Moderator/ica: stjepan

Ova treća navedena varijanta sa Damirom na C je najmanje moguća
jasno da sam pogriješio jer je Darijeva treća varijanta bila s Damirom na A, dakle na poziciji prvog igrača ekipe, ja sam krivo napisao C, ali citirao sam treću varijantu misleći da je najmanje moguća i nisam našao takav primjer. Uff, a Dario mi isuka sve mečeve s Damirom na C zasto se ne bi moglo ovo reci da se trtaroški postavlja,
Tako da svatko može imati svoje mišljenje
Nema veze sto niste skolovani igrac.
Dakle, ja sam baš školovan igrač
Jedino me zanima kako kada gledate tekmu, je li raspoznajte servise koji su servirani itd. flah, rez, vise sajda, manje...
imaš li neko lakše pitanje za mene, hehe ... Hoćeš iskreno ? Nešto malo kužim, ne baš koliko bih želio i trebao.
ali uvijek spremni i u niskom startu

Uff, imaš li neko lakše pitanje za mene, hehe ... Hoćeš iskreno ? Nešto malo kužim, ne baš koliko bih želio i trebao.
Sada dok je Adam u Brodu, nek vam malo servise pokaze, i sto znaci ostro i na prvu, haha, a ja kada dodem u Brod, bavit cemo se sibinjskim udarcima ako ste za a to nek Mata opise svoja iskustva
Adam-Rinaldo. 3 set (1;1 do tada) Adam gubi 4:8 no borbom dolazi na 8:8 i servira Rinaldo,prvi servis preko stola,drugi u mrežicu sad je 10:8 no Adam kao da kaže " e neću ja tako do seta,evo tebi dva duga servisa pa me razbij" završava 10:12 .4 set je Adamov ,a u petom ne znam kako se došlo do 10:10,ali ako se dobro sjećam do 13:13 je Adam imao meč lopte na svoj servis i opet kao da želi dati protivniku mrvicu nade pa mora spašavati meč i tek onda dobiva...
Iako sam zbog toga umjesto ručka dobio jezikovu juhu nisam požalio.
U svom prvom (reduciranom) postu pohvalio sam Adamovu borbenost,ne želeći umanjiti volju i htijenje Tomija i Damira,ali ovo kako Adam "narušava" zdravlje svih poklonika u Brodu je fascinantno .On doslovno izlazi "krvavih koljena " iz arene.
Bio sam na pauzi i vraćajući se u dvoranu izlazi jedan SBTT expert i kaže gotovo je, Tomi je izgubio i sad će mali razbiti Adama i to je to .
Nisam se ni smjestio na svoje mjesto već je 11:2 za maleckog i čak i ja stolnoteniski laik posumnjam u struku i prokomentiram pa zašto ne igra Dario koji je mališu dobio prije 6 mjeseci?
I onda Adam nastupa,ljutito uzvraća na 2 i dalje kako je opisano.
. Adam, prica za sebe
, inace cemo vas oprati na forumu
. Vidi koliko je sati, a vi tek ulazite u Petrinju
Nemojte samo jos na piće otići
Pravac dvorana jer Tomiju da se zagrije treba sat i pol (ipak su to mišići iz teretane), i jos dok Adam odradi po propisima zagrijavanje (ne za drugačije, propisi su propisi)... Ne znate vi za moje brzinsko zagrijavanje u dvije minute
Oštro i u glavu na prvu Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.