3. Otvoreno prvenstvo grada Paga (Pag, 24. - 26.08.2012.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 3. Otvoreno prvenstvo grada Paga (Pag, 24. - 26.08.2012.

PostPostao/la Mata » 23 kol 2012, 11:28

Sretno dečki!

Po svemu sudeći trebalo bi biti uspješno.Koliko čitam bit će janjetine,prasetine dok bi se "šef stručnog štaba" mogao nasladiti i "zrćetinom" 8-}
Mata

PostPostao/la stjepan » 24 kol 2012, 07:33

Ekipa je već jutros krenula put Paga odnosno Sabunika gdje će biti smješteni. Dobro je izbjeći pokoji sat puta s najvećim vrućinama...
stjepan

PostPostao/la stjepan » 25 kol 2012, 12:50

Stigle prve vijesti s Paga od coacha Tomija:

Jopa (The Car) uzeo 1. mjesto u skupini i siguran je u četvrtfinalu bez pretkola. Skinuo je nositelja grupe Morića koji je i 2. nositelj turnira s 3/2 u setovima i preuzeo njegov ždrijeb što mu daje realne šanse za polufinale. Ostalu je dvojicu (Mijatovića i Granića) dobio s 3/0.

Filip Jurković je također prošao grupu kao drugi, ali je također mogao napraviti iskorak kao i Jopa. Protiv 1. nositelja turnira Bakača nakon 0/2 dolazi na 2/2, ali gubi peti set. Mogao je i ne proći grupu jer je teško s 3/2 dobio Nagya tako da je onda ovo i realno, ostvario je cilj i bit će dosta bodova. Jedan drugoplasirani će biti slobodan u pretkolu i ići će direktno u ČF, dok će četvorica igrati pretkolo.

Bernard Vukovarac je izgubio sva tri meča i tako nije prošao grupu. Ima premalo treninga tako da to i nije preveliko iznenađenje. Bit će bolje drugi put, valja stisnuti s treningom.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 25 kol 2012, 19:53

Juniori konačni poredak:

1. Bakač (Split)
2. Jurković (OŠB)
3. Arbanas (OŠB)
3. Mustapić (Split)

Naši odlični ! Sutra detaljniji izvještaj.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 26 kol 2012, 11:17

U juniorskom se turniru našima lijepo otvorio ždrijeb, a oni su to maksimalno iskoristili. Uz to su i odigrali odlično. Fićo i Jopa su prošli četvrtfinale i već smo imali dvije medalje odnosno dvojicu u polufinalu. Polufinala su bila brodska i splitska. U brodskom polufinalu Fićo pobjeđuje Jopu, mislim sa 3/1 u setovima, ali nisam siguran. U splitskom polufinalu Bakač dobija Mustapića. Jopa i Mustapić osvajaju broncu, a u borbi za zlato repriza meča iz 1. skupine, Bakač - Jurković. U skupini je bilo 3/2, a u finalu mislim 3/1 za Bakača tako da se Fićo prilično iskazao.

Sve u svemu, super rezultati u juniorskom turniru. ^:)^ ^:)^ :-bd :-bd Detaljni će rezultati biti u nedjelju navečer na web stranici.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 26 kol 2012, 11:23

Odlični rezultati "obrtnika" nastavljeni su i u nedjelju na kadetskom turniru. Obojica naših igrača prošla su skupine i ušli su u glavni turnir.

Jopa je 1. nositelj turnira i u grupi se samo malo zagrijavao, 3 pobjede sa po 3/0 u setovima i 1. mjesto. Odličan je posao napravio Gavran koji je s 2 pobjede i porazom od nositelja uzeo 2. mjesto i prolazak u glavni turnir. Budući je ulazna godina kod kadeta i budući je bio trećepostavljeni u skupini, to će za njega značiti dosta značajan pomak na rang listi. Rad se vidi i na rezultatima. Očekujem daljnje informacije od Tomija nakon što završi kompletan turnir.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 26 kol 2012, 16:25

3. PAG OPEN je završio i to za igrače STK OŠB super uspješno, definitivno iznad očekivanja. :-bd Tomi se upravo javio :)]

