Eto, prošao je i taj meč, to 1. kolo koje su svi nestrpljivo očekivali, pokazalo se na kraju i sa razlagom.
OŠB-GRA 4:3
Mali osvrt sa moje strane:
Tomi-rutinirano i bez tenzija otvara meč protiv Ilakovca, kvaliteta je neupitna, odličan ulazak u cjelokupan meč i dobro zagrijavanje za dalje.
Dario-protiv, po nekima samo, favoriziranog Božidara, dobija 3:0, uz pametnu igru, 100% u meču, očitava lekciju Boži koji u 3 seta skuplja tek 16 poena, bravo za Daria, meč ide planski, u našem smjeru i miriši na 4:0 ili 4:1 pobjedu, ALI...
Adam-gubi od Jurinića 3:2, dosta neudlačan u potezima, ne nameće svoju igru za što je imao puno prostora, ali zbog nesigurnosti i neodlučnosti igra dosta mekano, fali mu mečeva, još treninga, Jurinić kažnjava i donosi prvi bod Graničaru.
Par-Tomi-Garić- Novi par OŠB-a koji pokazuje puno potencijala, prosječna Tomijeva igra, Gariućev strah prvog meča, okoline, stegla se malo ruka i glava, ne zamjeramo ništa, led je probijen, gledat čemo dobar par u narednim susretima, naši gube.
Tomi-protiv Bpože..loša taktika, borbenost na nivou, također nekad neodlučan i bojažljiv, Božo dobija, ali ostaje slast Dario vs. Božo

Garić-pošto nisam imao dozvolu suca za nastavak meča zbog oštečene gume, uskače Garić protiv Ilakovca i dokazuje svoju kvalitetu, pomeo je Ilakovca u 5.oj brzini, i donosi novi bod za OŠB.
Dario-prvo ime susreta igra sa Jurinićem za pobjedu, te ga mrtvo 'ladno izbloka, ispili, ispinuje, kao iskusnjara, dobija glatko 3:0 i ostvaruje neupitnu pobjedu OŠB-a!
Sve u svemu, očekivano, mada je izgledalo u jednom trenutku čupavo, nitko od mojih suigrača, trenera i Stjepana nije sumnjnao u krajnju pobjedu, jer vidjelo se da smo kvalitetnija momčad, iskusnija, iako je teško bilo igrati protiv 120% nabrijanog protivnika uz jedan kiks. Netko uvijek zakuha a mi smo suigrači tu da ispravljamo tuđe a i svoje greške.
Dobitak nam je Ivan Garić definitivno, par će nam biti bolji siguran sam, danas je ipak bio "ledolomac" ali je pokazao svoju kvalitetu i da momčad računa na njega!
Na kraju krajeva, ne bi bilo zanimljivo da je bilo 4:0 ili 4:1 jer bi SB TV zakasnila na izvještaj popračen snimkama, gledatelji bi bili nezadovoljni brzim i nezanimljivim raspletom, stoga je ovako iaspalo viš nego dobro, za nas. Uvijek može bolje, nadam se već slijedeće kolo..Čestitam navijačima koji su u ovim drugoligaškim sezonama danas bili na najvišem nivou.
Pozdrav svima!