4. kolo (27.11.2010.)

Moderator/ica: stjepan

4. kolo (27.11.2010.)

PostPostao/la stjepan » 24 stu 2010, 08:43

Već smo pomalo zaboravili na Drugu ligu, na Vukovar i Osijek, nakon kojih je uslijedila petotjedna pauza za OŠB. Ali evo teče već četvrti tjedan te pauze i pomalo se približavaju nova iskušenja. U subotu 27.11.2010. godine 2. HSTL - istok nastavlja se utakmicama 4. kola u kojemu su slobodne brodske ekipe OŠB i Graničar koje se mogu u miru pripremati za 5. kolo koje slijedi tjedan dana kasnije u Brodu. Ujedno ćemo pozorno osluškivati što će se događati u 4. kolu u kojemu se sastaju:

ŠENKOVEC - VUKOVAR '91.
MIHOVLJAN - OLIMPIJA ID
PODRAVKA - MLADOST
MSTC NOSTRO - KUTINA

ŠENKOVEC - OLIMPIJA ID
MIHOVLJAN - VUKOVAR '91.
PODRAVKA - KUTINA
MSTC NOSTRO - MLADOST

Dosta zanimljivo kolo s nekoliko vrlo jakih i neizvjesnih mečeva. Od 3 do sada neporažene ekipe (Kutina, Olimpija i Podravka) barem će jedna pretrpjeti prvi poraz jer se međusobno sastaju Podravka - Kutina. Prognoziram 2 poraza Mihovljana (protiv Olimpije i Vukovara) i 2 poraza Nostra (protiv Kutine i Petrinje), također i 2 pobjede Olimpije (protiv Mihovljana i Šenkovca). Neizvjesnosti bi trebalo biti u mečevima Šenkovec - Vukovar (prednost bih dao Šenkovcu, ali jako malu) te Podravka - Mladost (prednost dajem Podravki). Derbi kola svakako je meč Podravka - Kutina, tu ne dajem prednost nikome, ako to Kutina prođe, kandidirati će za prvaka lige.
stjepan

Re: 4. kolo (27.11.2010.)

PostPostao/la ttp » 24 stu 2010, 13:41

Mislim da će u meču Kutina - Podravka odlučivati par. Realno, Kutina bi trebala na njihovom trećem igraču dobiti dvicu, ako dobiju i par, netko će, vjerujem, dobiti Belića ili Lončara...

Isto tako se nadam kada mi budemo igrali, dvica na njihovom trećem igracu, daj bože par da dobijemo, a jedan meč protiv Lončara ili Belića dajem sebi za zadatak, da ne kažem obavezu... Ako ne bude, izgubit ćemo, oni zasluženo pobjediti i dobro...
Isto tako ako dobijemo par protiv Šenkovca, teško da će Barić i Jurinec svaki po dvicu imati, ako uzmemo npr. da na njihovom trećem igraču radimo dvicu.. Iako vrlo teško da Jurinec može dobiti naša dva igrača.
A i Barić nije nepobjediv... Ivan igra odlično na obranu. Ja isto obožavam protiv obrane, no ipak Barić nije klasična obrana, napada dosta... No, tko mu to odbloka u duboki bekhend da mora zapiliti, ona se lakse igra.... i to dosta...

A u meču Vukovar- Šenkovec, dajem blagu prednost Vukovaru... isto će par odlučivati. Barić radi dvicu, iako sa Tomićem će biti li-la... Prognoza je izrečena... čeka se subota.
ttp

PostPostao/la tomi » 24 stu 2010, 14:08

Dosta zanimljivo je ovo 4. kolo... nekako mi se cini da ima dosta podjednakih meceva između ekipa, podravka-kutina (da li ce pobjediti mladost ili iskustvo, vjerovatno tko dobije par da ce i pobjediti), šenkovec i vukovar isto po meni podjednaki mec gdje ce odlucivati isto par, ali ne mora znaciti tko dobije par da ce i pobjediti... isto tako podravka i mladost gdje dajem blegu prednost podravci ali mladost petrinja je iskusna ekipa i bit ce zanimljivo to prognozirati...heh... Olimpija je ekipa iznad svih, mislim da ih nitko ne moze iznenaditi osim ako ne budu u full sastavu sto mislim da nece riskirati kao prosle godine... Vidjet cemo rezultate ali evo moje prognoze svih parova:

