Nova web stranica Slavonske regije - zapad

Moderator/ica: stjepan

Re: Nova web stranica Slavonske regije - zapad

PostPostao/la stjepan » 08 vel 2011, 19:51

Interesantno, čim ovako javno stavim kritiku na rad povjerenika, on kao da odmah reagira, slučajno ili ne - ne znam. Evo večeras vidim rezultate, zapisnike i tablicu 4. HL (još nedostaju skorovi pojedinaca i parova), a dan je i opis 12. kola 3. HL u natuknicama, bez rezultata i svega ostalog. Objavljen je poziv i propozicije za Regijske kvalifikacije seniora, a najednom se isti dan na istom mjestu igraju i Regijske kvalifikacije kadeta iako se po Kalendaru trebaju igrati 26.03. - pa sad ti planiraj treninge, igrače i ostalo. Valjda zato i postoji kalendar da znamo planirati kada se što igra, no, ta pravila na ovoj Regiji očito ne važe i ovdje se mijenja preko noći, tri dana uoči natjecanja saznaš za njega... :x
stjepan

PostPostao/la Mata » 08 vel 2011, 20:16

slučajno ili ne - ne znam

slučajno se može pogoditi rub stola :P :)

a najednom se isti dan na istom mjestu igraju i Regijske kvalifikacije kadeta

Nisi valjda zaboravio da i ti imaš obvezu na top turniru 2 lige SLAST :o također isti dan
Mata

PostPostao/la ttp » 08 vel 2011, 20:56

ttp

PostPostao/la stjepan » 08 vel 2011, 21:35

[Mata]
Nisi valjda zaboravio da i ti imaš obvezu na top turniru 2 lige SLAST također isti dan

Skoro da sam i zaboravio na to od gungule koju imamo ovaj vikend i koju još moramo logistički (organizacijski i financijski) riješiti:

- 2 kadeta (Garić i Jurković) na 1. grupi kadeta (TOP-12) u Zagrebu igraju 2 dana (subota i nedjelja)
- 3. HL u nedjelju igra OŠB 2, imamo samo 3 igrača trenutno u toj ekipi, a prvi igrač ekipe Jurković je u Zagrebu na TOP-12 kadeta
- Seniorske kvalifikacije za PH u subotu u Brodu nisu problem ni organizacijski ni financijski, igrati će neki seniori i neki juniori, to je OK
- Kadetske kvalifikacije za PH u suibotu u Brodu su iznenađenje koje nismo planirali jer je u Kalendaru Regije to predviđeno za 26.03., no, kad sam to napisao na forumu, u kalendaru je promijenjeno - sad moramo vidjeti da li će to tko igrati, vjerojatno Jopa, možda još netko ...
- TOP 2. lige SLAST, valjda ću nekako stići odigrati, Zvačko i Latinović sigurno neće jer će se morati prenapregnuti da pokriju sve gore navedeno ...

Eto, to ti je OŠB i naš program, skoro svaki vikend tako treba kemijati, srećom imamo i kemičara u klubu pa je to nekako lakše ... :lol:
stjepan

PostPostao/la ttp » 08 vel 2011, 22:01

Kemijanje OŠB-ovcima dobro ide,posebno kada je praksa u pitanju. Ali teoretsko znanje kemije, hm, tu ću se morati malo zamisliti i poraditi u vezi toga, i to ozbiljno. :lol: :D Naravno da ne moraju svi isto željeti,voljeti... ali malo nas je. Usamljeni smo. Osjećam se ko pale sam na svijetu. A da ne govorim o iščuđavanju kada kažem što studiram, i kojim se sportom bavim... Tako da, Stjepane, nemojte se iznenaditi kada vam Marko kaže da će upisati kemiju :lol: :D . Jedino što ga nagovaram da stavi travuljagu neku na bekhend, ali tu se ne da :lol: . A o ostalima, bolje da ne govorim....
ttp

PostPostao/la stjepan » 08 vel 2011, 22:11

A slušaj, nikad se ne zna. Tako sam i sam mislio, muka mi je bila igrati protiv travara. Kad nisam mogao protiv njih, onda sam im se lijepo i sam pridružio, hehehe ... Dobro, tu ima puno i tvojih prstiju ...
stjepan

PostPostao/la ttp » 09 vel 2011, 21:19

Kada bih imao VREMENA, znanja za voditelja regije, i položen vozački (to će uskoro biti, nadam se) kandidirao bih se za predsjenika regije... a možda i za neki ulogu u hsts-u. No, mlad sam, tako da nemam trenutno takvih ambicija. Ali u nekoj budućnosti, zašto ne... naravno, za to će trebati, pretpostavljam kako to danas biva, odobrenje žene hahaha
ttp

PostPostao/la stjepan » 18 vel 2011, 10:08

Prava je vijest da su konačno ažurirani podaci za 3. i 4. HL. Stavljeni su svi zapisnici, tablice i skorovi. Ima ponešto nepreciznosti i netočnosti u tablicama u pogledu meč-razlika kod pojedinih ekipa, ali to je prava sitnica obzirom na podosta veliko kašnjenje ...
stjepan

PostPostao/la Mata » 18 vel 2011, 22:48

Daj molim te pogledaj da li je obrađena 5 mžl pošto mi moj ni jedan browser ne može otvoriti web stranicu :o valjda je nešto zapeklo :P od dugog ne korištenja
Mi igramo u nedjelju drugi krug,a ne znam da li je po propisima i pravilnicima da igramo dok nisu objavljeni rezultati prošlog kruga :)
Mata

PostPostao/la stjepan » 18 vel 2011, 22:59

Ma nema ništa, samo jesenski dio, ta se liga uvijek zvala "Bundesliga" iako ne znam zašto... Bundesliga je pojam za urednu i ažurnu ligu, a vi nećete imati podatke dok sve ne završi, ko bi obrađivao svaki krug ... Tamo negdje do Plenuma u kolovozu sve će biti objavljeno ... :P :P
stjepan

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.