu dvojicu ne znam. Ali kao da je bitno što se ne mogu zadržati u prvoj ligi (Kutina). I pitanje je tko će nagodinu konkurirati za prvo mjesto. Jedne godine Časl, pa Varaždin, a ove Olimpija. Vjerovatno nagodinu neće biti izrazito jake ekipe kao ovih godina, pa će se više ekipa boriti, Petrinja, Kutina, OŠB.... ne znam kakve ambicije ima Petrinja, možda čak i ulazak u prvu ligu. Šenkovec isto tako. Kutina, hoće li i dalje imati pojačanje. Recimo, ne vidim ništa loše ako se uđe u prvu ligu, pa nek se i ispadne uz sve poraze. Nije tragedija nikakva. Možda bolje tako, nego kupovati pojačanja i bespotrebno se zaduživati. A tko zna, uz jednog odličnog igrača moglo bi se možda i opstati. I sve to ima svoj + i - .

Što se tiče sljedećeg kola. Isto kao i Tomi, teško mi je prognozirati OŠB. Posebno, nakon gradskog derbija.
Nostro je, po meni, ekipa koja zaslužuje kvalifikacije. Nekako su mu najslabiji (ako zanemarimo GRA). Imali su sreće, doduše i hrabrosti, srce su pokazali, želju, i provukli se u prvoj polusezoni. Mislim da će u drugom dijelu OŠB napraviti metlu protiv Nostra, ili eventualno 4:1. I mislim da su Mihovljani bolji od Nostra, i da će pobjediti. Ne vidim razlog zašto ŠEN ne bi mogao pobjediti PODR. No, treba, nazovimo to sreće. Recimo da Barić dobije Lončara i Belića, Jurinec Jurašića, pa i Šimon bi mogao Jurašića. A par, tu nešto trebate mjenjati. I pokušati iskoristiti to što Belić nema napada sa bekhenda. Teško, ali ne i nemoguće. Jurinec je u Brodu super igrao. Je li on inače tako igra, ili lošije... ?

Protiv Kutine. Zadnji put sam napravio dvicu, jednu lagano dobio, drugi je bio napet meč u opuštenoj atmosferi. Tako se nadam da će biti i u sub. Može se dogoditi da npr. Garić napravi dvicu, a ostali nitko ništa. Mislim da je ključ za pobjedu, netko dvicu, i ostala dva igrača po jednu, ili par kao neka rezerva. A bude li igrao Thamm za GRA, ne bih ni njih otpisao skroz, bez obzira na naše kolo. Realno, da igramo opet, možda bi Božo izgubio dvicu, a jedino Thamm dobio jednu dvije. To nije ni bitno, hoću reći, Tomi i Ivan su brzanci, i zato su lagano dobili. Sigurno da se jedan Arapović i Knez moraju puno više pomučiti da ga pobjede. Igrali su često u sokazu itd... Eto, dosta od mene. Pozzz
ttp

PostPostao/la stjepan » 04 vel 2011, 08:44

[ttp]
I pitanje je tko će nagodinu konkurirati za prvo mjesto. Jedne godine Časl, pa Varaždin, a ove Olimpija. Vjerovatno nagodinu neće biti izrazito jake ekipe kao ovih godina, pa će se više ekipa boriti,
[/code]

Mislim da si zaboravio na ekipu STK "Ronald Ređep Starr", tu igraju Petričević i Preksavec, registriran je i mali Horvat, koja će ove sezone biti prvak Regije Sjeverna Hrvatska i kroz kvalifikacije sigurno ući u 2. HL - istok, a slijedeće će se godine vjerojatno prošetati 2. ligom i ući u 1. HL ... Slično kako su to napravili Dr. Časl, IGEA ili ove godine Olimpija ID ... Uh, što volim ovakve umjetno stvorene ekipe, kao zvijezde repatice, ne znaš da li brže bljesnu ili će se brže ugasiti, pravi klubovi s "tradicijom" ... No, doći će i naših pet minuta, malo prije ili malo kasnije, a to će biti ono pravo ...
stjepan

Sljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.