9. kolo (26.02.2011.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 9. kolo (26.02.2011.)

PostPostao/la Mata » 28 vel 2011, 08:35

Evo za prognozere :
26.veljača 2011. Garić Ivan – Hadžić Edin 3/1 (9, -5, 5, 8)
1.travanj 2007. Garić - Mata 3/1 (9,-9,4,4) :P

Hadžić-Mata ???

Iako je Edin skupio par poena više :o uzmite u obzir da je Ivan 2007 bio sićušan i da je puno poena dobio jer ga ja uopće nisam vidio ;)

Sad moram dodati u svoj dnevnik iz 2007 kako sam izgubio od 1 kadeta HR i reprezentativca i dosta toga

Stjepane ovo za prasence sam se malo šalio.... iako ideja i nije loša...ja teško mogu biti na obje tekme...ode cijeli dan i uz to još moram i žuriti kući.Još se Bera našalio...kaže "idemo sad popiti kavu sa svojim ženama pa ću ja doći po tebe u pola 5 idemo gledati drugu utakmicu" :P ...baš-baš

Na snimci od Busije...Daria nema u kadru,a Tominac se čudi...ja sam zaključio da je Dario vratio bombetinu kroz noge...jer ne bi se čovjek valjda toliko čudio na neki "normalan" udarac :P
Mata

PostPostao/la mcs » 28 vel 2011, 09:46

Najprije pitanje za Stjepane sto dobijam kao pobjednik za prognozera, mozete mi neko fino vino donjeti kad nam dolazite u goste (za mjesec dana) :)

Sto se tice meceva koji su se odigrali, zelio bi cestitati Ivanu na dobivenoj partiji protiv Hađića.

Nadalje, kako su odigrali Vukovar i Granicar, to nisam vidio, mozda je vec na stranici, da tocno vec je na stranici Vukovar dobio 4-3, sto znaci da je to kraj za graničar, ne znam fakat ove sezone se dosta hukta oko tih zadnjih pozicija.

Sto se tice Petrinje sa nama, moram reci da me ekipa jako ugodna iznenadila i vratila se nakon mog poraza od Knezevica, zbog kojeg jos danas hodam pognute glave puj puj puj, nakon toga Simon dobio njihovog treceg igraca ispricavam se jer mu ne znam ime, jedan je igrao u kutini, a drugi tu kod nas, s tim da je ovaj bio slabiji koji je igrao kod nas i onda mec of the day, Jurinec dobiva Arapovica, ovaj covjek nije u prva dva seta stavil prvi spin na stol mislim na Arapovica i Jurinec lagano dobiva taj mec. Par klasika nula bodova, ja dobivam kasnije treceg igraca i rino dobiva Kneza bez po frke, tak da na kraju iznenadjujuce lako, ali mislim da je Arapovic jako pao u formi s obzirom na mogucnosti koje ima.

Kutina - Šenkovec
Šimon prvu partiju sa Franeom nije imao nikakve sanse i Frane dobiva lagano tri nula, klasika, dobar prijem, solidna serva i prvi spin su jaka oruzja Frane Runjica, ali sve u svemu jedan od igraca koji se moze jos poboljsati ako ne ostat ce na drugoligaskoj razini, sto mu nikakno ne zelim.

Drugi mec Jurinec - Marin Runjić, Rino je imao sve, zalet jos od jutra i dvije partije vec dobivene (junak suserta protiv Petrinje), Marin opet vraca loptice ispod stola itd itd, no Jurinec kod 1-1 ima 8-2 i servis i sjecam se ko da je sad dizem se s klupe i vicem (i sami ste me vidjeli vec u nekoliko navrata kod Vas :D) i vicem Rino za svaki poen igraj za svaki poen, jer znam kakav je Marin igrac, dobro znam, i na kraju nos me nije prevario, taj set ljudi moji zavrsava 11-8 za Marina i na kraju je bilo tocno to cega sam se pribojavao kod 8-2, jurinec se vise ne vraca i Marin dobiva 3-1 kao bez po frke.

Bogdanovic i ja klasika, ko i u kutini 3-0.

Nakon toga slijede parovi, ono sto sam toliko najavljivao tokom tjedna, rapsodija ping pong, spin na spin sa jedne i druge strane, stopovi ziceri, na kraju dobivamo parove 3-2 i gle cuda nakon prvog kruga 2-2.

