9. kolo (26.02.2011.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 9. kolo (26.02.2011.)

PostPostao/la sportikus » 26 vel 2011, 23:03

Danas vrlo lijep meč protiv vukovara, Tomi sa super igrom otvara dobro protiv tomića, garić uz poteškoće donosi bod protiv Šverera, a Dario, malo dekoncetriran , gubi od Horvata, a čak sam ga i ja dobio :P :D
Par rutinski i točka na i Tomija protiv Šverera. Očekivana pobjeda, lakše ostavrena nego u gostima, zasluženo, pokazali smo veći kvalitet. Naracvno, uklopljeno sa publikom, koja dobiva pohvale i od gostujućih ekipa.!

Protiv potentne i favorizirane Olimpije ID, vidjeli smo "podhvat" Ivana protiv neporaženog igrača lige Hadžića, gdje je njihov predsjednik, sponzor ili što već promjenio boju i htio propasti u zemlju, samo ne znam zašto, očito nas smatra (ju) manje vrijednom momčadi ili što li već, pozznata njihova bahatost. Tomi u negledljivom meču protiv Kneževića odigrava eto, tek toliko, da se odigra, čudan je taj Knez.. Nastupa Ivan, neočekivano , sa jako dobrom igrom i pristupom dobija Hadžića, protivnik u čudu..Dario demolira Tominca, standardno. Par su ipak prejaki iako smo tu gledali šansu za iznenađenje godine.!
Hadžić, njihov najkorektniji i "normalniji" igrač bio je zrel da se na njemu napravi dvica, ali Tomi, uz jako dobru igru ipak ne uspjeva u tom naumu. Najveća prilika kod 2:1 i 10:8 za tomija, pogađa Hadžić pardon i na kraju dobiva i set/meč!!
Kada se sad gleda, ostavrili smo cilj pobjedom nad vukovarom, i jak otpor Olimpiji, ali kad imaš i priliku pokvariti planove za naslov favoriziranoj Olimpiji, pobjediti momčad sa kojom i nisi baš u nekim bajnim odnosima, nema slađe, ali nismo uspjeli u tome, malo sreće, malo kvalitete..i ode ipak na njihovu stranu. Svakako Garićeva pobjeda će biti upamćena , kako nama, tako i njima, nek se malo zapitaju :P
čestitke svim igračima, i protivnicima, i publici u velikom broju, lijepo je to vidjeti i primiti pohvale od gosdtujućih ekipa kako je i njima ugodno igrati pred 30ak ljudi ;)
Mirno idemo do kraja, zadržati 4. poziciju.
sportikus

PostPostao/la tomi » 27 vel 2011, 14:18

evo adam je to lijepo opisao kratko i jasno... eh da mi se sad vratiti na onih mojih 10:8 protiv hadzica.. promjenio bi servis i servirao sa bekenda njemu kratku u forhend... uh sta bi dao sad da mogu to ponovit.... kad imas priliku da pobjedis onda ti bude zao... ali jbg... to je sport... bili su bolji i zasluzeno su pobjedili...
tomi

PostPostao/la ttp » 27 vel 2011, 19:01

Ako se ne varam, Nostro i Mihovljani imaju po 4 pobjede. Nostro još igra sa Petrinjom, Kutinom, Olimpijom, Vukovarom, OŠB i GRA. I po meni je ostvarivo da GRA pobjedi Mihovljane i Nostro sa rezultatom manjim od 4:3, moguće je... e sada isto tako je moguće da Nostro ne pobjedi nikoga, meni je to ekipa nekako slaba... E kada bi GRA uspio skinuti Šenkovec, što je teško, ali ne i nemoguće, ako idu logikom da dobiju dvije na trećem igraču, par i Jurineca netko skine, te tako pobjede, eto opstanka u ligi. Isto može i sa Mihovljanom... A istina je da se puno stvari treba poklopiti, ali da sam na njihovom mjestu ne bih se predavao jer ovaj naš sport znao nas je puno puta iznenaditi !!!
ttp

PostPostao/la Mata » 27 vel 2011, 19:40

Dobro si ti to zamijetio,ali kao prvo oni sami moraju vjerovati da mogu...inače ništa od toga.
Pogledavši ovu tablicu može se vidjeti da je GRA igrao 7 utakmica u 7 mečeva od kojih je 6 izgubio :cry:
Glavni konkurenti su tu bili uspješniji 0d 4 utakmice dobili su 3

Naravno da je sve moguće...eto Ivan skinuo Hadžića,Matej tebeJurinec jučer Kneževića i Arapovića a izgubi neke sigurnije...itd.

