[matteo94]
što se tiče moje prognoze za 4.HL, mislim da će naši 2 pobijediti jednu izgubiti...to mislim zato što nema luke, koji je u ovakvim susretima bio pravi vođa ekipe, ipak tu je jopa koji može napraviti tricu, ali ne znam tko može protiv broda napraviti 4. partiju...
što se tiče 2. lige, očekujem našu lakšu pobjedu nego u jesenskom dijelu prvenstva...4:1, eventulano 4:2, ali sam 99.99% uvjeren da neće doći do 7. partije...
Joj, joj, Matteo, pa ti si nekad bio izvrstan prognozer, a što je sad ovo ??

Dečki su odradili odlično pa se i dalje sve zeleni u 4. HL. Istina, bez Luke su slabiji, ali tu je povratnik Antonio, a i "boško ošb" je danas odigrao kako treba, šteta za poraz od Tomića, mogao je imati čistih 4/0, ali ni 3/1 nije loše, pogotovo jer taj poraz nije ništa posebno utjecao. A i Župan je dao lijep doprinos, 1 pojedinačna (dobio je Liovića iz Broda 2) i 2 u paru, naravno, o Jopi ne treba govoriti, 17/0 dovoljno govori da je (pre)jak za ovu ligu. Titula je u džepu, ostaje samo jedan cilj: titula bez poraza...
Fulao si i za 2. ligu, iako si ostavio 0,01 % šanse za sedmu partiju, do sedme je ipak došlo. Ipak, važnije je da smo tu sedmu ipak dobili ...