Svjetsko rukometno prvenstvo - Švedska 2011.

Moderator/ica: stjepan

Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Švedska 2011.

PostPostao/la mcs » 22 sij 2011, 23:21

Necu sad reci da sam rekao da ce se to dogoditi u drugoj tekmi ŠVE-POL, Poljska je cak vodila prvo poluvrijeme i stigla do reze 13-12. Drugo poluvrijeme se sve okrece citaj (SUCI) i ŠVE laganica dobiva 4 razlike evo i nekih impresija sa b92 portala

Već posle 70-ak sekundi nastavka Šveđani su uspeli da postignu tri gola, što zbog prestrogih isljučenja, što zbog slabe igre naše selekcije. U nastavku meča Srbija je jurila vođstvo domaćina i, iako je u dva navrata i povela (18:17 i 20:19), nije mogla da slomi otpor motivisanih Šveđana.

Molim Vas da mi oprostite na srpskom jeziku prenio sam tekst kako tamo pise, tak da se ratni veteran ne uvrijedi da promoviramo srbiju, prozivio sam i ja rat, evo samo mala napomena.

Ocu reci da sam znao da ce Srbija to dobiti, evo prenjet cu i recenice moga djeda. Sutra cemo dobro odigrat prvo poluvrijeme a onda opet nastupaju suci. Taktika za sutra mora biti ovakva, treba pritisnuti odma od pocetka i drzati 2-3 gola razlike, mixati napad sa svih strana, Šveđani su jedna prosječna ekipa i mi moramo pokazati da smo i sa ovom repkom bolji od prosjeka. Necu sad dalje ispisivat romane jer cu sutra sigurno postat jos postova.... :)
mcs

PostPostao/la mcs » 22 sij 2011, 23:23

Sorry pogreska kod recenice

Ocu reci da sam znao da ce Srbija to dobiti,

Ocu reci da sam znao da ce ŠVEDSKA to dobit, ali mislim da ste svi to skuzili
mcs

PostPostao/la Mata » 22 sij 2011, 23:53

Znači ne zatvaramo temu pošto nismo izgubili od gaučosa ;)
Glupi su mi ovi komentari naših uvaženih "stručnjaka" kako je sutra najbitnija utakmica kad smo i danas znali da moramo pobijediti sve tri utakmice,znači prva slijedeća je "najbitnija" isto kao što je i današnja to bila.
Sutra treba krenuti full od prve do zadnje minute...bez preseravanja i straha od sudaca.Svjesni smo i mi,a pogotovo igrači da će biti navlakuše za domaćina no zato o tome ne treba ni razmišljati.Kad se tako uđe u meč onda se baš i daje povoda sucima da izvrše svoje nakane.

Ja sam također malo čitao komentare iz susjedstva.Kukaju na suce,međutim ima i realnijih komentara koji govore da to i nije bila baš krađa.
Nešto slično kao i mi protiv Danaca.Goluža je izjavio da su nas masakrirali iako većina nas to baš i nije tako vidjela.
Mata

PostPostao/la mcs » 23 sij 2011, 09:19

[Mata]
Znači ne zatvaramo temu pošto nismo izgubili od gaučosa

Tako je nista od zatvaranja topic-a.

Sto se tice danasnje tekme, fakat ne znam sto ce biti jer niti mi niti Švedska ne ulijeva povjerenje. Ako HRV odigra kako zna ako ce biti raznovrsna, znaci ako ce igrati svi igraci i zabiti po par golova onda imamo sanse, ako ce Lac i Vukovic pucati iz nerezonskih suteva, a ruku na srce, ne rezonske suteve moze odigrati samo Balic jer je super igrac. Mislim da u ovoj tekmi moramo najvise nada polagati u Duvnjaka, mislim da bi on mogao danas eksplodirati.

Goluza nije poslusao savjete,jer sam se ranije s njim cuo prek skype-a, i velim nek stavi Pesica na gol, da svima pokaze da je super vratar i on normlano kontra mene stavi Alilovica i poslije mi se javlja da je to namjerno napravio samo da bude meni kontra ali da je dobro ispalo, a sad ozbiljno za Matu...

Pesic cim je dosao dobio je prvi gol, ali onda 3 obrane, 2 je obranio cisto, jedna je bila stativa ali se racuna kao obrana, nakon dviju obrana odma smo napravili kontru.