Nego...jesi li ti u 4 setu nakon preokreta sa 1:6 na 8:6 znao da je Horvat tražio time-out ili si mislio da se predaje :P :D
Mata

PostPostao/la ttp » 27 vel 2011, 23:18

Nisam mislio o tome, samo čim sam izgubio poen na 8:6, tako da je on servirao u forhend i ja povucem neki lagani spin koji ode van, i kazem sam sebi nisam to trebao..... i onda 8:8, panika, nemam dalje pojma sto sam igrao, sve bez koncepta, kao ni 5 set, vjeruj mi ne sjecam se uopce ničega nii kako se kretao rezultat, inace puno toga pamtim, ali kada sam zbunjola nista, sve zaboravljam... tako je bilo jucer ujutro

A dobro sam rekao, svjesni su ovi toga iz GRA hehe
ttp

PostPostao/la stjepan » 27 vel 2011, 23:41

Evo i mene malo, bio sam spriječen privatnim obavezama od kraja meča s Olimpijom do večeras, pa dok sam složio izvješće za web stranicu (igrala se 2. i 4. liga), obradio rezultate i tablice ...

Najprije čestitam dečkima koji su odigrali odlične 2 utakmice, potpuno suprotno svim ovdje iznesenim prognozama, naravno i treneru. Od najave tijesnog i neizvjesnog meča s Vukovarom na kraju je ispala neočekivano visoka i laka pobjeda iako je bilo i nekoliko kritičnih trenutaka, a kad ih nema... Od najčešće prognozirane metle ili eventualno jedne partije protiv Olimpije umalo se desila senzacija prvenstva ... Dakle, malo smo se podcijenili, a malo smo protivnike precijenili ...

Drugo, želim se zahvaliti publici koja je bila zaista brojna, možda je više ljudi bilo samo jesenas u 1. kolu protiv Graničara... Odlazeći nakon meča protiv Vukovara, netko mi je rekao da popodne neće biti nikoga jer će svi ići na GRA - VUK. Zaista, kad je počeo meč s Olimpijom, bila su 2,3 posjetitelja, a onda su najednom ljudi počeli pristizati i na popodnevnom je meču bilo oko 40 ljudi. Vjerujem da su ih dečki dobrom igrom pozvali i za iduće utakmice. Ovoliko ljudi na utakmicama mislim nema ni u 1. ligi, a u Osijeku na 1. (Vodovod) i 2. ligi (Olimpija) zajedno pomnoženo sa dva ... :lol:

Mati ide zahvala za objavu tablice, čovjek je stvarno fan, kako je sve ubacio u svoj program, ja samo biram boju podloge hehehe. Mata, prebrz si za mene, ne mogu te pratiti ...

Naravno, biser dana je pobjeda Garića nad Hadžićem koja će, vjerujem, odjeknuti i malo dalje odavde. Ivanu se u kratkom vremenu, 20-ak dana, dogodilo nekoliko lijepih stvari: osvojio je 1. grupu kadeta, postao No 1. kadet države, pozvan na seniorsko PH od strane trenera reprezentacije, u subotu složio 2 od 2 i to kakva skalpa u 2. ligi ... Nakon zadnjeg poena protiv Hadžića takva erupcija oduševljenja i divljenja svih u dvorani, naravno osim zabrinutih Osječana ... Još kad je Dario pomeo Tominca... Pamti se onih nekoliko zakucavanja iz trka, kad Tominac od siline Dabićevih naleta i zakucavanja jednostavno okreće leđa u znak obrane ...

