Pozdrav još jednom,
ponajprije zahvljujem se na ohrabrujućim i lijepim rječima za ekipu u kojoj igram i mene samog. Lijepo ste me ishvalili i proslavili na forumu...
Sve što ste napisali za dečke iz IGEE stoji, dečki se bore, skaču i pošteno ginu za svaki poen, pa se im/nama to vratilo u prošlom meču. Evo moram reći da mi je drago što su dečki pokazali ove sezone (mada ja to znam i od prije) što znaju i mogu, a vjerujte mi na riječ da će on imati još što šta za reći, mogu jedino žaliti da Martin nije bio prošle sezone kod nas nego je bio u klubu kod Ređepa, što je bilo dobro za njega u jednom smjeru ako gledamo ali u drugom mogao nam je pomoći u superligi na poziciji trećeg i možda bi sad bio na drugom podforumu, ali to još uvijek spada u rubriku što bi bilo kad bi bilo.
Martin je po meni trebao dobiti i toliko već spomenutog Lončara, meč je bio li la do trenutka kad je Martin zahvatio rub stola sa noktom i bio na taj način ozljeđen te nije mogao pružiti maksimum, a Lončaru je već gorjelo u 4. setu jer je vodio Martin do tog trenutka.
Horvat je morao i trebao dobiti Samca po prikazanoj igri u prva 3 seta, sad bi već manje više sve bilo gotovo jer bi mi trebali doma dobiti dvije partije, što opet s moje strane je puno bolje jer ćemo se sad doma boriti s njima za prvo mjesto i morati dati 120% da ih opet dobijemo. Sjećam se da sam jednom igrao na turniru (neki TOP 12) i dobio favorite pa mi je trebalo za prolaz xyz poena, na kraju sam legao 3-0 u tom meču i nisam skupio xyz poena i ostao bez polufinala cini mi se. Tak da nema više tih kalkulacija, treba pobijediti i zdravo.
Vaša konstatacija za mene da igram ponovno superligu stoji, ja osjećam i znam da mogu odigrati još sezona u najvišem rangu i to zahtijevam i od sebe, ali za početak treba dobiti meč/utakmice koje su pred nama, počevši odma od sljedećeg kola. Što se tiče prošle godine superlige moram priznati da mi je trebala polusezona da se malo priviknem ponovno na loptice i samu igru u superligi, no zato sam u drugom dijelu odigrao briljantno i imao stvarno velikih pobjeda koje su mi dale puno samopouzdanja za dalje i da još više želim ponovno igrati u superligi jer imam osjecaj da moramo pokušati ostati jedne sezone u najvišem rangu a ne da cijelo vrijeme idemo gore dole, kao što je to bilo u mojim ranijim klubovima za koje sam igrao a skoro uvijek došao iz 2 lige, znači liga je bila izborena što je pošteno.
Lončar je odličan igrač, veliki borac ali vrijeme ga gazi polako i to bi svi mi mlađi, jel sam ja još mlad sa 28? trebali iskoristiti, evo vidite ja nisam, ali zato sam kriv potpuno sam.
Sezona je još duga.... Bome to je istina, tek je prvi derbi za nama, a za Igeu mora ući pod kožu da svaki meč igra kao da je Podravka i moramo biti nabrušeni i protiv svih osim možda klinaca iz Petrinje budimo realni.
Evo još jednom hvala na lijepom mišljenju kojeg imate o meni i nadam se da ćemo se već negdje i vidjeti na utakmicama....