Postao/la stjepan » 21 vel 2011, 14:25
Naravno, forum i postoji zato da iznosimo mišljenja, da ih sučeljavamo argumentima itd. Ja se npr. ne bih složio "ttp" s tobom jer ne mislim da su ovo baš obični, svakodnevni rezultati. Naprotiv, mislim da su ovo rezultati vrijedni divljenja, mislim na cijelu ovu sezonu, ali i na ovaj zadnji turnir, jer su naši igrači, najprije Jopa i Ivan, onda Fićo i Luka, pa i neki drugi, pojavio se mali Pudić, bitno dignuli razinu rezultata (a on je posljedica dignute razine kvalitete igre) u odnosu na prošlu i prošle sezone. I prije su bili pri vrhu, u TOP-12, u polufinalima, nekad finalima, ali ovako nešto, da masovno osvajaju državne turnire, da su prvi ili drugi igrači u državi - to još nismo imali. I što je najvažnije (i najteže) oni traju, brane svoje pozicije i još idu pomalo naprijed. Na regijskoj razini oni praktično nemaju što tražiti, samo gube vrijeme i bilo bi bolje i korisnije da umjesto natjecanja na Regiji imaju kvalitetne treninge. A to sve promatram u kontekstu uvjeta, mogućnosti, ulaganja i financijske situacije kod nas u Brodu u odnosu na npr. Zagreb, Varaždin, Split, Zadar, Pulu, Rijeku ... To je nebo i zemlja i ovi su rezultati zapravo senzacionalni ... I tvoja je generacija (Adam, Božo, Damir, Tomi, Dario) bila (i sad je) odlična, harali ste Regijom, ali državom ovako ipak niste harali iako ste bili respektabilni igrači i u nacionalnim okvirima u mlađim kategorijama, sjećam se da su Tomi i Damir jednom osvojili Dubenik ekipno, igralo se još u Domu sportova ...
I malo ovih detalja s turnira za koje pitaš, iako je većinom sve napisano na web stranici, ali ne mogu baš u poen, i ovako je malo predugačko ... Ivan je izgubio od Lončara 1/3, čujem sve je bilo u fiksu, znači to je tu negdje. A Lončar je 3 godine stariji i već 2 godine igra 1. ligu ... Fićo kadet je kao trećepostavljeni osvojio juniorsku skupinu pa je prava šteta što to nije dodatno kapitalizirao jer je izgubio od igrača (Miković) iz Velike Gorice ... Isti slučaj sa Jopom u kadetima, propustio je 2/0 protiv Panića iz Nostra za ulazak u 16 kadeta što bi mu puno značilo nagodinu, ali ne možeš uvijek i sve dobiti, nisu strojevi ... Što reći za Luku koji je Marina Runjića odveo u peti set, Marina si jedino ti jesenas dobio, inače zadnje 3 godine redovno nas pegla u ligi ... Mi (OŠB) više nemamo povremene bljeskove, mi smo sada, ove sezone, prešli u jednu višu fazu i sad treba sjesti i vidjeti što i kako dalje slijedeće sezone ...