Zahvaljujem prvo na podršci mcs-u, sretno nije pomoglo hheh. Poznajemo li se ? vjerovatno da, može neka informacija !?
Slažem se za ovo u vezi Belića. No, sa njim i nisam igrao obranu, već napad, blok sa bekhendom, travom po njegovom softu itd...
Mislim čak da sam imao veću šansu protiv Mihe Simovića da se nisam prva dva seta predao, mislio sam da nemam šanse, i nisam baš igrao kako treba. Pet set je lutrija. Bilo je 8:7, on uzima time out, i odlazi na 11. Trener mu je dao dobar savjet kod 8:7 što je mene iznenadilo, iako sam očekivao da će promijeniti nešto...
Najviše mi je žao zbog Jelića, jer 5:0 vodim, i gubim 6 poena beze veze, obranom vratim visoke lopte preko stola, non šalantno odigrano, i umjesto da onda promijenim, odigram napad, ne ja i dalje pilim po obrani, mislim krenut će me, moram pogoditi... A do 5:0 sam došao, zaradio to napadaom. I što da čovjek kaže ? Eto, nemam glavu hahah

. No, sve je to škola, bit će bolje, kada sam uzeo set protiv Mataije bio sam sretan jer ipak je on prvoligaški igrač, a ja sam do jučer bio rupa, i nisam se mogao ni nadati pobjedi, ili otporu protiv takvih igrača. Pozdrav.