34. Memorijal ĐURO DUBENIK, Dugo Selo, 19. i 20.02.2011.

Moderator/ica: stjepan

Re: 34. Memorijal ĐURO DUBENIK, Dugo Selo, 19. i 20.02.2011.

PostPostao/la stjepan » 19 vel 2011, 15:53

Prve vijesti iz Dugog Sela kažu da su 4 naša igrača winneri svojih grupa: I.Garić, Jurković i Arbanas u kadetima i Pudić u najmlađim kadetima. Hemar očekivano nije prošao grupu u kadetima. To su dobre startne pozicije za popodnevnu nokaut fazu. Kompletan info kasnije večeras, kad sve završi.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 19 vel 2011, 21:05

Ivan Garić je drugi u kadetima, u finalu je izgubio 1/3 od Horvata, ne znam baš neke detalje. Ivan je u polufinalu pobijedio Mustapića iz Splita 3/1, a Horvat je dobio Bakača tako da su u polufinalu bila prva 4 nositelja. Filip Jurković je došao do četvrtfinala i tu je u klupskom obračunu izgubio od Ivana 1/3. Josip Arbanas je nakon grupe prošao pretkolo i onda izgubio, mislim da je to bio u 32. Davor Hemar je izgubio sve 3 u grupi - to je sve bilo u kadetima. Kod "klinaca" je Dario Pudić došao do osmine finala, znači u zadnjih 16.

Uglavnom sve manje više prema očekivanju. Uvijek je žal izgubiti finale, ali izgubiti ga od Horvata ne može biti podbačaj, Ivan je dokazao da je bolji od svih ostalih. A mislim i da će ostati broj 1 u kadetima, zapravo sam siguran u to, brani manje bodova od Horvata. Fićo će črtvrtfinalom vjerojatno nešto napredovati, šteta za Jopu da nije prošao još jedno kolo i ušao u "last 16"... Pudić je isto OK, a za Hemara je kadetska konkurencija ipak bila prejaka.
stjepan

PostPostao/la Fićo » 19 vel 2011, 21:43

evo ovako :)
ivan: prvi u grupi, dvije pobjede od 3/0, prvo kolo propusta u drugom se susreće za Špeharom iz Duge Rese i slavi za 3/0, 3 kolo sa Šarćevićem iz Rijeke za 3/1 i onda samnom 3/1. U polufinalu slavi nad Mustapićem 3/1 i nažalost gubi u finalu od Horvat a 3/1
Fićo: u grupi prvi sa dvije pobjede sa po 3/0, prvo kolo slobodan, drugo pobjeda na Ožvaldom iz GSTK ZG, 3 kolo nad Muratom sa 3/1 i onda 1/3 sa Ivanom
Japa: u grupi 1 mjesto sa tri pobjede neznam točne rezultate, prvo kolo lagana pobjeda nad Mijatovicem iz Zadra, poslije toga kobno kolo poraz od Panic iz Nostra..Jopa je u tom meču vodio 2/0 no nazalost nije uspio pobijedit..:s
Pudić: prvi u grupi, prvo kolo propusta, drugo pobjeda nad unknow player sa 3/2 u petom setu 19/17
treće kolo bilo je kobno ispao je od objektivno jačeg igrace za 3/0..
i Hemar: ispao u grupi.:/

evo kompletno izvješće za sve igrače..:)
Fićo

PostPostao/la matteo94 » 19 vel 2011, 21:46

još jedan ivanov fantastičan rezultat...svaka mu čast...šteta što nije uspio dobiti i horvata...šteta što su ivan i fićo igrali jedan protiv drugog u 4-finalu jer bi stvarno bilo super da su bila dva obrtnika u polufinalu...al nema veze...sve super, sve pet...mislio sam da će jopa u 16 ući, al vidim da ipak nije...
matteo94

PostPostao/la stjepan » 21 vel 2011, 08:26

Sinoć je bilo problema sa serverom pa nisam INFO o turniru mogao staviti na našu web stranicu. Sada je sve stavljeno i poslano medijima pa se može pogledati. Čestitke dečkima na zaista impresivnim rezultatima, posebno Josipu, Ivanu, Filipu i Luki, ali i svima ostalima, mi smo postali stvarno respektabilna družina, bravo dečki, samo tako nastavite.
stjepan

PostPostao/la matteo94 » 21 vel 2011, 09:29

šteta što se ja nisam uspio plasirati u glavni turnir...žao mi je, imam taj kvalitet...ovaj rezultat uopće nije pravi pokazatelj....moja igra uopće nije bila loša, samo sam premalo razmišljao o taktici...ma nema veze...bit će bolje sljedeći put...ovo mi je prvi put da nisam uspio proć grupu u dugom selu...barem tako mislim...iako sam bio sa jopom tamo, do kraja, ovim putem mu isto čestitam na odličnoj igri...kada sam ja pokraj jope na nekom turniru, on ne može izgubiti...hehe
matteo94

PostPostao/la tomi » 21 vel 2011, 10:56

pa ja nemam rijeci... ivan je odlican, ali sta je onda jopa?? jopa je fantastican... :-D svaka cast momcima, na super odrađenom turniru, i luka je odigrao vrlo lijepo barem rezultatski gledano, također i fico koji je naisao na ivana (kadeti) pa je ispao u cetvrt finalu...

