10. kolo (12.03.2011.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 10. kolo (12.03.2011.)

PostPostao/la ttp » 14 ožu 2011, 16:22

Bravo. Čestitam. Baš bih htio vidjeti taj meč, i šteta da nisi igrao sa Kneževićem, naigrao bi se...
Napadačima je duplo gore vratit spin od obrambenjaka, nego od napadača... znači taktika je, uglavnom, napadaj čim se ukaže prilika ? Isto me zanimalo kako ćeš proći sa Gaćinom Ž. Čuo sam da je bilo 3:1. Taj samo pimpla i bloka protiv obrane, uglavnom... nekada i previše pasivno. pozz
ttp

PostPostao/la mcs » 14 ožu 2011, 21:09

Evo razgovaram bas na jednom forumu sa gospodinom za kojeg veli da zna da je snimao mec u Osijeku pa da ce ga pitati u moje ime, to bi bilo super, mislim da je bil fakat dobar mec.

Sto se tice Zeljana Gacine, dobio je on kolo ranije Ajdarpašića (ne znam ako ga znate isto lovac, ranije je dobro igrao, stariji od mene 3-4 godine), ja sam ga dobil, ali to je vise bil revijalan mec, on od stola celo vreme i dize balone, prve set sam se malo preforsiral i izgubil set ostalo sve lako dobil. Ocekival sam tezi mec u finalu protiv Ilijca Daria, ali to sam dobio 3-0 bez po muke, mislim da je bio izmoren, ali i ja sam jako dobro odigral tak da nije imal previse sansa.
Di si cuo za to?! To ti je bila Ljubeščica 2011 ...
mcs

PostPostao/la Mata » 15 ožu 2011, 08:05

e-međimurje donosi sažetak 10.kola:

2. Hrvatska liga istok (M) - 10. kolo
Sve tri međimurske momcadi u 10. su kolu gostovale i s gostovanja donijele
tek jednu pobjedu, a u pet su susreta porazene. Tu jedinu pobjedu izborili su igraci
Senkovca u susretu protiv Vukovara '91 i njome mnogo pomogli Mihovljanu i MSTC
Cakovcu, kojima su Vukovarcani izravni konkurenti u borbi za izbjegavanje devete
pozicije, koja vodi u kvalifikacije za ostanak u ligi. Nazalost, u Vukovaru su porazeni
igraci Mihovljana, a izgubili su i od jos neporazene Olimpije ID u Osijeku od koje je
porazen i Senkovec. Oba, i to uvjerljiva poraza, pretrpjeli su igraci MSTC Cakovca od
Mladosti u Petrinji i u Kutini, cime je dva kola prije zavrsetka prvenstva zatvoren krug
triju ekipa s istim brojem pobjeda u kojem su uz Vukovar '91 jos Mihovljan i MSTC
Cakovec. Sanse da do kraja ostanu u borbi za prvo mjesto znatno je umanjila
koprivnicka Podravka, koja je uz pobjedu protiv Mladosti u Petrinji izgubila od Kutine.
Granicar i Obrtnicka skola-Brod u ovom su kolu bili slobodni.
Rezultati: Vukovar '91 - Senkovec 3:4 (Horvat - Simon 3:0, Sverer - Barić 0:3,
Tomić - Jurinec 1:3, Sverer/Tomić - Barić/Jurinec 3:0, Horvat - Barić 0:3, Tomić -
Simon 3:1, Sverer - Jurinec 1:3), Olimpija ID (Osijek) - Mihovljan 4:1 (Knezević -
Matotek 3:0, Tominac - N. Mikac 2:3, Hadzić - Marusić 3:0, Hadzić/Knezević -
Marusić/N. Mikac 3:0, Knezević - N. Mikac 3:0), Mladost (Petrinja) - Podravka
(Koprivnica) 1:4, Kutina - MSTC Cakovec 4:0 (F. Runjić - Magdalenić 3:1, M. Runjić
- Tkalec 3:0, Bogdanović - Damjan 3:1, F. Runjić/M. Runjić - Damjan/Panić 3:0),
Olimpija ID - Senkovec 4:2 (Hadzić - Simon 3:0, Tominac - Barić 0:3, Knezević -
Jurinec 3:0, Hadzić/Knezević - Barić/Jurinec 3:0, Hadzić - Barić 2:3, Knezević -
Simon 3:0), Vukovar '91 - Mihovljan 4:2 (Tomić - N. Mikac 3:2, Sverer - Bujan 0:3,
Horvat - Marusi 3:0, Horvat/Tomić - Bujan/Marusić 3:0, Tomić - Bujan 2:3, Horvat -
N. Mikac 3:2), Kutina - Podravka 4:2, Mladost - MSTC Cakovec 4:0 (Knezević -
Damjan 3:2, Anusić - Magdalenić 3:1, Ivković - Kucević 3:1, Ivković/Knezević -
Damjan/Tkalec 3:0); Granicar i Obrtnicka skola-Brod bili su slobodni.
Tablica
1. Kutina 16 14 2 59:22 30
2. Olimpija ID 14 14 0 56:15 28
3. Podravka 14 12 2 51:18 26
4. Mladost 16 7 9 44:43 23
5. Senkovec 16 7 9 47:52 23
6. Obrt. skola-Brod 14 7 7 39:42 21
7. Mihovljan 16 4 12 27:58 20
8. Vukovar '91 14 4 10 33:49 18
9. MSTC-Nostro 14 4 10 23:50 18
10. Granicar 14 1 13 25:55 15

