18. Memorijal ANTUN TOVA STIPANČIĆ (12.-14.11.2010.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 18. Memorijal ANTUN TOVA STIPANČIĆ (12.-14.11.2010.)

PostPostao/la matteo94 » 12 stu 2010, 22:55

ivane svaka čast...pokazao si koliko vrijediš...još sutra uzmeš odličje i super...
matteo94

PostPostao/la ttp » 13 stu 2010, 00:11

Ivan je izgubio od Horvata u polufinalu, ne znam koliko... Bila bi to lijepa šansa , to jest bila je dobra šansa da se "osveti" , i uđe u finale... no eto ništa od toga, ne u ovom filmu. Vjerujem da ce biti prilike... :)
A Jopa je vodio 2:0 nekog Slovenac koji igra obranu, no eto, ipak je izgubio. Šteta... no nema veze :D
ttp

PostPostao/la tomi » 14 stu 2010, 15:49

Hemar je zaista odigrao dobro i ugodno me iznenadio.... zao mi je jope sto se valjda malo prepao tog materijala, ali nema veze... to me je jedno iskustvo vise... Ivan opravdao svoju vrijednost s tim da je mogao i ugodno iznenaditi protiv horvata ali do iduce prilike... Steta za ficu, imao je dobiveni mec, po meni je fico bio bolji od njegovog protivnika i imao je ovaj put jako velike srece u zdrijebu jer je postavljen za 2. nositelja turnira ali nazalost nije znao iskoristiti... Pudic i markic vjerovatno je ovaj turnir za njih jak i nisu uspijeli proci grupu.. Zupi je također odigrao dobro i pobjedio vukovarcanina krizana markica i naletio na garica ivana...

Seniori: Adam nije nastupao zbog viroze... Dario je igrao odlicno protiv fuceca i izgubio 3:1, ne znam nisam gledo cijeli mec, mislim da mu je nedostajalo malo srece.. bio je 2. u grupi i ispao u 1. kolu od FARUKA...
Ja sam bio 3- u grupi sa jednom pobjedom i dva poraza... Izgubio od slovenca koji ima soft na bekendu, cudan igrac ali zajeban..hehe.. i izgubim od bosanca od kojeg sam bolji ali glava u outu....jbg... pobjedio sam fabijanica nandija iz rijeke..
tomi

PostPostao/la ttp » 14 stu 2010, 20:11

Mogao bih opet pisati kao i prije... no vise ne vidim smisla. Ne znam za koga da to pisem, tomi je bio, fico i matteo znaju, mata isto.... jedino stjepan nije bio... Rezultat pise.... ima li smisla onako pisati, mozda je dovoljan rezultat bez dozivljaja
ttp

PostPostao/la ttp » 15 stu 2010, 12:21

Izašle su nove rang liste za juniore, kadete i mlađe kadete.... imaju i rezultati na hsts (sa Tove i pozivnog)
ttp

PostPostao/la stjepan » 15 stu 2010, 15:35

Svi rezultati i plasmani naših igrača na Tovinom Memorijalu stavljeni su na web od prije pola sata. Prije nisam mogao, nisam sve imao, a i da jesam, comp mi kod kuće ne valja, blizanci se malo zaigrali ("gle tata nešto je ispalo iz kompjutera, mi igrali igrice, brat lupio nogom i nestalo slike...) :x tako da nisam sve stavio nedjeljom navečer kako obično činim.

[ttp]
Ivan je izgubio od Horvata u polufinalu, ne znam koliko... Bila bi to lijepa šansa , to jest bila je dobra šansa da se "osveti" , i uđe u finale... no eto ništa od toga, ne u ovom filmu.

No, novi je film igran u nedjelju, u tom je filmu Ivan konačno dobio Horvata 3/2. I "osvetio" mu se za brojne iste takve poraze ...

[ttp]
A Jopa je vodio 2:0 nekog Slovenac koji igra obranu, no eto, ipak je izgubio. Šteta...

To je prava šteta jer je Slovenac osvojio turnir, u polufinalu i finalu je sa po 3/0 u setovima "pomeo" Varaždince Goloba i Hreleca, četvrtfinale Arbanasa i Slovenca je bilo "finale prije finala" i Jopa ima za čime žaliti...

