evo i mog malog osvrta na meceve... Mislim da smo svi jucer igrali dobro sve meceve osim para u prvom mecu. Ivan i ja ne funkcioniramo najbolje sto je i trener primjetio i promjenio... Evo kako vam to ide kod nas.. stalno vjezbamo par ja i ivan i onda dodje mec igramo u paru ja i smuda (zadnji put smo igrali skupa mislim prosle godine u ligi na jednom mecu) i pometemo senkovca u paru. Kod nas je logika da nema logike ili ti pravilo da nema pravila... i de sad budi pametan...
Prvi mec po meni smo mi bili blagi favoriti, najvrijednija je pobjeda bila dabica nad bujanom i to je bio kljuc pobjede... ja sam samo dovrsio posao..
Drugi mec po meni senkovec blagi favorit, mi smo iskoristili domaci teren i publiku tako da smo dobili tu utakmicu... Kljuc partije je bio par i moja pobjeda protiv jurineca.. Dvije rutinske pobjede protiv njihovog 3. igraca i stvar rijesena...
Ovim putem se zeli zahvaliti publici na podrsci i svaka im cast... al su me malo razocarali moji najmlađi navijaci dinamovci,

slabi su mi bili...heheh....
I da.. Mata avion je par puta poletio

i jednom je uspijesno sletio, a kasnije dobijem poen na zicere... ajoj.... haha ne znam ni sam kako sam ga uspio dobiti ali dobro

... dizem zicere i jurinec mi zabija i onda se odlucim preuzet njegov zabijeni zicer i uspijem pogoditi

i nakon toga jos dva spina povucem i dobijem poen....uhh koja drama...