Parovi 11. kola, subota 26. ozujka - u 11 sati: MSTC Cakovec - Olimpija ID,
Podravka - Vukovar '91, Mihovljan - Obrtnicka skola-Brod, Senkovec - Granicar; u 17
sati: Podavka - Olimpija ID, MSTC Cakovec - Vukovar '91, Senkovec - Obrtnicka
skola-Brod, Mihovljan - Granicar; Kutina i Mladost su slobodne.
Mata

PostPostao/la mcs » 15 ožu 2011, 08:47

Vrlo šturo što se portala tice, cak nas vise ni CKTV ne prati. Cekam Franju Flaca u tiskanom izdanju Međimurja.
mcs

PostPostao/la Mata » 15 ožu 2011, 09:51

E moj rođo...bojim se da nećeš dočekati :P pazi da ti ne utrne guzica čekajući izvješće i snimke na youtube-u :o

Tiskano izdanje Lista Međimurje davno nije objavilo ništa po pitanju 2 HL istok,a mislim da meč Hadžić-Barić neće ugledati svjetlo dana na net-u....
Volio bih da se varam ali.........
Mata

PostPostao/la mcs » 15 ožu 2011, 10:00

E imenjace, nadam se da cemo uspjeti nesto rjesiti sa ovima iz Osijeka, jer velim fakat je bio dobar mec za pogledati malo.

Sto se tice tiskanog izdanja Lista Međimurja tu ti moram reci da se malo varas, jer citam svako, mozda gospodin Flac ne pise uvijek pojedinosti ali ima do sad svako kolo unutra, pogotovo ako se igraju domace tekme jer je tamo Frki svaki put. Velim nemam doma sva izdanja ali pise Frki, nego problem je u tome ako gospodin Flac ne bi pisao za to mislim da bi se stolni tenis opce maknuo iz tog lista.

Da se vratim na youtube, nadam se ipak da cemo moci to staviti na youtube, ako ne probat cu to nabaviti pa sam to iskemijat i stavit gore...
mcs

PostPostao/la Mata » 15 ožu 2011, 10:03

Izvini....ja sam pod tiskano mislio na ovo što ja mogu vidjeti na web stranici dotičnog lista.
Zadnje što sam ja uspio pročitati je 7 kolo,dakle početak proljetnog dijela prvenstva.