[ttp]
ima li smisla onako pisati, mozda je dovoljan rezultat bez dozivljaja

Nije dovoljan, hoćemo doživljaje iz Doma sportova, ja kad pišem kao da sam i bio na licu mjesta, ima više doživljaja nego kad pišu sami akteri. Nikad se sve ne vidi iz suhoparnog rezultata...
stjepan

PostPostao/la Mata » 15 stu 2010, 19:09

Tako je Stjepane...treba opisati mnoge detalje,anegdote s mečeva i tako.
ttp-a je na ovu rečenicu ponukalo ono što mu je netko (tomi :P ) napisao da piše elaborat -Osobno ja volim čitati što opširniji post...doduše ni ja baš ne volim kad mi ttp od vica o Muji i Hasi to prevede na njegove kemijske izraze pa su to onda anode,katode,ioni i bla-bla :mrgreen: ,ali dobro on je sav u toj svojioj kemiji.
On meni kad sam mu rekao da cijepam drva odgovori "...ne Mata,ti cijepaš vodikovu vezu u drvima..." :o a mene leđa bole i ovako i onako :P

Stjepane i tebe moram pohvaliti,stvarno iscrpno izvješće sa ovih turnira...najviše mi žao Jope jer je ispao od tog Janeza neugodnog imena i prezimena

I za kraj...Stjepane imaš na onom drugom forumu iscrpne rezultate i izvješća s bundeslige-Mi smo igrali u 7 dana dva kruga ...tema "3 krug-kome pita kom tepsija" posjećena blizu 300 puta.
Ako ti se baš to i ne gleda svakako će to biti objavljeno na web stranici regije-USKORO!!!!
Mata

PostPostao/la ttp » 15 stu 2010, 23:23

Prvo za Josipa, sve je to super… :) Iako nisam ni gledao meč sa Slovencem, kladio bih se i na poveći iznos da će Jopa bolje proći protiv tog defanzivca Slovenca nego Hrelec i Golob. Zato što Jopa zna na materijal ( 4 liga), no samo kada se „uplaši“ stekne nesigurnost, onda to više nije to. I treba mu još malo treninga protiv ovog mog čuda od trave i onda će tamburati… :D
I to što smo mi navikli na visoke rezultate, ovo nije nista manje vrijedno, bravo i dalje
Baš smo mi neki komentirali, ozbiljnost Jopina je uvijek na nivou... zagrije se prije meča, a ne luta okolo...
ttp

PostPostao/la ttp » 16 stu 2010, 00:16

Iz Adamove grupe, Vitomir Vidović, nije se proslavio... no kao što sam i pretpostavio, godine čine svoje... što se vidi i na meni, stari se, stari :roll: :(

Ovako kada gledam, prošao grupu, pa kao mogu biti zadovoljan, ali to mi ništa ne znači ...
;) Prvi meč igram užas, ali protivnik mi ne zna vratiti sajd servu, i kada hoću dobiti poen, samo odserviram sajdaču... 3:0 za mene, iako sam gubio po par poena razlike , stizao sam

Zatim odmah meč sa Fučecom, priznajem da sam se nadao iznenađenju, to nisam nikome rekao jer bih ispao umišljen, nerealan... pa čak mi je i Mata rekao ako uzmeš set u grupi budi sretan, jer sam pričao da želim proći grupu ... No, nije se dogodilo... 3:1 sam izgubio. Nisam bio baš blizu pobjede
Loše sam igrao, ne baš užasno, ali nikako odlično, prvi set izvučem, vratim se nakon 4 razlike vodstva za Fučeca i dobijem, drugi set je cijelo vrijeme bilo gusto, imam set loptu 10:9... znači šansa da povedem 2:0, i razmišljam što da odigram, cijelo vrijeme sam igrao obranu, i odlučim napasti, tj. ostati na stolu, dobijem poluzicer u forhend i ja to zabijem u mrežu... propala izvrsna ideja da iznenadim protivnika jer jesam, samo da je upala... Onda sam se razočarao malo, stalno razmišljao o 2 setu... držim se u početku seta, npr. 6:4 za mene, onda ode na 9:6 za protivnika, i to da protivnik povuće 3-4 jaka spina, ili me razbije, ne bih riječi rekao, zasluženo- svaka čast, tu onda nisma ja kriv, no ja pimpl u mrežu... Takve greške su jako skupe. U konačnici, protivnik je bio bolji i zasluženo pobjedio. Ono što mi je krivo jako, a to je da bez obzira što je to Fučec, reprezentativac, protiv mene nije odigrao na svom nivou, više bih rekao da je to bio drugoligaški meč, i recimo Igor Tomić je odigrao puno bolje od Fučeca, kada sam igrao u drugoj ligi sa njim, naravno izgubio sam hehe...

