Eto, nove rang liste su izašle, malo sam češće ovih dana išao na hsts jer sam očekivao da će Alen to objaviti...
Plasmani su takvi kakvi jesu. Moja ukupna ocjena je da je moglo i bolje, većina je pala, ipak je previše turnira propušteno, i par kikseva kod juniora (BJE, ali Joap i Pudic su napravili lijep iskorak. No, plasman je, po meni, manje bitan u starijim kategorijama, juniori, seniori. Kod mlađih, Jopa je i super napredovao, s obzirom što vecina igraca igra vise turnira odnosno stariju kategoriju (nego u kojoj jesu), tako da su tu u velikom plusu. Za seniore, nije to stvar nikakvog prestiža, jer tu je rang lista najmanje realna, no meni je to bitno ponajviše jer mi omogućava više nastupa na turnirima, odnosno mečeva zbog boljeg ždrijeba. Sad mi je krivo što na PH u Puli nisam dobio nijedan meč, jer bi to bili ogromni bodovi, pa sam se možda i mogao ugurati na top12 ako bi bilo i odustanaka. Mataija ovu godinu ne igra, pa je to jedan manje... Frane i Marin dosta dobro stoje, i ako dode do njih sigurno ce ici, jedino ako ih ne uspijem nagovoriti da je Frani bolje da se priprema za kolokvij, a Marinu za Državnu maturu...
Zato mi je sada cilj zaigrati na master turniru, gdje nastupaju prvih 16 igraca s rang liste. (ako sam dobro pretpostavio ?), i tu me zanima hoce li biti 4 grupe po 4 igraca, ili opcija koju bih ja jako volio, 2 grupe po 8 igraca...
Stjepane, ako smijem dati prijedlog, ne dajte Marku čvarke, sakrijte ih sve dok ne položi vozački, eto nek mu to bude poticaj da ne mora uzimati dodatne sate kao neki