3. Otvoreno prvenstvo grada Paga (Pag, 24. - 26.08.2012.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 3. Otvoreno prvenstvo grada Paga (Pag, 24. - 26.08.2012.

PostPostao/la tomi » 27 kol 2012, 21:00

Evo da se i ja javim na forumu malo.. Nisam bio pri internetu tamo, preko mob-a mi je bio slab signal ali na vrijeme sam obavjestavao stjepana tako da informacije su stizale uzivo..

Prije svega bi se zahvalio bernardovoj mami koja se potrudila oko nas, i sa smjestajom i sa hranom.. Docekani smo kao pravi gosti i svaka cast na trudu. Bilo nam je dobro, lijepo i kupali smo se i zabavljali kao pravi prijatelji.. Mogu pohvaliti decke, jer su zaista dali sve od sebe, a rezultati su takvi kakvi jesu.. Ovaj puta su bili odlicni, mozda iduci put nece biti tako, ali niko im nece zamjeriti ako ponove ovakav trud i volju za pobjedama..

To je ono sto ja trazim od njih.. Trud, i zelja za pobjedom.. A rezultat ce doci.. Ponekad je potrebna i sreca.. Sto nas je zaista ovaj puta pratila. Zdrijeb su najbolje iskoristili fico i jopa u juniorima.. Otvorilo im se da jedan od njih uđe u polufinale i to se dogodilo..

Sve u svemu, skoro smo ficu udali u kaliforniju, malo je falilo ali beky (bernard) ga je u zadnji cas sprijecio i rekao da on mora i dalje osvajati pehare u stolnom a ne pobjeci u Ameriku..

Inace Filip Jurkovic zvani Fico, vise nije fico vec je dobio novu titulu! Čoksi... Necu reci zbog cega, ali to on dobro zna.. :))

Eto pohvala za decke i dalje nastavljamo trenirati i raditi pa sta bude..

pozz forumasima ;)
tomi

PostPostao/la ttp » 27 kol 2012, 21:45

Kako su prošli iz Graničara ? Znam da su i oni išli, ali ne znam u kojoj kategoriji, i tko je sve igrao...

Čoksi se ženi... :P ;) . Htjeli smo doček organizirati, ali nismo se uspjeli organizirati. No, ako u Dugom Selu bude koja medalja, pozivam sve kod mene na specijalitete: som ispod peke uz lički krumpir, piletina na 4 načina s umakom od gljiva, deverika na roštilju ili gamberi na savski način. A nakon toga, šamrolne, domaće...

Sve u svemu, ponajprije čestitam Tomiju na vožnji, svaka čast, tako mlad, a tako dobro vozi. Mislio sam da ćete malo zalutati :D Ajd Tomija još mogu zamisliti u autu, navikao sam, ali da boška vidim, smješno bi mi bilo... ja sam položio kod Adama i Tomija, a boško sad još mora kod mene, ipak sam ja u zg-u polagao :)) ;)

Neka ste se lijepo proveli. Put u Pag je naporan, i košta dosta, ali sve to vrijedi kada se iskoristi maksimalno :) .
ttp

PostPostao/la stjepan » 27 kol 2012, 22:02

Tomi, prvo - najvažnije da ste se vi sretno vratili u Brod, %%- drugo - čestitke svima za super rezultate, ^:)^ treće - vidim, bilo je tu štošta, sve nešto u zagonetkama :-? i četvrto - ni riječi o "zrćetini" ... :lol: :))

Dario, prvo - gdje kupuješ soma, deveriku i ostalo, nemoj reći da sam upecaš ? :p drugo - počni štedjeti jer će ti za sve pobrojano trebati puno love budući "obrtnici" uvijek ponešto ulove (medalju, pehar) za razliku od tebe i tvojih pecaroških priča, x_x treće - malo sam se raspitao i još te nitko nije vidio da voziš :)) i četvrto - slažem se da se Pag isplatio i iskoristio maksimalno. :-bd
stjepan

PostPostao/la stjepan » 27 kol 2012, 22:08

Inače, Tomi, dobio sam fotke s Paga, ali za sada ih ne mogu koristiti. Ova gdje su Fićo i Jopa s peharima je golema, 4 megabajta, učitava mi je i otvara pola sata jbg. Ove dvije s Jopom na proglašenju i dodjeli pehara kod kadeta ne odgovaraju mi po dimenziji, okomita nikako, a vodoravna je preuska. Pokušat ću to malo iskrojiti i preurediti, ali ne mogu prije četvrtka. Dotad će stajati ova stara iz arhive.
stjepan

PostPostao/la ttp » 27 kol 2012, 22:21

Čekam Tomija da potvrdi kakav je som bio... Inače, soma 5,5 kg sam upecao zahvaljujući vašem imenjaku, predsjedniku Nove lige, mjesto i mamac ne odajem... to tako ide kod ribiča (da nam se ne zauzme teren) ;)
Mnogima sam poslao slike, pitajte Dalibora da vam pokaže sliku :D . A za deveriku može sportikus potvrditi.
O vožnji nećemo hehe :mrgreen: ... tek sam lamelu spalio :-ss
Ne znam pročitati, jel se Nagy, čita Nagi ili Nađi, prije ovo prvo :|
ttp

PostPostao/la stjepan » 28 kol 2012, 16:09

Pod naslovom "Odlično otvaranje sezone", SBplus portal je dana 28.08.2012. objavio članak o nastupu naših igrača na 3. Kupu grada Paga. Članak možete pročitati na donjem linku.