Nakon toga sa nekim prgavim Slovencem, bunio se oko stopa nešto... zatim meni usred meča kaže kakva je to guma, nedozvoljena, gleda u suca.... onda ja njemu odgovorim, pa se naljutim, kao sada cu odigrati poen sa beksajdom, pa izgubim, pa ono, brže bolje, vračaj se travi :lol: Dobio sam 3:1... tu sam bio napet, živčan jer se igralo za prolaz grupe, ali cijelo vrijeme sam vodio tako da je ipak sve ok bilo :) nastavak slijedi
ttp

PostPostao/la ttp » 16 stu 2010, 00:48

Tomija nisam uspio vidjeti.... čekam da proigra kako on zna !!! (Mihovljani ) JEL MORE ;)

Damiru nije došao u grupu Ivković, i onda ovi mu stavili Marakovića koji se naknadno prijavio, smiju li oni to samo tako ? Jer mislim da on ipak na rang listi dobro stoji, i onda samo tako da ga stave kao 4 plasiranog...
Tvrtko Mirzanovic, mi ga zovemo Faruk, mislim da igra za Sloveniju. Prošle godine sam bio u grupi sa njim, Lončarom iz Podravke, Stankovski- Pula... ja sam bio 4. a Faruk prvi. I kada sam vidio da je Damir sa njim u grupi, rekoh sebi, ne bih mu bio u koži, no Damir je vodio 1:0 i 10:7, ali ipak je Faruk smiren, i okreče , dobiva meč sa 3:1. Nakon što je ždrijeb izašao, pobjednik između Faruka i mene ide na Ređepa ... ne može bolje :lol: :lol: (Faruk se nije ni pojavio) - shvaćam ga, no ipak...

Trener i Tomislav otišli, ali zato me publika nije ostavila. Damir je preuzeo ulogu trenera, Vjeko isto, a bili su još i Gigi i Stjepan Ž. sa ponekim savjetima... Prvi set vodim 10:8 protiv Faruka, i kod udarca forhendom rame mi ko nekako preskocilo, Faruk je bio fer i korketan, i pričekao, dvije minute da popusti bol... no dobijem nekako na 9 taj set. Sljedeci set sam loše startao, i još sam osjećao bol, gubim na 2. Treći set već igram nešto, ali gubim. 4 set dobivam dobre savjete i dobijem. Znaci 2:2, ali Faruk je ipak Faruk i jednostavno, neke sam loptice ja fulao što se ne smiju , zicere, zatim Faruk odigra vrhunski npr: 8:8 i razbije me u ta tri poena....promijeni nešto, jak spin zavali iznenada. Znaci bolji je. Nema govora. Iako sam se usred meča osjecao bespomocno ponekad, ono da dobijes poen, moras 5 loptica najmanje prebaciti, lisica nije htio žuriti nigdje, sve polako, pametno... Iako moglo je otići u 7 set, više od toga ne vjerujem. Jako teško.
Bilo je smješno u jednom trenutku Damir pokazuje reži, Vjeko napadaj :lol: :geek:
To je gledište iz moje perspektive... možda je netko to drugačije doživio 8-)
Zaključili smo: IPAK JE TO FARUK :P

Zahvaljujem se Damiru, Vjeki, Gigiju, Žiletu na podršci .... :D :) ;)
ttp

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.