ŠENKOVEC - VUKOVAR '91 X2 (heheh salim se... stavljam 2 na vukovar)
MIHOVLJAN - OLIMPIJA ID 2 (mislim da je to vrlo izvjesno)
PODRAVKA - MLADOST 1 (dobra borba ali prednost dajem podravci)
MSTC NOSTRO - KUTINA 2 (kutina je duplo bolja ekipa)

ŠENKOVEC - OLIMPIJA ID 2 (baric neporazen igrac lige zasada, ali ne zadugo)
MIHOVLJAN - VUKOVAR '91. 2 (vukovar ima vece sanse)
PODRAVKA - KUTINA 2 (ovo je ipak vikend gostiju, kutina puca na sami vrh)
MSTC NOSTRO - MLADOST 2 (ipak je nostro kanditat za ispadanje)

Evo ovo je bilo ukratko iz emisje 1X2 obratite nam se i iduci puta po sms (2,24kn)
hehehhe...pozdrav svima
tomi

PostPostao/la ttp » 24 stu 2010, 14:19

Čitajući po ovome što si riječima opisivao, reklo bi se da si neodlučan, bez mišljenja, ili izraženog stava...
Kažeš jedno, a onda napišeš ali... haha. No, pretpostavljam da je to bilo retoričko pitanje kako bi ostavio čitača u nedoumici, zaintrigirao....uspjelo ti je.... no, konačno da si i ti prognozirao, znači 7 dvica, i jedna jedinica... daješ prednost gostima....
ttp

PostPostao/la tomi » 24 stu 2010, 14:31

naravno htjeo sam govoriti kao vidoviti milan "reći sve, a u biti nista" hahahaha... nadam se da mi je poslo za rukom..hiihhiih... ali eto prognozirao sam direktno... naravno da sam dao prednost gostima... ipak to nije nogomet.. :lol: :D
tomi

PostPostao/la stjepan » 28 stu 2010, 20:13

Pogodio sam praktično sve rezultate, po meni nije bilo iznenađenja u ovom kolu, no, evo svih rezultata pa prosudite sami:

ŠENKOVEC - VUKOVAR '91. 4:2
MIHOVLJAN - OLIMPIJA ID 0:4
PODRAVKA - MLADOST 4:2
MSTC NOSTRO - KUTINA 0:4

ŠENKOVEC - OLIMPIJA ID 0:4
MIHOVLJAN - VUKOVAR '91. 3:4
PODRAVKA - KUTINA 4:2
MSTC NOSTRO - MLADOST 1:4

Dvije "metle" Olimpije ID, u derbiju neporaženih Podravka je dobila Kutinu 4:2, a istim rezultatom i Petrinju. Kutina je udijelila "metlu" Nostru, a samo malo milostivija prema Nostru bila je Petrinja. Vukovar je dobio Mihovljan sa 4:3 nakon što je Mihovljan vodio sa 3:1 poslije para (info od Franje Flaca) ! Moramo se dobro pripaziti u subotu. Sada je na vrhu Kutina sa 6/1, ali i 2 meča više odigrana, zapravo su pravi lideri Olimpija ID i Podravka koji su sa po 5/0 jedini neporaženi. Na dnu su sa po 0/5 "zabetonirani" Graničar i Nostro pri čemu je Nostro dobio samo 2 pojedinačne partije u 5 utakmica. Čini se da će njihov meč u zadnjem kolu odlučivati o ostanku jer su to izgleda ipak 2 najslabije ekipe. Sve ostale ekipe imaju po najmanje 2 pobjede, OŠB i Vukovar imaju po 2/3, Mihovljan ima 2/5 itd. Kompletna tablica nakon ovoga kola je na našem webu.
stjepan