LIjep posao odrađen nasih trenera, stvarno su me iznanadili nastupi nasih igraca... pozdrav 8-)
tomi

PostPostao/la ttp » 21 vel 2011, 13:19

Možda se neki neće složiti sa mnom, ali Bože moj, ne mislimo svi isto. Rezultati jesu super, ali mi to nije nešto zbog čega ne bih imao riječi, i da nisu takvi rezultati, mislim da bi to onda bio podbačaj. Poznato je da vrijede toliko, Ivan u finalu, očekivano, samo šteta zbog poraza od Horvata jer bi to bio još jedan dodatni pokazatelj da vrijedi za repku...
Od Fiće očekujem, i nadam se da će se progurati više na rang listi jer on to zaslužuje po kvaliteti. Sigurno da je Ivan između 3 i 4 mjesta po kvaliteti, onda je Fićo između 6 i 7. Iako mislim da još većim radom može biti i 5. Nagodinu su juniori, tako da je manje bino jel sada 5, 6 i 7, ali da kvalitetom tj. rezultatom pokaže da je bolji od Bakača i Mustapića bio bi super cilj ... U juniorima prava iznenađenja su npr. da je Ivan pobjedio Lončara, znam da je 3/1 izgubio, e sada ne znam kako se kretao rezultat... Fićo ne znam od koga je izgubio ?, a Luka npr. da je dobio Marina Runjića, iako bi to onda zvali podvig, no i ovo je lijepo, 2 kolo.

Jedino pravo iznenađenje za mene je Jopa jer je skinuo Hreleca u finalu. Iako je to realno, no nije nikako mala stvar. BRAVO JOPA. I čestitam malom Dariu Pudiću što je izvukao fiks na svoju stranu 19:17 peti set.
ttp

PostPostao/la stjepan » 21 vel 2011, 14:25

Naravno, forum i postoji zato da iznosimo mišljenja, da ih sučeljavamo argumentima itd. Ja se npr. ne bih složio "ttp" s tobom jer ne mislim da su ovo baš obični, svakodnevni rezultati. Naprotiv, mislim da su ovo rezultati vrijedni divljenja, mislim na cijelu ovu sezonu, ali i na ovaj zadnji turnir, jer su naši igrači, najprije Jopa i Ivan, onda Fićo i Luka, pa i neki drugi, pojavio se mali Pudić, bitno dignuli razinu rezultata (a on je posljedica dignute razine kvalitete igre) u odnosu na prošlu i prošle sezone. I prije su bili pri vrhu, u TOP-12, u polufinalima, nekad finalima, ali ovako nešto, da masovno osvajaju državne turnire, da su prvi ili drugi igrači u državi - to još nismo imali. I što je najvažnije (i najteže) oni traju, brane svoje pozicije i još idu pomalo naprijed. Na regijskoj razini oni praktično nemaju što tražiti, samo gube vrijeme i bilo bi bolje i korisnije da umjesto natjecanja na Regiji imaju kvalitetne treninge. A to sve promatram u kontekstu uvjeta, mogućnosti, ulaganja i financijske situacije kod nas u Brodu u odnosu na npr. Zagreb, Varaždin, Split, Zadar, Pulu, Rijeku ... To je nebo i zemlja i ovi su rezultati zapravo senzacionalni ... I tvoja je generacija (Adam, Božo, Damir, Tomi, Dario) bila (i sad je) odlična, harali ste Regijom, ali državom ovako ipak niste harali iako ste bili respektabilni igrači i u nacionalnim okvirima u mlađim kategorijama, sjećam se da su Tomi i Damir jednom osvojili Dubenik ekipno, igralo se još u Domu sportova ...

I malo ovih detalja s turnira za koje pitaš, iako je većinom sve napisano na web stranici, ali ne mogu baš u poen, i ovako je malo predugačko ... Ivan je izgubio od Lončara 1/3, čujem sve je bilo u fiksu, znači to je tu negdje. A Lončar je 3 godine stariji i već 2 godine igra 1. ligu ... Fićo kadet je kao trećepostavljeni osvojio juniorsku skupinu pa je prava šteta što to nije dodatno kapitalizirao jer je izgubio od igrača (Miković) iz Velike Gorice ... Isti slučaj sa Jopom u kadetima, propustio je 2/0 protiv Panića iz Nostra za ulazak u 16 kadeta što bi mu puno značilo nagodinu, ali ne možeš uvijek i sve dobiti, nisu strojevi ... Što reći za Luku koji je Marina Runjića odveo u peti set, Marina si jedino ti jesenas dobio, inače zadnje 3 godine redovno nas pegla u ligi ... Mi (OŠB) više nemamo povremene bljeskove, mi smo sada, ove sezone, prešli u jednu višu fazu i sad treba sjesti i vidjeti što i kako dalje slijedeće sezone ...
stjepan

PostPostao/la boško ošb » 21 vel 2011, 17:43

ja bi se samo nadovezao na priču oko kretanja rezultata jučer... ivan je poveo protiv lončara dobivši prvi set na 9, a drugi je ostao na 9... još da je taj otišao na njegovu stranu....
luka je runjića stalno stizao, bilo je 0:1 i 1:2, da bi luki u 5. setu popustila koncentracija i ostao je na nešta malo poena, ali činjenica je da se runjić morao dobro oznojiti da ga dobije što je super...
svaka čast jopi i ivanu na medaljama...
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.