Šimon drugu partiju sa Marinom nema puno šanse, Marin igra klasično za sebe, bez borbe i izgleda ko da mu je muka od ping ponga ali u njemu gori vatra i samo ceka da protivnik napadane a onda je ubojit, njegova elegancija, prirodni talent i sjajan osjecaj u ljevoj ruci, svaki put me navode da se zapitam .... Uglavnom nakon ovog poetskog uvoda, Simon gubi 3-0 bez problema

F.Runjic - Baric klasika od meca, s tim da je rezultat morao biti 3-1, 4. set sam vodio 9-5 na kraju izgubio u fixu, ali 5. set ne dozvoljavam igru i kroz par poena koji su bili krucijalni, mogu reci da relativno lagano dobivam 5. set.

Zadnja partija ista ko i svaki put puno drame koje opce nije trebalo biti, Jurinec najprije tiska Damira u kut i prije nego se gledatelji vracaju u klupe, Jurinec vodi 2-0, nakon toga potpuni preokret Damira i mislim da ni u jednom trenutku osim na kraju treceg seta Jurinec nije mogao nista i gubi 3-2, a samim time i mi gubimo 4-3 cijelu tekmu. Šteta šteta i šteta trebali dobiti Kutinu.
mcs

PostPostao/la stjepan » 28 vel 2011, 10:46

[mcs]
Najprije pitanje za Stjepane sto dobijam kao pobjednik za prognozera, mozete mi neko fino vino donjeti kad nam dolazite u goste (za mjesec dana)

A čuj, valjda će nešto biti, nećemo doći praznih ruku ... A nadam se da nećemo ni otići praznih ruku hehe :lol:

Super opisi mečeva, vidi se da je bilo uzbudljivo i napeto do kraja ... Malo mi čudno što je Arapović išao pod "Z", valjda su išli na 4:3 ... I svaka čast na partiji protiv Kutine, ali teško ih je dobiti, tri jaka igrača, super jak par ...
stjepan

PostPostao/la stjepan » 28 vel 2011, 11:00

Na Sbplus portalu vrlo je šturo izvješće sa subotnjih drugoligaških mečeva OŠB protiv Vukovara i Olimpije. Možete ga pogledati na donjem linku.

http://www.sbplus.hr/slavonski_brod/spo ... fault.aspx
stjepan

PostPostao/la mcs » 28 vel 2011, 11:09

Kod: Označi sve
Stjepan

A čuj, valjda će nešto biti, nećemo doći praznih ruku ... A nadam se da nećemo ni otići praznih ruku hehe

Ma naci cu neku buteljku za tebe...

Kod: Označi sve
Stjepan

Super opisi mečeva, vidi se da je bilo uzbudljivo i napeto do kraja ... Malo mi čudno što je Arapović išao pod "Z", valjda su išli na 4:3 ... I svaka čast na partiji protiv Kutine, ali teško ih je dobiti, tri jaka igrača, super jak par ...

Slažem se Stjepane s ovim ali velim jedna partija nam je falila i to tocno tih 8-2 Jurinca i velim ti jos mu vicem za svaki poen jer Marin je takav igrac nist se ne vidi na njemu a samo drba i izgleda ko da se zeza, a ono uostalom pa vidio si ga i sam....
mcs

PostPostao/la stjepan » 28 vel 2011, 11:16

[mcs]
A nadam se da nećemo ni otići praznih ruku hehe
Ma naci cu neku buteljku za tebe...

Nisam mislio na to, mislio sam na bodove hehe ;)
stjepan

PostPostao/la mcs » 28 vel 2011, 11:18

E dragi Stjepane, znas da to nece ici samo tako lako, osim toga dugujemo Vam jos od onog kod Vas. :)

Ali prije toga mi idemo jos kod Vukovara 91 i ID-a, joj taj ID, steta sto ih niste skinuli.
mcs

PostPostao/la Mata » 28 vel 2011, 14:06

mcs je stvarno iscrpno opisao dogodovštine s njihovih utakmica ;) mene je malo zbunio jer je u prvom javlljanju u subotu napisao da je bilo 3:0 za Damira,a sad vidimo da je to bio ludilo meč.
Jurinec koliko ja vidim dosta oscilira :o

Šenkovec-OŠB 3:4...tebi imenjače pojedinačne partije,evo možeš uzeti i par :) ...ako ne pristaješ onda ćemo nakeljiti malog Garića na tebe pa ćeš izgubiti sve :P

