Kvalifikacije za EURO 2012. u Ukrajini i Poljskoj

Moderator/ica: stjepan

Re: Kvalifikacije za EURO 2012. u Ukrajini i Poljskoj

PostPostao/la tomi » 15 tra 2011, 14:55

bilo bi super kad bi prenosili stolni! :)
tomi

PostPostao/la stjepan » 15 tra 2011, 15:24

Kaže mi u subotu Josip Šebalj sa naše SBTV da je glavni urednik Sportske TV Jura Ozmec ujedno i veliki stolnoteniski fan, nadajmo se da će to značiti i dosta pingića na ovoj TV, kao i dosta reportaža o pingiću. Također mi je rekao da su se najavili napraviti reportažu o Ivanu Gariću, čekamo poziv za to ...
stjepan

PostPostao/la ttp » 15 tra 2011, 16:43

Mogao bi i Jopa malo na sb-tv... Zaslužio je :)
ttp

PostPostao/la Mata » 15 tra 2011, 22:23

To da je Jura tt fan i ja mogu potvrditi...za razliku od onog Baloga koji kad prenosi skače kad igrač pogodi u mrežicu...misleći valjda da je to gol :o

Inače Sportska TV je zamišljena da se što više promoviraju "mali" sportovi.Uvjetno rečeno mali jer vidim da sutra na javnoj dalekovidnici imamo derbi Istra-Dinamo...ma da se usereš ;) od "velikog " sporta.
Mata

PostPostao/la tomi » 16 tra 2011, 10:32

tako je ttp.. jopu treba malo promovirat, pa ako je moguce nabavit mu neki mozda sponzor ili tako nesto... bilo bi lijepo.. :)
tomi

PostPostao/la ttp » 16 tra 2011, 11:00

A moram vidjet sa ovima iz mog kluba, mogli bi biti sponzori, ali pod uvjetom da se nose majice sa njihovim imenom... udruga se zove: (sportska ribolova udruga) SRU "Šarandžija" :lol: :D
ttp

PostPostao/la mcs » 03 svi 2011, 11:14

4.6. HRV - Gruzija

Svojevrsni revans, nakon tmurnog izdanja u Gruziji, nadam se da ovu dobivamo, znate ono pravilo da mi moramo u svakom kvalif. ciklusu kiksati jednu tekmu, tak da se nadam da je to bila ova u Gruziji
mcs

PostPostao/la Mata » 03 lip 2011, 21:45

U moru glupih komentara o karakteru igrača i dobroj igri i zamjenama...a čak je i Štef Balog rekao da smo dobili jer je Bilić skinuo sako pridružit ću se onda i ja.
Dakle večeras smo pobjedili jer sam ja ,Mata oko 60.minute prebacio program i gledao završnicu polufinala Roland Garrosa između Federera i Đokovića 7:6;6:3;3:6 i 7:6
U 4 setu kod 4:4 Đoković pravi break,ali ga odmah gubi i odlaze u tie break.I kad sam se "vratio" na nogomet mi smo vodili 2:1 i bilo je 5 minuta do kraja i naši komentatori su i dalje trubili o glupom uroku Poljuda i ostalim glupostima.
Mata

PostPostao/la stjepan » 03 lip 2011, 21:51

Igra slaba, neki igrači kao da su pali s Marsa, naročito Čorluka, Bilić ništa s ničim - pretvorio se u najobičnijeg kibica, a ne da vodi utakmicu. No, ovaj put je imao sreće pa smo se izvukli. Publika mi je bila smiješna i slaba, šute prvih 14 minuta pa počnu navijati u 15., a prestanu u 16. nakon gruzijskog gola. Ipak, prokletstvo Poljuda je srušeno.

Srećom na Eurosportu u isto vrijeme igrali Đoka i Federer, odličan meč, više sam tamo gledao nego naše patnje... Bilića bi trebalo smijeniti jer su kriteriji pozivanja u repku nekih igrača sablazni. Primjer: rezervni golman Pletikosa. Svaka čast za "minuli rad", dao je i doprineo puno repki i Hajduku, ali već godinama nije branio utakmicu. A stalno je pozivan u repku. Čak i ispred golmana Dinama koji je imao sjajnu sezonu i stalno brani. Objašnjenje je da se Pletikosu želi kroz repku "vratiti u život". A ja jadan mislio da se tamo zovu samo najbolji i najspremniji... A ono, repka postala poligon za vraćanje u život igrača koji nemaju mjesta ni u svojim klubovima.
stjepan

PostPostao/la Mata » 03 lip 2011, 21:58

Vidim da smo se malo pogubili,ili samo ja,u temama.
Nemoj tako Stjepane ...pa ako je Pletikosa pozivan dok je bio sakupljač lopti zašto ne bio sad kad je zadnja dva kola bio na klupi Tottenhama?

Centaršut za gol je bio gotovo sa istog mjesta kad je počelo to naše "kao prokletstvo" kad nam je Brian Laudrup uz buru zavukao mahunu,tj Ladiću.
I tada je Jarni,a večeras Šimunić, skakutao oko igrača koji centrira umjesto da ga s loptom odnese u reklame.
Nastavak današnje akcije također nema ništa sa "prokletstvom"...momci gledaju dok lopta putuje,golman također..a frajer nam zabija bez jebemti.
Mata

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.