gledao sam cijelu utakmicu... na neke trenutke mi je došlo da ne znam hoću li plakat ili ću se smijat... ono, nije mi jasno, Gruzijici imaju golmana koji je visok skoro 2 metra, a mi stalno nabacujemo loptu na peterac i normalno golman samo ispruži ruke i lopta je njegova... onaj Perišić nema pojma, Pranjić isto... jedini igrač koji je po meni jučer odigrao pravu utakmicu je Srna... čovjek se opet borio ko zvijer, donekle ga je pratio sa trkom Dudu, ali to je daleko od onog što smo gledali prije onog i na onom nes(p)retnom EURU 2008... ukratko to nije ni blizu one igre što nas je sve ujedinila u repku, one igre što je srušila Njemačku kod kuće, al se ja pitam zašto?? imam jednu teoriju... ona glasi ovako: mislim da svi ti igrači ne igraju ko što su igrali prije zato što imaju para... pogledajte samo kako su Modrić i Ćorluka igrali sa Hrvatsku A vrstu dok su bili u Dinamu, dok su se trebali dokazivat svojim igrama i prodat... to je bila odlična igra... čim su se prodali i odigrali jednu sezonu, skupili su para da se osiguraju za cijeli život i šta će oni tu ginit za neku reprezentaciju koja im ništa ne daje, jer za svoju igru nisu plaćeni... to je moja teorija, tako i ostali igrači... zapazio sam da se jučer Ivan Klasnić, koji je već u ajmo bit realni u zatišju svoje karijere, jučer čim je ušao u igru počeo je trčati i garantiram da je za onih 15-16 minuta igranja pretrčao više nego neki igrači koji su igrali cijelu utakmicu... to je moje zapažanje... oglavnom, sve u svemu, rezultat je tu, lakše se diše, treba dat Biliću da odigra još min. jednu utakmicu, jer sada sigurno on lakše diše, i reprezentacija lakše diše, te se nadam da će sljedeće utakmice do kraja igrati poletno, sa puno trke... umjesto da mi njima damo 5 komada i time poručimo ostalim repkama da dolaze u pakao u kojem se moraju paziti, mi 75. minuta strahujemo od poraza Gruzije... to se svakako nama ne smije događati... što se tiče moje prognoze, pogodio sam pobjednika i broj golova