Graničarove su šanse minimalne,ali ipak postoje...pobjede Nostro i Mihovljan,a ovi izgube sve do kraja tu su.Još im treba "samo " jedna pobjeda.
Podravka teško...Šenkovec teško,ali tko zna kako će Jurinec igrati taj dan :) :P
Pa i svi mi smo se nadali da će Englezi uzeti bod u Ukrajini za SP iako smo znali da nemaju uopće razloga igrati za nas,ali ono kao lopta je okrugla,a sudac bio Slovenac :cry:

I za kraj evo mali šturog izvješća iz Međimurja:

2. Hrvatska liga istok (M) - 9. kolo

U 9. kolu od ekipa iz Meńimurske zupanije igrali su samo igraci Mihovljana i
Senkovca, koji su ugostili Kutinu i Mladost iz Petrinje. Senkovcani su izborili pobjedu
protiv Petrinjaca, a nakon velike borbe u 7 partija izgubili od Kutine, dok su
Mihovljancani uvjerljivo porazeni od oba protivnika. Jos uvijek neporazena Olimpija
ID iz Osijeka pobjedama u Slavonskom Brodu nad Granicarem i Obrtnickom skolom-
Brod nastavili su pobjednicki niz, a "obrtnici" su pobjedom nad Vukovarom'91 ostali
korak pred Senkovcanima i Petrinjcima. Vukovarcani su s pobjednickim bodovima
protiv Granicara gotovo osigurali kvalifikacije za opstanak te krenuli u lov za
Mihovljanom i MSTC Cakovcem, koji imaju samo po pobjedu vise.
Rezultati: Mihovljan - Kutina 1:4 (Marusi - F. Runji 2:3, Bujan - Bogdanovi 3:0, I.
Mikac - M. Runji 0:3, Bujan/Marusi - F. Runji/M. Runji 1:3, Marusi - Bogdanovi
0:3), Senkovec - Mladost (Petrinja) 4:2 (Bari - Knezevi 0:3, Simon - Anusi 3:0,
Jurinec - Arapovi 3:2, Bari/Jurinec - Arapovi/Knezevi 0:3, Bari - Anusi 3:0,
Jurinec - Knezevi 3:1), Granicar (S. Brod) - Olimpija ID (Osijek) 1:4, Obrtnicka skola-
Brod (S. Brod) - Vukovar '91 4:1, Senkovec - Kutina 3:4 (Simon - F. Runji 0:3,
Jurinec - M. Runji 1:3, Bari - Bogdanovi 3:0, Bari/Jurinec - F. Runji/M. runji 3:2,
Simon - M. Runji 0:3, Bari - F. Runji 3:2, Jurinec - Bogdanovi 2:3, Mihovljan -
Mladost 1:4 (Bujan - Arapovi 2:3, I. Mikac - Knezevi 0:3, Marusi - Anusi 3:1,
Crncec/I. Mikac - Arapovi/Knezevi 0:3, Crncec - Knezevi 0:3), Obrtnicka skola-
Brod - Olimpija ID 2:4, Granicar - Vukovar '91 3:4, MSTC Cakovec i Podravka bili su
slobodni.
Mata

PostPostao/la ttp » 28 vel 2011, 15:07

Da, da, tako je, bodovi nas interesiraju, nikakve buteljke :mrgreen:
Iskreno, drago mi je što Šenkovec nije dobio Kutinu jer bi se približio OŠB-u, a opet u drugu ruku mi je dosta krivo :( . Ali mi je zato drago što je dobio Petrinju, jer ipak Petrinja nije Petrinja gledajući po sastavu igrača...

mcs, ne znam kako si igrao i kakav je meč bio, sigurno da je Knez pobjediv, ali ja se unaprijed predam protiv njega, kao i proitv ovog iz OS. jer glase priče sa svih strana da su to majstori protiv obrane koji su pobjeđivali europske profesionalne defanzivce dok su bili mlađi... i pretpostavljam da Knez nije igrao naivno.