Josip Arbanas je pobjednik kod kadeta, u finalu je dobio iznenađenje kadetskog turnira Sredanovića iz Čakovca koji je poskidao nekoliko favorita (mislim Vidačeka u skupini, Hreleca u polufinalu ...), Jopa je u finalu sigurno dobio. Jopa je jedini problem imao u polufinalu kada je s 3/2 pobijedio Martineka (mislim Luku) iz Dugog Sela, ostalo je super dominirao i opravdao ulogu favorita. Osvajanjem Paga Jopa će možda izbiti na 1. mjesto kadetske rang liste ili će biti tu negdje, u koji bod.

Uspješnom danu "obrtnika" pridonio je Antonio Gavran plasmanom u četvrtfinale ! To je znatno iznad očekivanja. Antonio je prošao skupinu kao trećepostavljeni, dakle, dobio je boljeplasiranog igrača od sebe, a onda je u 1/8 finala skinuo i jednog "winnera" skupine i ušao među 8. Malo je falilo da izbori i polufinale jer je četvrtfinalni meč izgubio sa 2/3 u setovima.

Tako se pokazalo da je odlazak na Pag ipak bio puni pogodak za naše. Imamo 1., 2. i 3. mjesto i još jedno četvrtfinale ! Dok se pobjeda Arbanasa nekako i očekivala (iako je konkurencija bila prilično jaka - 8 igrača iz kadetskog TOP-12), još su tri rezultata znatno nadmašila očekivanja, a to su Fićino finale kod juniora (uz odličan otpor u 2 poraza od Bakača) :ymapplause: , zatim Jopina bronca kod juniora (jedini kadet u juniorskoj završnici) :ympeace: te Gavranovo četvrtfinale kod kadeta (a zamalo i polufinale). \m/

Bernard Vukovarac je rezultatski podbacio, ali prekasno je počeo s treningom da bi mogao nešto više napraviti na juniorskom turniru državne razine. Šteta, jer bila je dobra prilika za dobar rezultat budući turnir nije bio prejak. Sve u svemu, čestitke svima na stvarno sjajnim rezultatima, kako igračima, tako i treneru, vozaču, vođi puta i "katici za sve" Tomiju ! Dečki ostaju na spavanju i vraćaju se sutra (ponedjeljak) ujutro. Kad se vrate u bazu u Sabunikama, očekujem detaljne rezultate i fotke koje ću onda staviti na web stranicu.
stjepan

PostPostao/la ttp » 26 kol 2012, 22:22

Na prvom su službenom natjecanju iz kalendara HSTS-a nastupili sa četvoricom igrača i ostvarili čak tri pobjednička postolja te jedno četvrtfinale nadmašivši i najoptimističnija očekivanja svih u klubu

Ja sam to znao :p ;)) . Iako sam danas došao kući deprimiran je sam razbijen u badmintonu, ali eto barem sam čuo dobre vijesti... I dalje ne vjerujem da Tomi nije ni osjetio janjetine ni odojka, ali zato je zrćetine bilo 8-). Čestitke i ovim putem svima. Kao sparing partner tijekom ljeta, zaslužio sam po jednu čokoladu od svakog, znači 3 čokolade ću dobiti :) :P . No, nema odmora, Dugo Selo samo što nije... valja tu potvrditi... ;)
ttp

PostPostao/la stjepan » 27 kol 2012, 12:39

Ne znam što je bilo od "zrćetine", Tomi me je samo izvještavao o rezultatima, a to nije spominjao. :-? No, tko zna, dečkima se izgleda svidjelo pa su ostali i danas, vraćaju se tek popodne. :p

Za čokolade se slažem, zaslužio si, a slažem se i za Dugo Selo, tamo će konkurencija sigurno biti jača jer je i koeficijent duplo veći nego na Pagu.
stjepan

PostPostao/la sportikus » 27 kol 2012, 15:09

Bravo dečki, :ymapplause: dobar početak, a sad će još malo i kraj sezone, trebalo bi stisnit , 6.mj samo što nije :p

Samo naprijed! \m/
sportikus

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2012./2013.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.