Prije svega bi se zahvalio bernardovoj mami koja se potrudila oko nas, i sa smjestajom i sa hranom.. Docekani smo kao pravi gosti i svaka cast na trudu. Bilo nam je dobro, lijepo i kupali smo se i zabavljali kao pravi prijatelji.. Mogu pohvaliti decke, jer su zaista dali sve od sebe, a rezultati su takvi kakvi jesu.. Ovaj puta su bili odlicni, mozda iduci put nece biti tako, ali niko im nece zamjeriti ako ponove ovakav trud i volju za pobjedama..
To je ono sto ja trazim od njih.. Trud, i zelja za pobjedom.. A rezultat ce doci.. Ponekad je potrebna i sreca.. Sto nas je zaista ovaj puta pratila. Zdrijeb su najbolje iskoristili fico i jopa u juniorima.. Otvorilo im se da jedan od njih uđe u polufinale i to se dogodilo..
Sve u svemu, skoro smo ficu udali u kaliforniju, malo je falilo ali beky (bernard) ga je u zadnji cas sprijecio i rekao da on mora i dalje osvajati pehare u stolnom a ne pobjeci u Ameriku..
Inace Filip Jurkovic zvani Fico, vise nije fico vec je dobio novu titulu! Čoksi... Necu reci zbog cega, ali to on dobro zna..
Eto pohvala za decke i dalje nastavljamo trenirati i raditi pa sta bude..
pozz forumasima

Ajd Tomija još mogu zamisliti u autu, navikao sam, ali da boška vidim, smješno bi mi bilo... ja sam položio kod Adama i Tomija, a boško sad još mora kod mene, ipak sam ja u zg-u polagao
.
drugo - čestitke svima za super rezultate,
treće - vidim, bilo je tu štošta, sve nešto u zagonetkama
i četvrto - ni riječi o "zrćetini" ...
drugo - počni štedjeti jer će ti za sve pobrojano trebati puno love budući "obrtnici" uvijek ponešto ulove (medalju, pehar) za razliku od tebe i tvojih pecaroških priča,
treće - malo sam se raspitao i još te nitko nije vidio da voziš 
![On the phone :)]](./images/smilies/100.gif)