A evo i utisaka iz prve ruke od viceprvaka turnira Darija, iz njegovog kuta gledanja:
[ttp]Kod seniora su u donjem dijelu igrali Tomić i Domacc 3:1, odličan otpor Domca, izvrstan meč.
Zatim je Tomić dobio 3:1 Đerđa. Ja sam igrao sa Jularićem i Cikojevićem. Iako sam dobio 3:0, svaki set je bio u fiksu, ovaj put je na moju stranu prešlo. U finalu protiv Tomića prvi set gubim 6:0… Bespomoćno se osjećam,ubija me svojim razornim spinovima, prvi set na 5, drugi na 9. Zatim dolazi Sefo, i počinje navijati za mene i dijeliti savjete. Vraćam se, dobivam 3. i 4. set. I peti set je bilo 7:7, zatim 9:7 gubim, stižem na 9:9 i ne znam zašto uzimam time-out, 10:9 za mene, gubim taj poen kao i sljedeća dva poena. Usprkos meč lopti uopće mi nije krivo zbog poraza, zasluženo je Igor dobio, čestitam. Sličan meč rezultatski kao u Vukovaru, ali velika razlika u stilu igre, uopće nisam igrao obranu, osim u prva dva seta. Zahvaljujem Sefi što me vratio u život i navijačima na podršci. Moglo se vidjeti dosta lijepih mečeva na turniru. Parovi su bili dosta izjednačeni, Antonio i ja ispali opet (treću godinu zaredom) u četvrtfinalu. Turnir je bio u ugodnoj atmosferi. Organizatori su bili jako gostoljubivi. Pozdrav svima.
[/code]