Uf, sad ne znam jel' se šališ il' se zezaš, hehe ...

Mislim, ima tablica pa kad se pogleda u nju, sve se vidi...
Stvari stoje ovako: ako sve do kraja pobijedimo, sigurno smo prvi i ulazimo u 1. ligu, naravno, ako ove 3 ekipe ispred nas odustanu, jer smo sad četvrti.

. O opstanku ne pričamo od jesenas jer su se stvari razvijale tako da to nije ni bilo upitno zbog nekoliko dosta slabijih ekipa od nas, mislim na Graničar, Mihovljan i Nostro (bez obzira na onaj nemogući poraz kod njih) te Vukovar koji je ipak dosta lošiji nego što smo mislili.
Sad malo i za ozbiljno oko raspleta iako još ništa teoretski nije gotovo. Olimpija je siguran prvak i prvoligaš, Kutina će biti druga, a Podravka treća s istim omjerom gdje je bolja Kutina u međusobnom meču za 16 poena (1/1, a mečevi i setovi jednaki). To uz pretpostavku da obje ekipe izgube svoje mečeve od Olimpije, a preostale dobiju. Teoretski se može desiti i prava ludnica ako i Kutina i Podravka pobijede Olimpiju tako da svi na kraju imaju po 16/2.
OŠB će biti od 4. - 6. mjesta, realno 4. ili 5. Za 4. mjesto bi trebali dobiti Mihovljan i Nostro, što je realno, tada bi imali 9/9. Dobije li Šenkovec u slijedećem kolu nas i Graničara, također bi imao 9/9 pa bi o 4. mjestu odlučivao međusobni omjer između OŠB i Šenkovca. Dobijemo li mi i Šenkovca, tada smo sigurno 4. na kraju. Mladost (P) će gotovo sigurno biti 6. na kraju jer sada ima 7/9, a najviše može imati 8/10 jer još igra s Olimpijom. I mi i Šenkovec imamo bolji međusobni omjer protiv Petrinje i obojima treba samo 1 pobjeda da budemo bolji od njih. Dakle, o meču sa Šenkovcem ovisi da li ćemo biti 4. ili 5. na kraju, naravno i o drugim utakmicama do kraja, ali uz navedene pretpostavke tako bi trebalo biti.
Na dnu je kreševo 4 ekipe za opstanak. Čak i Graničar sa samo 1 pobjedom još ima šanse izvući se, ali bi za to trebao dobiti Šenkovec, Mihovljan i Nostro (Podravku ne može dobiti) i doći do 4 pobjede koliko sada imaju Mihovljan, Nostro i Vukovar. Još bi im se trebali poklopiti i drugi rezultati i to ili da Mihovljan izgubi obje zadnje (protiv Graničara i nas) ili da Nostro izgubi sve 4 zadnje (OŠB, Graničar, Vukovar i Olimpija). Vukovar ne mogu prestići jer imaju s njima 0/2. Zvuči nemoguće ? Ali dečki se imaju pravo nadati. Realno je ipak da će Graničar direktno ispasti, a u kvalifikacije će Nostro ili Mihovljan. Vukovar bi se trebao spasiti jer ima 2/0 protiv Mihovljana kojemu je uz to još otegotna okolnost što do kraja ima samo 2 utakmice, a Nostro i Vukovar još 4. U svakom slučaju, nakon slijedećeg će kola vjerojatno sve biti jasno jer se u tom kolu sastaju Nostro - Vukovar i Mihovljan - Graničar.
Dakle, što se tiče tvoga pitanja za OŠB: s 1 pobjedom (bilo kojom) sigurno smo 5., sa 2 pobjede možemo biti 4. ili 5. (ovisno protiv koga i kojim rezultatom). Znači, stisni gas, jer će za 3 tjedna liga završiti, a tada se baciš na faks. Jedna anegdota, a zapravo živa istina na tu temu: jednom davno, još Marko bio klinac, bio neki turnir kod nas. I pita Akan Marka "Marko, kako škola ?" Veli Marko: "Pa dobro je, ide...". Na to će Akan: "Ma, h...š školu, važan je samo stolni tenis ..."