Hvala Boško. Što nisi rekao, mogli smo i tebe ubaciti.
Ovako, ne bih to bio ja da ne prokomentiram... Ovaj put se isto mozda necemo sloziti, ali nema veze, ljudi smo. Nema ljutnje. Meni se ne svida ovaj novi sistem zdrijebanja, mislim da se kaze sistem zmije. Pozitivne strane su to sto nema kalkuliranja, znaci ne mora se nitko sastajati da se napravi zdirjeb, vec to moze jedna osoba, jer svatko moze vidjeti je li dobro napravljen. No, ne svida mi je sto se previse ide na ruku onima sa rang liste, no, najgore mi je sto ako npr. prvih 32 igraca sa rang liste nastupe na recimo 3 turnira, sva ta tri turnira ce biti identicna, barem sto se tice skupine. Dogodilo se to da su grupe cesto iste. Sto se moze vidjeit i iz ovog prilozenog. No, ima puno boljih primjera kod cura. Isto tako, oni koji nemaju rankinga, stavljaju se abecednim redom, sto znaci da ce onaj sa slovom Z stalno zavrsiti kod prvog nositelja, sto je i slucaj sada. Naravno, ne bas uvijek, ovisi o broju prijavljenih i tih bez rankinga, ali svejedno previse puta... Puno bolje mi je bilo kada se prvi nositelji odrede, i onda se krizaju po skupinama, prvi iz ove grupe, sa drugim iz ove grupe. Cak mislim da bi najbolje bilo da se odrede nositelji grupa, i sad sve drugoplasirane izvlacimo po grupama, pa tko kome dođe, isto tako i sve treceplasirane i cetveroplasirane. Kazem, ovo je samo primjer. Moglo bi se to doraditi. Htio bih faktor srece i iznenadenja nek igra neku ulogu. A ne ovako, sve je poznato cim se sazna popis igraca. Mozda je to uvedeno da ne mora zdrijeb biti javan. Ne znam. Bilo bi zanimljivo vidjeti kako vani rade. Eto, to je moja primjedba....

Možda jesam poznat kao spavalica
, ali ujutro u 7 h idem na faks, i ne vrijedi mi ni pokusati zaspati
. Dugo nisam bio nocna ptica
, ali sad izgleda mijenjam dan za noc
Tako da, mislim da necu igrati u subotu, hladno je
Ne mozes mi to raditi