1. kolo (02.10.2010.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 1. kolo (02.10.2010.)

PostPostao/la tomi » 01 lis 2010, 09:28

heheh... dabicu samo da tako i ostane bit cemo svi sretni... ;-)
tomi

PostPostao/la tomi » 01 lis 2010, 14:43

pozivam jos jednom sve koji vole stolni tenis da dođu pogledat spektakl u dvorani obrtnicke skole... ulaznice su u pretprodaji u vaillant servisu dabic, cijena je 100 eura blize mjesto areni, a malo podalje od arene (2metra) je upola manja 50 eura... tak da mislim da nije puno, za danasnje vrijeme je to ok cijena.... hahahhah :-D :-) ;-)
tomi

PostPostao/la Mata » 02 lis 2010, 15:11

:oops: :oops: pa dobro hoće li skoro taj rezultat derbija i opis meča za nas iz udaljenih krajeva i spriječene u dolasku......... :(
Mata

PostPostao/la sportikus » 02 lis 2010, 15:46

Eto, prošao je i taj meč, to 1. kolo koje su svi nestrpljivo očekivali, pokazalo se na kraju i sa razlagom.
OŠB-GRA 4:3
Mali osvrt sa moje strane:
Tomi-rutinirano i bez tenzija otvara meč protiv Ilakovca, kvaliteta je neupitna, odličan ulazak u cjelokupan meč i dobro zagrijavanje za dalje.
Dario-protiv, po nekima samo, favoriziranog Božidara, dobija 3:0, uz pametnu igru, 100% u meču, očitava lekciju Boži koji u 3 seta skuplja tek 16 poena, bravo za Daria, meč ide planski, u našem smjeru i miriši na 4:0 ili 4:1 pobjedu, ALI...
Adam-gubi od Jurinića 3:2, dosta neudlačan u potezima, ne nameće svoju igru za što je imao puno prostora, ali zbog nesigurnosti i neodlučnosti igra dosta mekano, fali mu mečeva, još treninga, Jurinić kažnjava i donosi prvi bod Graničaru.
Par-Tomi-Garić- Novi par OŠB-a koji pokazuje puno potencijala, prosječna Tomijeva igra, Gariućev strah prvog meča, okoline, stegla se malo ruka i glava, ne zamjeramo ništa, led je probijen, gledat čemo dobar par u narednim susretima, naši gube.
Tomi-protiv Bpože..loša taktika, borbenost na nivou, također nekad neodlučan i bojažljiv, Božo dobija, ali ostaje slast Dario vs. Božo :P
Garić-pošto nisam imao dozvolu suca za nastavak meča zbog oštečene gume, uskače Garić protiv Ilakovca i dokazuje svoju kvalitetu, pomeo je Ilakovca u 5.oj brzini, i donosi novi bod za OŠB.
Dario-prvo ime susreta igra sa Jurinićem za pobjedu, te ga mrtvo 'ladno izbloka, ispili, ispinuje, kao iskusnjara, dobija glatko 3:0 i ostvaruje neupitnu pobjedu OŠB-a!
Sve u svemu, očekivano, mada je izgledalo u jednom trenutku čupavo, nitko od mojih suigrača, trenera i Stjepana nije sumnjnao u krajnju pobjedu, jer vidjelo se da smo kvalitetnija momčad, iskusnija, iako je teško bilo igrati protiv 120% nabrijanog protivnika uz jedan kiks. Netko uvijek zakuha a mi smo suigrači tu da ispravljamo tuđe a i svoje greške.
Dobitak nam je Ivan Garić definitivno, par će nam biti bolji siguran sam, danas je ipak bio "ledolomac" ali je pokazao svoju kvalitetu i da momčad računa na njega!
Na kraju krajeva, ne bi bilo zanimljivo da je bilo 4:0 ili 4:1 jer bi SB TV zakasnila na izvještaj popračen snimkama, gledatelji bi bili nezadovoljni brzim i nezanimljivim raspletom, stoga je ovako iaspalo viš nego dobro, za nas. Uvijek može bolje, nadam se već slijedeće kolo..Čestitam navijačima koji su u ovim drugoligaškim sezonama danas bili na najvišem nivou.
Pozdrav svima!
sportikus