Zanimljivost ovog članka je da se u tekstu MSTC vodi kao Čakovec kako ga i ja vodim kao član skupštine :P dok je na tablici Nostro :o

I imenjače nisi mi prokomentirao kakav ste vi to par?
Omjer pobjeda i poraza katastrofa,a opet u tim pobjedama između ostalog skalpovi protiv Runjića i Petrinje s Arapovićem
Mata

PostPostao/la mcs » 15 ožu 2011, 10:29

Ma nista prijatelju Mata, sve 5 velim samo i kod nas je situacija slicna, ima puno njih koji zamjeraju Franju Flacu sto nije napisao ono sto nije napisao ovo, a covjek je objektivna i pravedan, kak znam, pa jednostavno ako ne odigram kak spada a on me poznaje vec vise od 15 godina i bili smo zajedno u Mihovljanu kada sam pocinjao, fino me "skreše" u novinama tak da se i ja zapitam drugi put malo bolje, a evo ocito ta objektivnost nekima smeta, kao tipa kada se daje ruka poslije meca iz bilo kojeg razloga ili nesto trece. Oprosti sad sam se malo raspisao o tome...

Znaci misli se striktno na tiskano izdanje koje se moze naci na kioscima po 7 kn svakog utoraka kod nas :).

Sto se tice MSTC-a to ti ne znam niti sam kak se zovu a na 2 km su od mene, tak da to opce necu komentirati jer se u to ne razumijem.

Kod: Označi sve
I imenjače nisi mi prokomentirao kakav ste vi to par?
Omjer pobjeda i poraza katastrofa,a opet u tim pobjedama između ostalog skalpovi protiv Runjića i Petrinje s Arapovićem

A što ti to govori o ovom paru ne znam, ajmo po redu. Protiv Arapovića i Kneza u Petrinji mec koji se trebao dobiti kako bi dosli do pobjeda, sjecam se da sam pogodio nevjerojatan spin kada se lomio rezultat iza Jurinca na B kutu, sjeti me da ti to slikovito pokazem kada se vidimo, samo mi reci "imenjace daj mi pokazi ono protiv petrinje" :) jer nisam imao tu cast da Vas upoznam :).

Protiv Runjica zadnje kolo opet strasno nabrijani da ih dobijemo i mislim da nam odgovaraju po igri, Jurincu i meni, evo ja napravil dvicu i par i vidis da jos nije dosta bilo. Za ostale meceve ko da ih nisam niti igrao evo tolko ne znam kak da drugacije opisem te meceve,bez borbe, prvi spinovi svugde, faljenje servisa itd itd. Ali evo dva skalpa + jedna pobjeda protiv Tkalec/Damjan to je sve sto smo u parovima napravili.
mcs

PostPostao/la ttp » 15 ožu 2011, 15:27

Ima grupa na face-u, mislim, nešto iz međimurja, pa pod rezultatima sam vidio... i bilo je nešto u finalu gdje te Bujan dobio 3:1 ??!
Znam Ajdarpašića, ima soft na bekhendu...
Meni je smješno kada netko forsira napad protiv tebe, a nema šanse da te probije, i naravno gubi... u tom slučaju, ako se već gubi meč, onda bih ja to drugačije napravio.. samo bih pimplao i blokao, pa bolje je tako izgubit, namučit protivnika nego ispromašiti sve živo i neživo... :lol: :D
ttp

PostPostao/la mcs » 15 ožu 2011, 15:37

Koja je to grupa ona stolni tenis.net, valjda je ta

Da Bujan me dobio 3-1 cisto fer i zasluzeno, prosle godine sam ga ja dobio ove godine on mene, tak da ono. Uglavnom vrlo neugodan protivnik i ako je u formi tesko je igrat s njim, a recimo u ligi sam ga dobio do sad svaki put (hvala bogu :))

Znam Ajdarpašića, ima soft na bekhendu...

Sad vise ni ne znam sto ima.... :)

Meni je smješno kada netko forsira napad protiv tebe, a nema šanse da te probije, i naravno gubi... u tom slučaju, ako se već gubi meč, onda bih ja to drugačije napravio.. samo bih pimplao i blokao, pa bolje je tako izgubit, namučit protivnika nego ispromašiti sve živo i neživo...

A cuj kak kod kojih igraca, ima ih razlicitih, bilo je i meceva pa cak i u ligi di sam skupljao loptice malo vise ali na kraju ipak dobio, steta sto nemam snimljen mec s Loncarom pa da malo to vidis kak se igra... Velim opet steta, ali evo borim se da stavimo gore ovo sa Hadžićem vidjet cemo nadam se da bude nest s toga.
mcs

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.