I moj osvrt na ove komentare o preostalim šansama Graničara. Nemojte se zavaravati, teorija još postoji, ali ta je priča zaključena u subotu. Za svima zaostaju 3 pobjede (osim Vukovara za kojim zaostaju 2 + 0/2 međusobno, a to je zapravo 3), od 14 su dobili 1, da dobiju sve 4 preostale (Podravku ? s kim ?) vjerojatno im ne bi bilo dosta... Sportski je pokušati i nadati se, ali ...
stjepan

PostPostao/la stjepan » 27 vel 2011, 23:55

Analiza prognoza kola:

Najbolji prognozer je bio "mcs" koji je pogodio svih 8 tipova, od toga čak 3 točna rezultata. Samo malo zaostaje "sportikus" koji je također pogodio sve tipove, ali "samo" 2 točna rezultata. "provokator90" je pogodio 6 tipova od čega 2 točna rezultata, a "ttp"-ovu prognozu, po zakonima kemije i fizike zajedno, nije moguće obraditi budući je za neke tekme prognozirao dva potpuno oprečna, neusporediva rezultata, a uz to ima dvoznake na svim tipovima, prema tome on je diskvalificiran ... :lol:
stjepan

PostPostao/la ttp » 28 vel 2011, 00:13

Jesam se nasmijao sada :lol: :lol: :lol:

Huh, ostavljam se prognozera... ne ide me nimalo :mrgreen:
Pa čak ni kod postava, baš sam bio uvjeren da će Hadžić ići na Y, kada ono ni to nisam pogodio...
Jedina dobra stvar je da je Mata bio u krivu, rekao mi je da će Tominac ići na X, eto, nije tako bilo... :P
Mada, neću se još otpisati, rekao sam da će Horvat ići na Y na Božu, Šverer na Jurinića, i Tomić na Z, tj na Thamm, Thamma :D . Tako da, očekujte i dalje moju prognozu :P
A Šenkovec me ugodno iznenadio, bravo...
ttp

PostPostao/la Mata » 28 vel 2011, 00:41

Glede Tominca i X ...kad sam dobio rezultat i tko je od vas dobio bio sam uvjeren da je Tominac bio X čak na tom tragu i objavio vjest na SLAST-u i onda je to Stjepan pročitao i nazvao me da mi kaže da je Ivan dobio Hadžića itd.
Zašto sam to tvrdio?Pa pratim kako oni postavljaju i kad idu na metlu stave njega na X da pobijedi domaćeg "B" i to je to.No izgleda da jučer nisu išli na metlu :P
Pomalo me i vi sami zbunite tvrdnjama i hvalospjevima o protivniku.Kao da su vanzemaljci jbt.
Pa ja sam jučer o Hadžiću čuo da je protiv Graničara servirao ovako:
Kaže svjedok ...samo baci lopticu i postavi reket a loptica leluja zrakom ,vraća se unatrag,pa poleti u zrak...ma sto čuda...ko da je čarobnjak iz Oza :o
I onda dobijem info da je Ivan dobio 3:1...sjeo sam na dupe.

Što se tiče tablica....ne znam da li hvališ da ne obrišem ili...?? :lol:

Što se tiče publike...mogli biste razmisliti o tome da između dvije utakmice okrenete nešto na ražnju vani na sportskom igralištu :P ovako vam jedni odu na trening na Budainku,mi udaljeniji odemo kući pa se ne vratimo i jbg :D
Mata

PostPostao/la stjepan » 28 vel 2011, 01:17

Ovo zadnje nije loša ideja pa ćemo to razmotriti na Izvršnom odboru. S tim da bih sadržaj između dvije utakmice, osim "nečeg na ražnju" dodatno upotpunio bogatom tombolom, go-go plesačicama i sličnim zanimacijama, potrebno je samo malo mašte i kreacije.

Bilo kako bilo, ti ćeš nam Mata biti glavni gost kad budemo imali feštu na Poloju, to smo klupsko druženje uveli ljetos i bilo je dobro pa planiramo nastaviti. Jedino se ovi iz prve ekipe malo žale, previše je obožavateljica, ne mogu se napotpisivati autograma i podijeliti fotki, stalno bi se netko slikao s njima, ne mogu se ni opustiti kako treba ... :P
stjepan

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.