Odlično otvaranje sezone (SBplus portal, 28.08.2012.): http://www.sbplus.hr/slavonski_brod/spo ... fault.aspx
stjepan

PostPostao/la tomi » 28 kol 2012, 20:02

ttp kad smo kod soma, moram ti reci da je bio ukusan.. a sada da li si ga ti upecao i gdje to je vec malo sumnjivo.. mjesto gdje pecas je sigurno www.pijaca-ribarnica.com :D hahah moram te malo zezat...

Ovaj Nagy se cita valjda Nađi..

O zrcetini ni traga ni glasa.. :roll:
tomi

PostPostao/la stjepan » 28 kol 2012, 23:28

Evo copy/paste izvješća s 3. Kupa grada Paga objavljenog na web stranici HSTS-a:

[HSTS web stranica]
Dva naslova otputovala u Ljubeščicu

Proteklog vikenda je na Pagu odigrano 3. Kup Grada Paga na kojem je nastupilo 147 natjecatelja iz 33 hrvatska kluba. Najuspješniji na turniru su bili predstavnici STK Ljubeščice, koji su osvojili dva naslova i to Leon Šantek u konkurenciji najmlađih kadeta te Leona Šantek u konkurenciji mlađih kadetkinja. Igralo se u osam pojedinačnih i osam ekipnih konkurencija. Sve sudionike natjecanja s čuvenom paškom janjetinom počastio je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, dok je predsjednik HSTS-a Zaltko Pospiš bio sjajan domaćin s vrhunskim pripremljenim odojkom.

Leon Šantek je uvjerljivo slavio u konkurenciji najmlađih kadeta pobijedivši u finalu člana Svetog Lovreča Karla Johannesa Antolovića 3:1 u setovima. Treće mjesto su podijelili član HASTK Mladost Iskona Ivor Ban i GSTK Zagreba Lovro Zovko. Leona Šantek je slavila u konkurenciji mlađih kadetkinja pobijedivši u završnom obračunu članicu Dugog Sela Anu Murat 3:0 u setovima. U polufinalu Šantek je bila bolja od Mladostašice Petre Juriše 3:1 u setovima, dok je Murat izbacila bivšu klupsku kolegicu, a sada članicu Svetog Martina Petru Bulić istim rezultatom. U konkurenciji najmlađih kadetkinja slavila je Mladostašica Nika Sušac koja je vrlo osvojila turnir bez izgubljenog seta. U finalu je Sušac bila bolja od Lee Brnić (Sveti Jakov) 3:0 u setovima. Treće mjesto su podijelile Zara Ilić iz Samobora i članica Mošćenica Lucija Dankić. U konkurenciji mlađih kadeta pobjednik je bio član zadarskog Donata Filip Miljatović ispred Jakova Tice iz zagrebačkih Remeta. Miljatović je finalni susret riješio u svoju korist rezultatom 3:1 u setovima. Treće mjesto su podijelili Marko Lovrek (MSTC Čakovec) i Matej Lacković iz zagrebačkog Tisa. U konkurenciji kadeta najbolji je bio član Obrtničke škole Brod Josip Arbanas koji je bio vrlo siguran tijekom cijelog turnira. Arbanas je u finalu bio bolji od Mašana Sredanovića (MSTC Čakovec) 3:0 u setovima. Najveći otpor na turniru Arbanasu je u poluzavršnici pružio Luka Martinek (Dugo Selo) koji je poražen 2:3 u setovima. S Martinekom je treće mjesto podijelio Sredanovićev klupski kolega Ivan Lovrek. Kod kadetkinja slavila je članica zadarske Jadere Matea Ombla koja je s 3:0 u finalu bila bolja od Zabočanke Klare Cakol. Treće mjesto su podijele mlađe kadetkinje Andrea Pavlović (Sveti Jakov) i Ana Murat. U konkurenciji juniora medalje su se dijelile između članova Obrtničke škole Brod i Splita. Pobjednik je bio Vedran Bakač (Split) koji je u finalu nadvisio Filipa Jurkovića (Obrtnička škola Brod)3:1 u setovima. U poluzavršnici gledali smo klupske obračune u kojima je Bakač nadvisio Josipa Mustapića 3:1 u setovima, dok je s 3:2 u setovima Jurković bio bolji od Arbanasa. U konkurenciji juniorki slavila je članica Dr. Časla Ana Švarc ispred Zabočanke Klare Cakol. Švarc je slavila u finalu s 3:1 u setovima. Cakol je napravila i najveće iznenađenje na turniru pobijedivši u poluzavršnici Paolu Markati 3:1 u setovima. S Cakol treće mjesto je podijelila Zadranka Matea Ombla.

U ekipnom dijelu natjecanja, koje je bilo revijalnog karaktera, nastupilo je 25 ekipa u pet konkurencija. Pobjednici su bili Donat Zadar (juniori), Dr.Časl (juniorke), Dugo Selo (kadeti), Varaždin (kadwetkinje) i Tis (mlađi kadeti).

A evo i linka na originalni članak.

Dva naslova otputovala u Ljubeščicu (www.hsts.hr) - 28.08.2012.: http://www.hsts.hr/Vijesti/ljubeica-osv ... -pagu.html
stjepan

PostPostao/la stjepan » 28 kol 2012, 23:39

Također nismo čuli kakva je bila ta čuvena paška janjetina od gradonačelnika u subotu te odojak od HSTS presidenta u nedjelju ? Molim sudionike da se izjasne.

I nije rečeno da je pehare uručivao naš proslavljeni nogometaš Dario Šimić ... Sve moram sam otkrivati. :)]
stjepan

PostPostao/la tomi » 29 kol 2012, 18:05

Da. Urucio je pehare u nedjelju nogometas Dario SImic.. A od janjetine nismo okusili ni j.. tako da vam ne mozemo reci kakva je bila..heheh
tomi

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2012./2013.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.