Jos sam na ovom svjetskom prvenstvu zamjetio malog Matulica, mislim malog sigurno je visi od mene za dvije glave pa bi ispravnije bilo reci mladog, to Vam je ljudi ono desno krilo HRV, koji ulazi u sredinu i zabija golove sa pozicije desnog vanjskog, cisti prototip Luca Abaloa iz FRA, to mi se jako svida, juce je isto zabio takav jedan gol.
mcs

PostPostao/la Mata » 23 sij 2011, 09:35

Pa ne misliš valjda da sam ja ljut što je Pešić obranio par lopti? :o ;) ...baš mi je drago da je dobar,mada i dalje stojim kod tvrdnje da je sve do pucača. :P
Danas izgleda ne igra druga grupa već samo naša.Mi igramo u 18.00 a ostale dvije utakmice su iza 20 sati.Kako sam vidio jednu od te dvije (ili obje) će prenositi Sport 1(bivši DSF)...pretpostavljam Poljska-Srbija.Nadam se da ćemo nakon naše tekme navijati da bude remi :P
Mata

PostPostao/la mcs » 23 sij 2011, 10:07

Ma znas i sam da ne mislim da si ljut.... to je za pocetak

Jucer sam bio ljut malo ja na taj bivsi DSF jebote pokazivali su Sud - Nord kosarku, boze sacuvaj.... no necemo sad i o tome....

Danas pokazuju poljake i dance navece i ovime to potvrdujem.

Ako nasi dobe navijamo za X naravno poslije uz DSF....
mcs

PostPostao/la matteo94 » 23 sij 2011, 13:04

nisam baš podrobno pratio tekmu jučer, jer sam bio na rođendanu, al onak povremeno sam pogledo i činilo mi se kao da igramo protiv australije...igra je bila odlična, što se tiče pešića, on je golman koji može podić ekipu, znači može skupit dvije-tri obrane zaredom, ali kada krene primat golove onda ga odma treba na klupu, i kad se poslje vrati opet napravi 2-3 obrane i onda opet krene primat golove....tako to ide kod njega, promjenjiv je, zato je u zagrebu 3. golman...vidim da je ulazak pešića u ekipu malo pokrenuo alilovića koji je jučer bio skoro kao onaj stari...danas idemo po pobjedu, vjerujem da smo kvalitetnija momčad i da su naših 7 na terenu bolji od 9 šveda...toliko od mene....
matteo94

PostPostao/la boško ošb » 23 sij 2011, 14:55

da, alilović je jučer konačno bio onaj stari... skinuo sedmerac, par kontri i, što je najvažnije, šuteve izvana... također je proradila i naša vanjska linija (lacković, duvnjak, buntić...) mislim da ćemo danas bez obzira na sve ipak pobijediti švedsku... mislim da smo bolji i od njih i od sudaca, samo trebamo igrati kao jučer... moja prognoza : pobjeda s 2-3 razlike... toliko...
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la mcs » 23 sij 2011, 14:59

Zanimljiva teorija matea, meni je osobno svejedno ko brani, mozda mi se Pesic vise svida ali nema veze mozda je to sto se izvadio iz one traume u Madarskoj, ali nije bez veze bio u Vespremu, sto se tice 3. golmana u Zagrebu to je sve stvar politike i Zorana Gobca....

Sto se tice danasnje tekme i mark my words, trebamo biti bolje od njih za 2,3 gola razlike i to odma od pocetka jer ce sudenje biti...., ma vidjet cete i sami, ne mogu si jednostavno predbaciti da kaj je Jaska skocio sa krila i gadao drugi kut, svedanin ga je oderao tako da je ovaj zavrsio u reklamama i onda vidis tapsanje po ramenima Svedana, kao ono bravo super si to napravio, mrs koji sportasi.
mcs

PostPostao/la matteo94 » 23 sij 2011, 19:48

jebiga...nije išlo...ovo je klasični primjer kada čovjek nema sreće...golmani su se opet iskazali kao kjučan segment igre...naši loši, pešić bolji od alilovića....dogodilo se ono što sam mislio...u jednom trenutku nas je pešić malo podigao, da bi mi došli na 2 razlike...:(
matteo94

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.