Regijske kvalifikacije za seniore i kadete, 12.02.2011.

Moderator/ica: stjepan

Re: Regijske kvalifikacije za seniore i kadete, 12.02.2011.

PostPostao/la ttp » 22 vel 2011, 20:25

Napisao prvo nešto o toj temi, pa sam shvatio da je neke stvari bolje zadržati za sebe, ne moraju svi, pritom mislim na neregistrirane članove itd. sve znati o meni.... ne trebam sve što mislim pisati na forum...

A nisam bio uzrujan, nego iznenađen jer je to bila dobra vijest :) . Ništa drugo. Iako, imam dva razloga, poprilično bitna, zašto mi je to bitno znati unaprijed, bez obzira što se nije ništa dramatično dogodilo, ali moglo se, vrlo lako... no s obzirom da nije, kao što sam i rekao, nije bitno, nema veze, bilo pa prošlo.... :D
ttp

PostPostao/la Mata » 23 vel 2011, 10:05

Jedva sam pronašao ovu raspravu :o
Možda je ttp djelovao uzrujan,možda i ne,ali dobro je napisao.
Evo i ja sam čitao da idu dvojica...i kad sam vidio rezultate lagani komentar je bio "opet naši spušili od Runjića :o "
E a sad je to već drugačije "Junaci Pavlove ulice" (ttp i Damir=susjedi) idu na to prvenstvo i komentar je da su kao "domaćini" pustili Runjićima da se malo pušu,a njih dvojica će biti iznenađenje na glavnom turniru.

Zašto je pogrešno napisano...pretpostavljam zato jer se propozicije pišu po "špranci" (stjepane kaže li se tako?) i onda se ne promijene sve stvari koje bi trebale.
Mata

PostPostao/la ttp » 23 vel 2011, 22:51

Evo ipak ukratko.
Planirao sam put na jedan od tih prvih slobodnih vikenda u trećem mjesecu... ali dobro je ispalo ! ;) :P
I drugo, da sam znao da idu 4, svidjelo se to nekima ili ne, mislim da ne bih nastupio. I osim toga, Luka bi dobio možda šansu da uđe kao 4 plasirani, a i nekako sam jako uvjeren da bih ušao preko rang liste.
ttp

PostPostao/la stjepan » 23 vel 2011, 23:03

Pa ništa ti se nije poremetilo, možeš i dalje planirati put i to za Pulu hehe... :lol: A drugo, nema šanse da bi ušao preko rang liste na PH jer nema šanse da budeš u prvih 16 seniorske rag liste koji idu direktno, vjerojatno ne bi bio ni na popisu trenera seniorske reprezentacije koji ima pravo pozvati 8 igrača i ovo ti je bio jedini put i način da odeš na seniorsko PH preko ovih regijskih kvalifikacija odakle idu 24 igrača, po 4 sa svake od 6 regija...
stjepan

PostPostao/la stjepan » 23 vel 2011, 23:10

Preko rang liste bi mogau ući jedino sa popisa rezervi ukoliko bi se na njemu našao, ako si mislio na tu soluciju, ali to je lutrija i ovisi o eventualnim odustajanjima. To ćemo moći provjeriti kad se objavi popis rezervi, koji bi ti bio po rankingu da si među njima i konačno koliko ih je ušlo tj. da li bi ušlo i to tvoje mjesto u turnir. Ajde, baš ćemo to provjeriti kad bude aktualno, nemoj zaboraviti ...
stjepan

PostPostao/la ttp » 24 vel 2011, 13:05

Ovo mi je presmješno:
Pa ništa ti se nije poremetilo, možeš i dalje planirati put i to za Pulu hehe...
:lol: :lol: :lol:

Baš me zanima, imate piće od mene ako ne bih ušao preko rang liste, ali ništa od tog pića :P Pa samo na pozivnom seniora 2.grupe koji se igrao u zg, bilo je dosta odustanaka, i previše. A kamoli što će sada biti u Puli, gdje nastupa 48 igrača. Od prvih 16 jako malo će ih nastupiti, a i odustanaka će biti od ovih što su preko regije stekli pravo nastupa... Je lutrija, ali to mi je sigurna lutrija heh, kao kada igram kladionicu ;)
ttp

PostPostao/la stjepan » 24 vel 2011, 13:37

Daj, ti i kladionica ... Ne možeš pogoditi ocean s pola metra, takav si u pogađanju rezultata ... Vidim na 2. ligi na jedan par staviš po nekoliko kombinacija, to ti je skup sistem...

A i piće bi te moglo stajati, ja pijem Dom Perignon ... :lol:
stjepan

PostPostao/la ttp » 24 vel 2011, 16:05

hahahhahaa, to zato jer sam neodlučan, hehe, sve kombinacije mi dolaze u obzir, negdje sam i po 3, 4 kombinacije rezultata stavio na jedan par, ali sam ipak smanjio :o

Ma može i Dom Perignon :lol: , zato jer sam uvjeren da bih ušao preko rang liste, zato se usudim kockati... može još Jack Daniels i Hennessy
ttp

Prethodna

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.