Brojke o web stranici i forumu

Moderator/ica: stjepan

Re: Brojke o web stranici i forumu

PostPostao/la mcs » 17 sij 2011, 12:43

Stjepane moram reci da je brojka od 400k impresivna...
mcs

PostPostao/la mcs » 17 sij 2011, 12:43

Ups sorry 40k... :D
mcs

PostPostao/la stjepan » 09 vel 2011, 14:33

U Fotogaleriju je stavljeno 10 slika s prošlotjednog gostovanja u Petrinji i Kutini te zadržavanja u Sisku. Fotogalerija se lijepo puni, sada je tu već preko 30 sličica zahvaljujući Luki Klaiću koji sve to marljivo snima.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 09 vel 2011, 21:14

Web stranica se opako bliži jubilarnoj 50.000. posjeti, a na forumu će uskoro biti otvorena 100. tema i postan 2.000. post. Mislim da će se ovo sve dogoditi u ovom mjesecu, jako sam zadovoljan kako se to sve odvija, nisam očekivao ovakve brojke za nepunih pola godine.
stjepan

PostPostao/la ttp » 09 vel 2011, 21:28

Imam jedan prijedlog koji mi se vrti po glavi... Meni svejedno, ali, mi " ovisnici o facebook-u " mogli bismo otvoriti profil našeg kluba... To je jedan od načina, možda najboljih, ako se želi proširiti ime kluba..., i posjećenost stranici... a možda i jedan od načina, da se nađe neki talentirani klinac...
ttp

PostPostao/la matteo94 » 09 vel 2011, 22:23

i ja isto mislim da bi to bio najbolji mogući način...današnji svijet se vrti oko facebook-a i moje je mišljenje da je ovo jako dobra ideja...
matteo94

PostPostao/la stjepan » 10 vel 2011, 12:23

Ne kužim se baš puno u to, :oops: svojevremeno sam otvorio profil na facebooku, ali nisam to uopće koristio, niti se time služim, niti želim, niti imam vremena. :mrgreen: Dosadile su mi stalne poruke i "zahtjevi za prijateljstvom" :o i na kraju sam odjavio odnosno zatvorio profil.

No, možemo porazgovarati o tome i vidjeti da li to ima kakve svrhe te u kakvoj bi vezi i odnosu bili profil kluba na face-u i klupska web stranica...
stjepan

PostPostao/la Mata » 10 vel 2011, 14:51

Stjepane....kao zadrti "antiface" :o imaš moju podršku za NE otvaranje :P ...no ako ova "hoću internet" generacija to bude zahtijevala morat ćeš popustiti :oops:
Mata

PostPostao/la stjepan » 17 vel 2011, 11:08

Jučer i danas neki zanimljivi dani, s lijepim događajima... Jučer Ivan Garić postao broj 1. kadet u HR, a neka ostane zabilježeno da je danas (17.02.2011.) točno pola godine nakon pokretanja službene web stranice STK "Obrtnička škola - Brod", broj posjeta stranici prešao brojku od 50.000. Također, danas je broj postova (komentara) na našem Forumu prešao brojku od 2.000.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 18 vel 2011, 09:00

OBAVIJEST svim posjetiteljima web stranice STK "Obrtnička škola - Brod":

Od našeg web hosting centra dobili smo obavijest da će se ovoga vikenda (19. i 20.02.2011.) vršiti preseljenje svih hosting računa sa servera smještenog u datacentru u Americi (Orlando) na novi server smješten u datacentru u Europi (London). Razlog preseljenja je poboljšanje kvalitete usluge, pogotovo brzine odziva servera, a samim time i brzine učitavanja web stranica.

Preseljenje hosting računa neće uzrokovati dužu nedostupnost stranica i e-mail adresa. Maksimalan prekid koji se može očekivati je najviše do 10 minuta koliko će biti protrebno da se domene usmjere na novi server. Za to vrijeme domene će prikazivati poruku da je hosting račun premješten na novi server. Zastoja u primanju i slanju e-mail poruka neće biti.

Vjerojatno će sve proteći bez ikakvih dodatnih intervencija, ali uvijek postoji mogućnost da nešto i promakne. Dakle, postoji mogućnost da kompletna ili dio stranice ne radi ispravno nakon što je preseljena na novi server. U tom će se slučaju to javiti našem web hosting centru i sve će biti vraćeno u prvobitno stanje. No, nadamo se da će sve proteći bez većih poteškoća, ali ipak smatramo dužnim o tome obavijestitit naše korisnike.
stjepan

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ako ima još nešto...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.