Ma nista prijatelju Mata, sve 5 velim samo i kod nas je situacija slicna, ima puno njih koji zamjeraju Franju Flacu sto nije napisao ono sto nije napisao ovo, a covjek je objektivna i pravedan, kak znam, pa jednostavno ako ne odigram kak spada a on me poznaje vec vise od 15 godina i bili smo zajedno u Mihovljanu kada sam pocinjao, fino me "skreše" u novinama tak da se i ja zapitam drugi put malo bolje, a evo ocito ta objektivnost nekima smeta, kao tipa kada se daje ruka poslije meca iz bilo kojeg razloga ili nesto trece. Oprosti sad sam se malo raspisao o tome...
Znaci misli se striktno na tiskano izdanje koje se moze naci na kioscima po 7 kn svakog utoraka kod nas

.
Sto se tice MSTC-a to ti ne znam niti sam kak se zovu a na 2 km su od mene, tak da to opce necu komentirati jer se u to ne razumijem.
- Kod: Označi sve
I imenjače nisi mi prokomentirao kakav ste vi to par?
Omjer pobjeda i poraza katastrofa,a opet u tim pobjedama između ostalog skalpovi protiv Runjića i Petrinje s Arapovićem
A što ti to govori o ovom paru ne znam, ajmo po redu. Protiv Arapovića i Kneza u Petrinji mec koji se trebao dobiti kako bi dosli do pobjeda, sjecam se da sam pogodio nevjerojatan spin kada se lomio rezultat iza Jurinca na B kutu, sjeti me da ti to slikovito pokazem kada se vidimo, samo mi reci "imenjace daj mi pokazi ono protiv petrinje"

jer nisam imao tu cast da Vas upoznam

.
Protiv Runjica zadnje kolo opet strasno nabrijani da ih dobijemo i mislim da nam odgovaraju po igri, Jurincu i meni, evo ja napravil dvicu i par i vidis da jos nije dosta bilo. Za ostale meceve ko da ih nisam niti igrao evo tolko ne znam kak da drugacije opisem te meceve,bez borbe, prvi spinovi svugde, faljenje servisa itd itd. Ali evo dva skalpa + jedna pobjeda protiv Tkalec/Damjan to je sve sto smo u parovima napravili.