Kvalifikacije za 2.HL istok

Moderator/ica: stjepan

Re: Kvalifikacije za 2.HL istok

PostPostao/la tomi » 08 svi 2011, 12:53

ocito ce biti onako kako sam i pretpostavio... ulaze tri ekipe: mihovljan, rr star i beli manastir... stk brod je prosao najlosije, ocito nisu imali srece i psiholoske stabilnosti u nekim trenucima, da pobjede ekipe njima podjednakima... malo me zacudilo mihovljan je izgubio od belog manastira, vjerovatno je domaca publika donjela dodatnu snagu igracima pa su uspjeli pobjediti... mislim da je mihovljan bolja ekipa, ali kvalifikacije su uvijek specificne...
tomi

PostPostao/la Mata » 08 svi 2011, 13:01

U vezi ove utakmice...derbija,mislim da je Bera napisao da je Selak dobio 7 meč kao "Z",a i dobili su par .Znači bilo je i nekih taktičkih poteza.
Inače kvalifikacije su kad se pogleda završile očekivanim raspletom.
Doduše nisu još gotove,ali poredak prve 3 ekipe je riješen.
Mata

PostPostao/la rekreativac » 08 svi 2011, 14:41

Po meni očekivan rasplet, iako sam mislio da će Mihovljan biti 2, ali Beli Manastir je dobra ekipa. Bio sam danas u Belom i mogu reći da su prve 3 ekipe daleko najjače. Za Putjane sam mislio da su jači, ali oni po kvaliteti nisu nikako mogli uć u 2 ligu. Možda je moglo bit iznenađenja, mislim na Dragovoljac koji su u petak bili bez Mađarca, a u subotu su imali dobre šanse protiv RR Starra ali su nesretno gubili mečeve u 5 setova, a danas su igrali bez nekog motiva. Toliko od mene. Pozdrav!
rekreativac

PostPostao/la mcs » 09 svi 2011, 09:27

A nema se tu sto puno rec, mislim da smo svi na forumu pretpostavili ovakav raspored, jedino je bila dilema mihovljan i beli manastir, izgleda da je selak opet napravio svoje... Cestitke ekipama na ostanku Mihovljan i novim na ulasku RR Star i belom manastiru.
mcs

PostPostao/la tomi » 10 svi 2011, 15:02

isto bi rekao da je ocekivano bilo, iako nisam bio siguran za beli manastir.. Ali eto cestitke ekipama na ulasku u 2.ligu..
tomi

Prethodna

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.