Svakako da će biti zanimljivo još do kraja, mi svakako želimo Nostro pobjediti i to sa metlom, i ja želim ponovno odigrati sa Tkalecom, a volio bih vidjeti kako Kučević igra na obranu... Tako da očekujemo pobjede protiv Nostra i Mihovljana, sa Šenkovcem kako bude, mi možemo biti u najgorem slučaju 6, ali u najrealnijem 4, jer ako mi kiksamo, mogu i drugi isto tako... Mi smo nezgodni GRA prošli, e neka i drugi odigraju sa njima...
Dobro, ovo se malo bavim računicom, koja nije potrebna, treba igrati i uživati do kraja... Ovakvi mečevi kao protiv ID Olimpije mi dižu moral, i protiv VUK. Vjera mi se vratila u OŠB-e. Tako da, ovo je tek prva sezona u ovakvom satavu, gdje je samo 1 igrač ostao od prije, par nam je proradio ovom promjenom, Tomi je proigrao, i Garić pokazao da može, iako je još to dug put.... Eto, ja nakon onog mjenjanja imam 3/7, samo tri pobjede, i to protiv Anušića, nekog iz Petrinje klinca i Damjana...što je jako loše. Tomi i ja smo zamjenili uloge, iako on u prvom dijelu nije bio toliko loš, ali je bio lošiji, kasnije se popravio protiv Mihovljana i Nostra.. no nadam se da ću dati svoj doprinos u zadnja 2 kola, odnosno samo trebam biti kao u prvom dijelu sezone. Ispada da pod pritiskom puno bolje funkcioniram, još dok sam se tek trebao dokazati da zaslužujem igrati, dok se borilo za opstanak.... dobro i treniralo se puno više... I zanima me tko će nagodinu uči u 2. ligu, i tko će ostati i u kakvom sastavu ?
mcs, imam prijedlog, ako budemo igrali, idemo barem jedan set samo pimplati, i nek ode na tvoju stranu, nije problem, samo onako da publiku zabole oči hahaha Iili da mi je igrati sa Vitom Vidovićem, samo bih pimplao, šteta što nema takvih igrača :mrgreen:
ttp

PostPostao/la mcs » 28 vel 2011, 15:24

mcs je stvarno iscrpno opisao dogodovštine s njihovih utakmica mene je malo zbunio jer je u prvom javlljanju u subotu napisao da je bilo 3:0 za Damira,a sad vidimo da je to bio ludilo meč.
Jurinec koliko ja vidim dosta oscilira

Sorry Mata bilo je vec kasno pa evo pisem ja pod utjecajem u subotu, ali ne alkohola nego dojma i malog razocaranja, dvije i par pa u nista....

Šenkovec-OŠB 3:4...tebi imenjače pojedinačne partije,evo možeš uzeti i par ...ako ne pristaješ onda ćemo nakeljiti malog Garića na tebe pa ćeš izgubiti sve

Mata jel to onaj Garić s kojim sam igral kod Vas izgleda je decko otisel napred, a vidjet cemo, taj mec necu prognozirati mada sam odnio blagu pobjedu u 9. kolu, bit ce napeto ma ko i uvijek do sad.

Ovo izvješće iz međimurja ultra šturo, moram vidjet s frkijem sto se događa, tu je blizu mojeg posla pa skoknem do njega malo :D

Dario, što se tiče Kneza i meča sa njim, dobio sam ga zadnji put ja 3-1, ali ovaj put sam odigrao loše loše i opet loše, a da zna igrat na lov to zna, cak velim trebalo bi ucit od njega kako se igra na obranu, ali evo covjek me dobio, malo skrivanja servi, malo ovog malo onog, ali 3-0 nisam smio dozvoliti ali evo jos sam uvijek tu da nesto naucim, mada imam vec koju godinu više....

Da, da, tako je, bodovi nas interesiraju, nikakve buteljke

Da sad ste kao jaki a cim probate naše vino, više vam neće biti do igre, šala naravno, nek pobjedi bolji u fer i korektnoj borbi... :)

mcs, imam prijedlog, ako budemo igrali, idemo barem jedan set samo pimplati, i nek ode na tvoju stranu, nije problem, samo onako da publiku zabole oči hahaha Iili da mi je igrati sa Vitom Vidovićem, samo bih pimplao, šteta što nema takvih igrača

Mislim da sam imao par puta šansu igrati sa Vitom ali cini mi se da nisam nikad igrao, ali sjecam se neke godine da je na topu seniora narezao Mamute, Štabe itd. Na kraju u finalu igrao sa Karlovićem iz Zadra iz zajebancije, ma Dario nece te opet trener postaviti na mene, sjecas se kak je bilo kod vas prosli put.
mcs

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.