protiv Jurinića sam odigrao klasično svoj meč.... prva dva seta izgubim i onda se probudim, odigram fantastično te dobivam 3:2, 11:9 u petom setu... nakon što sam gubio 2:0... protiv Šakića jako pametna igra i dobiveno 3:0 bez većih problema... protiv Akana, to mi je jedini loš meč danas, nisam pružio nikakav otpor, čovjek me razmontiro, nisam se dovoljno odmorio od Graničara i ušao sam preopušteno u preležerno u taj meč... a protiv Arbanasa još jedan moj tipičan meč, gubim 2:0 i opet okrećem i dobivam 3:2 i to u fiksu 5. seta, bilo je 12:10 za mene... šta reći... lijepo je biti na vrhu ljestvice nakon ovako teških mečeva... moglo je biti puno lakše protiv Budainke ali Luka je odigrao jedini svoj meč kako treba protiv Akana, pobijedio je kad je bilo najpotrebnije... nastavljam sa onom svojom tradicijom da dobivam u 5. setu... to mi je drago, jer to znači da sam napredovao u glavi i da sa psihom nadoknađujem to što nisam u nekom treningu i u nekoj formi... protiv Graničara sam skupo prodao svoju kožu, imao sam poseban motiv, radio je inat u meni i rekao sam da me neće nitko osim Bože pobijedit, na svu sreću izbjegao sam Božu i dobio sam svoje mečeve protiv Graničara... sve u svemu, jako sam zadovoljan, iako je to moglo bit5i lakše, nema veze... svi bodovi su tu... idemo dalje u pohod na 1. ligu... vidim da naša 1. ekipa igra odlično, oni će u Superligu ako tako nastave, a mi ćemo se potruditi popuniti prazno mjesto koje su oni ostavili...