2. turnir 27.10.2013.

Moderator/ica: stjepan

2. turnir 27.10.2013.

PostPostao/la Mata » 28 lis 2013, 21:33

Jučer se odigralo još 3. kola u 3. HL - istok.

Već je sve opisano na web stranici sa svim statistikama kao i na novoj stranici regije Slavonija zapad.

Dečki iz OŠB 2 su ostvarili jednu pobjedu i pružili žilav otpor ekipi Broda koja je glavni kandidat za sam vrh tablice.

"Tigrovi" iz ekipe OŠB Veterani su pobjedili dva protivnika i kanili su i trećeg, ali taj je bio pretvrd orah :p . Jedna anegdota od jučer. Kad smo vidjeli postave upitah stratega Stjepana :
"...što si tako postavio momčad ? " i dobijem odgovor: "...idemo u glavu, na metlu ..." :-o i kako to obično biva, Stjepan je opet bio u pravu, dobiše metlu =))
Iako moram priznati da je rezultat previsok u korist moje ekipe. Mada su veterani mogli do jedne pobjede ili čak i dvije da sam ja sebe postavio na X no nisam mogao radi sukoba interesa x_x budući da "radim" za OŠB :)] ostao sam na klupi :ymdaydream:
Mata

Re: 2. turnir 27.10.2013.

PostPostao/la tomi » 28 lis 2013, 23:14

E moj mata slabi su ti tvoji igraci, pogotovo onaj Dabic, nista ne slusa kako treba :P
tomi

PostPostao/la tomi » 28 lis 2013, 23:16

Moram pohvalit moje decke, pogotovo u prvom mecu gdje smo u jednom trenutku se nadali da cemo poderat stk brod, ali falilo nam je malo srece i iskustva. U svakom slucaju, ova liga im je po mjeri i mogu puno dobit igrajuci s ovakvim igracima. Skupljanje iskustva je jako bitno.
tomi

PostPostao/la stjepan » 29 lis 2013, 19:41

Kako od nedjelje do sada zbog obaveza nisam znao gdje mi je glava, a i da sam znao, nisam imao compa, evo i mog kratkog osvrta na nedjeljni turnir.

Dečkići iz OŠB 2 jako su me ugodno iznenadili, za Gavrana znam koja mu je razina, ali su me iznenadili ovi malci, Pudić, Juraj i mali Luka. Vidi se da je to stara dobra "obrtnička" stolnoteniska škola, da se s njima dobro radi i da je napredak vidljiv. Impresionira kako igraju bez imalo respekta prema starim macanima, borbenost je na visini, treba marljivo i redovno trenirati i bit će tu materijala sutra i za 1. ligu. Palac gore, definitivno.

A nisu za baciti ni stari "tigrovi". Tate su napravile 2 glatke (i planirane) pobjede protiv Broda 2 i Posavca. Kako bi mi i protiv STK Časla išli na pobjedu, :lol: kanili smo to i protiv lidera :oops: Mata zna bar 10 dana da ću ja ići na A kao žrtveni jarac, ali se ipak nije usudio malo podmetnuti leđa i izaći na megdan, već na mene ispukačio Rosija. :p Za svaki je slučaj specijalno za ovaj meč iz Oprisavaca morao potegnuti i Bera i tako jadan nije mogao gledati derbi 1. ŽNL između Oprisavaca i Nove Kapele. :P A koliki je strah Mata imao od OŠB Veterana vidi se iz činjenice da ni nakon 3:0 u meču, ne stavlja u par sebe i Darija kao u prvih 5 kola, već za svaki slučaj Beru i Darija, jer da ne bi bilo vraga, hehe ... :))
stjepan

PostPostao/la Mata » 29 lis 2013, 20:37

E moj mata slabi su ti tvoji igraci, pogotovo onaj Dabic, nista ne slusa kako treba

Ma slušaju oni tomi, čim sam rekao da idemo na piće, oni odmah u kolonu po jedan :p

Kako od nedjelje do sada zbog obaveza nisam znao gdje mi je glava, a i da sam znao, nisam imao compa, evo i mog kratkog osvrta na nedjeljni turnir.

Ne muljaj nego priznaj da si bio šokiran dva dana =))

A sve ove tvoje nebuloze o mom strahu sam opisao u svom postu, spominjući "sukob interesa".

Časl ima 3/0, OŠB ima 4/0, Sibinj ima 5/0 ali nitko od njih nema 6/0 :-bd
Mata

Natrag na Sezona 2013./2014.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.