Postao/la stjepan » 03 lip 2011, 21:51
Igra slaba, neki igrači kao da su pali s Marsa, naročito Čorluka, Bilić ništa s ničim - pretvorio se u najobičnijeg kibica, a ne da vodi utakmicu. No, ovaj put je imao sreće pa smo se izvukli. Publika mi je bila smiješna i slaba, šute prvih 14 minuta pa počnu navijati u 15., a prestanu u 16. nakon gruzijskog gola. Ipak, prokletstvo Poljuda je srušeno.
Srećom na Eurosportu u isto vrijeme igrali Đoka i Federer, odličan meč, više sam tamo gledao nego naše patnje... Bilića bi trebalo smijeniti jer su kriteriji pozivanja u repku nekih igrača sablazni. Primjer: rezervni golman Pletikosa. Svaka čast za "minuli rad", dao je i doprineo puno repki i Hajduku, ali već godinama nije branio utakmicu. A stalno je pozivan u repku. Čak i ispred golmana Dinama koji je imao sjajnu sezonu i stalno brani. Objašnjenje je da se Pletikosu želi kroz repku "vratiti u život". A ja jadan mislio da se tamo zovu samo najbolji i najspremniji... A ono, repka postala poligon za vraćanje u život igrača koji nemaju mjesta ni u svojim klubovima.