NOVOSTI

Moderator/ica: stjepan

NOVOSTI

PostPostao/la ttp » 06 ruj 2010, 18:56

Danas, u 20.30 h. na SB-TV, govorit će : Tajnik kluba; Stjepan Bosnjakovic i igrac prve ekipe: Tomislav Klaić . Tek sam sada saznao, tako da tko procita ovo na vrijeme, nek pogleda....
ttp

Re: NOVOSTI

PostPostao/la stjepan » 06 ruj 2010, 21:08

Evo se upravo vratili. Bili smo gosti kod Šebalja u SB-SPORTU gdje smo malo rekapitulirali prošlu sezonu, a glavna tema je bila najava predstojeće sezone s posebnim naglaskom na prvu ekipu u 2. HL, obavljene pripreme, početak natjecanja, ali i ostale aktualnosti iz kluba te najava starta drugoligaške sezone 02.10. gradskim derbijem OŠB - GRANIČAR. Šebalj dolazi to snimati, očekujemo rekordan broj publike u našoj dvorani i pravu sportsku atmosferu i navijanje ... Možda će ići i direktan TV prijenos :lol: Tomi je malo imao tremu, ali je poslije uhvatio nit i bilo je OK. Malo sam pohvalio "ttp"-ov nastup u Slatini ;) i to je to. Sutra ima repriza negdje iza 17,00, ne znam baš točno.
stjepan

PostPostao/la ttp » 06 ruj 2010, 23:45

Dečki, slušao sam, nisam gledao, u Zagrebu nema SB-TV-a, no svejedno bili ste izvrsni :D ;)
Jedino što ste još mogli upozoriti ljude da ponesu čepiće za uši jer su stigle vuvuzele koje je Stjepan naručio od svog rođaka.... Kada je Tomi najavio da će to biti najveći derbi u povijesti... uh, baš sam se uživio, sve sam izvizualizirao, bilo je ko uživo... 8-)
ttp

PostPostao/la tomi » 07 ruj 2010, 10:50

priznajem da sam imao malu tremicu u pocetku prijenosa, ali kako je vrijeme teklo treme vise nije bilo... jos na jedno snimanje i sve ce biti kao da nema kamere... hehe... a dario tebe nisam htio ocrniti da si falio dva dana na pripremama pa stoga ocekujem da ces mi to zahvaliti na tome... :-P :-P :-P
tomi

PostPostao/la ttp » 07 ruj 2010, 11:58

Tomi i tvoj smisao za humor :lol: :lol: :lol: , joj joj, i koliko me zezate ta dva dana, e, dode mi da crnčim tri mjeseca, pa da platim pripreme da odemo u bosnu na 20 dana, pa da vidis tko je snagator...
I čim sam ja došao odmah ste i vi pojačali tempo, do tada nije to bilo to...hahahah

No, tomi, sjeti se sto se meni dogodilo kada sam bio na sb-tv-u, tj. nakon toga... tko me zvao ?
Sve u svemu, ipak hvala sto nisi spomenuo moju avanturu sa putovnicom. Smijem se kada se sjetim :lol: , ali dode mi i da zaplacem. Da ti znas sto sam ja sve prosao da stignem kolko tolko na vrijeme...
ttp

PostPostao/la tomi » 07 ruj 2010, 14:57

ma salim se ja dabicu, moram te malo zezati... e ovaj moram ti nesto vazno reci, ali to kada se budemo vidili na treningu... smijat ces se.... XD
tomi

PostPostao/la ttp » 01 tra 2011, 11:15

Prvenstvo Hrvatske - Pula 5.3.2011.g.

http://www.youtube.com/watch?v=GE2mwy-w4Oo
ttp

Natrag na Foto & Video

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.