Iz Adamove grupe, Vitomir Vidović, nije se proslavio... no kao što sam i pretpostavio, godine čine svoje... što se vidi i na meni, stari se, stari
Ovako kada gledam, prošao grupu, pa kao mogu biti zadovoljan, ali to mi ništa ne znači ...

Prvi meč igram užas, ali protivnik mi ne zna vratiti sajd servu, i kada hoću dobiti poen, samo odserviram sajdaču... 3:0 za mene, iako sam gubio po par poena razlike , stizao sam
Zatim odmah meč sa Fučecom, priznajem da sam se nadao iznenađenju, to nisam nikome rekao jer bih ispao umišljen, nerealan... pa čak mi je i Mata rekao ako uzmeš set u grupi budi sretan, jer sam pričao da želim proći grupu ... No, nije se dogodilo... 3:1 sam izgubio. Nisam bio baš blizu pobjede
Loše sam igrao, ne baš užasno, ali nikako odlično, prvi set izvučem, vratim se nakon 4 razlike vodstva za Fučeca i dobijem, drugi set je cijelo vrijeme bilo gusto, imam set loptu 10:9... znači šansa da povedem 2:0, i razmišljam što da odigram, cijelo vrijeme sam igrao obranu, i odlučim napasti, tj. ostati na stolu, dobijem poluzicer u forhend i ja to zabijem u mrežu... propala izvrsna ideja da iznenadim protivnika jer jesam, samo da je upala... Onda sam se razočarao malo, stalno razmišljao o 2 setu... držim se u početku seta, npr. 6:4 za mene, onda ode na 9:6 za protivnika, i to da protivnik povuće 3-4 jaka spina, ili me razbije, ne bih riječi rekao, zasluženo- svaka čast, tu onda nisma ja kriv, no ja pimpl u mrežu... Takve greške su jako skupe. U konačnici, protivnik je bio bolji i zasluženo pobjedio. Ono što mi je krivo jako, a to je da bez obzira što je to Fučec, reprezentativac, protiv mene nije odigrao na svom nivou, više bih rekao da je to bio drugoligaški meč, i recimo Igor Tomić je odigrao puno bolje od Fučeca, kada sam igrao u drugoj ligi sa njim, naravno izgubio sam hehe...
Nakon toga sa nekim prgavim Slovencem, bunio se oko stopa nešto... zatim meni usred meča kaže kakva je to guma, nedozvoljena, gleda u suca.... onda ja njemu odgovorim, pa se naljutim, kao sada cu odigrati poen sa beksajdom, pa izgubim, pa ono, brže bolje, vračaj se travi

Dobio sam 3:1... tu sam bio napet, živčan jer se igralo za prolaz grupe, ali cijelo vrijeme sam vodio tako da je ipak sve ok bilo

nastavak slijedi