PostPostao/la ttp » 28 stu 2010, 21:21

Pa Podravka je u nezgodnijoj situaciji od Osijeka, pretpostavljam da znate svi zašto, ne moram ni spominjati jer se zna, ali ako se ne zna za one koji ne znaju pa da i oni budu oni koji znaju, a da oni koji znaju ostanu i dalje oni koji znaju, a to je da Podravka nije igrala sa OŠB-om :D . Hehe, malo se šalim sa pisanjem :P , ali se ne šalim sa ovim :!: .
Kutinjani neka se pomole, jer ih mi možemo vratiti u život !!! :mrgreen:

Za Mladost Petrinju nije igrao Ivković.
Za Nostro nije igrao Kučević jer je, valjda, dobro mislio da nema šanse… Baš me zanima hoće li igrati protiv nas :? 8-)
Podravka i Kutina su vodili veliku bitku. Nakon što je Frane dobio Lončara, i par, Marin ispušta vodstvo protiv Belića od 9:6 u 4. setu. I Damir ispušta vodstvo od 1:0 i 8:2 protiv Jurašića. Netipično za njega, ali događa se… Setovi su kratki, i vrlo lako se sve okrene.
Prava bitka je bila između Vukovara i Mihovljana, kao što je Stjepan rekao za vodstvo nakon para, nakon 3:1, Bujan igra protiv Tomića, i u petom setu ima 3 meč lopte za konačnih 4:1, na sreću , to se ispušta, da bi još drama bila u 7 meču između Šverera i Matoteka, gdje Šverer dobiva u 5 setu. Mislim da je gubio 8:6, ali u to nisam siguran :)
Realno, Nostro i Graničar odskaču nisko, mi smo u boljoj poziciji od Mihovljana. Znači, ako dobijemo Mihovljane što niže je moguće, 4:0, 4:1, i tada još imamo šansu protiv Šenkovca … Nostro naravno. Onda smo mi više-manje sigurni, te nam to otvara šanse da budemo bolje plasirani od Graničara, Nostra, Mihovljana, Vukovara te nas stavlja u ravnopravnu borbu protiv Šenkovca i Mladosti…

No, prerano je za kalkulacije, bit ćemo pametniji nakon subote kada će se stvari raščistiti… Zato, idemo dati sve od sebe, glave uozbiljiti, odraditi kako mi to najbolje znamo !
(Pod glave uozbiljiti posebno mislim na sebe, bez mijenjanja reketa….)
U dobroj smo formi što smo pokazali u prijateljskoj utakmici u Osijeku protiv prvoligaša ;) . Ivan Garić dosada pokazuje da se može boriti sa nama :D .
Društvo, toliko od mene. Pozdrav. Nadam se da nije bilo predugačko i dosadno hehe
ttp

PostPostao/la stjepan » 28 stu 2010, 23:44

Lijepa analiza, kao da sam je ja složio hehe :P Ni predugačko, ni dosadno, a ni post "nije popapala maca" kao što ti se znalo događati ... :lol:
stjepan

PostPostao/la ttp » 29 stu 2010, 00:10

Hehehe. Hvala. Učim od najboljih. No, da stvar bude smješnija, dogodilo se nakon otprilike pola napisanog posta klik " popacala maca post"... ali rekoh nema problema, išao sam nakon svakih par rečenica copy paste, kad ono nema zalijepi/paste :o . Ah, ne valja kompjuter... mislim, to sam svladao copy-paste :lol:
ttp

PostPostao/la tomi » 29 stu 2010, 14:41

dva moja promasaja kutina protiv podravke i vukovar protiv senkovca... Mislim da je vise sanse imala kutina da pobjede podravku nego vukovar senkovec... ali eto, iskustvo je pobjedilo...
tomi

Sljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.