PostPostao/la stjepan » 02 lis 2010, 16:00

Hvala Adamu koji je to sve detaljno opisao iz svoga kuta gledanja, ja sam to onako, ipak malo novinarski, sada stavio na web stranicu pa će Mata (kojeg je danas čekao poklončić) to moći detaljnije prostudirati. Šteta Mata što si propustio lijepi meč, stolni tenis se još jednom pokazao kao vrlo neizvjestan sport i da je u jednoj utakmici uvijek sve moguće. Dio atmosfere čiji nisi bio sastavni dio, možeš pogledati na SB-TV u srijedu navečer. Osobno sam vrlo zadovoljan igrom cijele EKIPE, a posebno lijepom atmosferom i što je sve proteklo u iznimno fer i sportskom ozračju s puno bučnog navijanja za obje ekipe, baš kako i priliči gradskom derbiju.
stjepan

PostPostao/la boško ošb » 02 lis 2010, 16:10

evo da i ovim putem čestitam dečkima iz prve ekipe na 1. ovosezonskoj pobjedi ostvarenoj teže nego što je većina očekivala... ipak, pobjeda je pobjeda i bodovi se pišu...

ja također želim pohvaliti navijače i njihovo navijanje na sjeveru :D, koji su već u 1. kolu nove sezone pokazali da će biti od velike koristi igračima... mislim da smo svi dobrano zagrijali dlanove, a neki i grlo s poznatim vuvuzelama... :lol:
toliko od mene...
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la janč » 02 lis 2010, 16:32

e svaka cast svima
janč

PostPostao/la matteo94 » 02 lis 2010, 17:26

čestitam 1. ekipi...a najviše čestitam navijačima koji su neumorno navijali svih 7 mečeva...nadamse da će takvo navijanje ostati i u sljedećim kolima...:D
matteo94

PostPostao/la ZoRRo » 02 lis 2010, 17:35

ČESTITAM igračima na zasluženoj pobjedi koja stvarno nije mogla izmaći jer razlika u kvaliteti je puno veća nego to pokazuje konačni rezultat 4-3.
Mali osvrt na meć iz kuta prosjećnog gledaoca koji je bio na meču i koji je navijač OŠB
- ČESTITKE GRANIČARU NA VELIKOJ ŽELJI I BORBENOSTI
- MEČ JE BIO ISPOD DRUGOLIGAŠKOG NIVOA
- TOMI- prosječan -dobio ILAKOVCA - IZGUBIO OD BOŽE
- ADAM - VIDLJIVO NESPREMAN
- PAR - MORA PUNO BOLJE - ali prvi mačići se bacaju u vodu
- IVAN - OPRAVDAO POZIV U EKIPU
- DARIO - SVAKA ČAST - VOLIO BIH TE GLEDATI U OVAKVIM IZDANJIMA -POGOTOVO PROTIV BOŽE

SVE U SVEMU PROSJEČNO IZDANJE I HVALA BOGU ŠTO PROTIVNIK NIJE BILA JAČA EKIPA

NADAM SE PUNO BOLJEM IZDANJU KOMPLETNE EKIPE U NAREDNIM MEČEVIMA

OVO JE DOBRONAMJERNO ZAPAŽANJE - POZDRAV EKIPI
ZoRRo

PostPostao/la Mata » 02 lis 2010, 19:11

E hvala dečki na iscrpnom izvještaju :roll:
Iako sam ja ,kao i većina,na kladionici "gađao" rezultat 4:1 ipak nije bilo tako.
Čestitke na ukupnoj pobjedi,Ivanovom prvijencu, a nadasve igraču utakmice "Ubojici mekog srca" :o Dariu ...nema smisla sad trkeljati da sam ja uvijek vjerovao u njega :P :lol:

Da prokomentiram i ovo da pobjeda nije dolazila u pitanje....vjerujem da nije no :roll: kad gubiš 2:3 svašta je moguće.
Npr. Goran Ivanišević je svojedobno morao predati meč jer je porazbijao sve rekete i nije imao čime nastaviti :o :) ...toliko o neupitnosti pobjede.

Stjepane znam da je šteta propustiti ovakav meč,no jbg... :oops: nije padala kiša...znaš da ja većinom po kiši dolazim.
Isto tako znate da ja dođem i kad većine od ovih današnjih 100-injak nema :lol: .
Kako sam znao da će biti gužva,a još uz to na ovom forumu sam vidio da je OŠB pun torcidaša bojao sam se onih dimnih kutija i ostalog sranja :P
Mata

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.